11

Анонимен

преди 5 години

ако се намери некой луд да гласува за тея ташунковци.... "създаването на обща европейска армия, разширяване на правомощията на европейския главен прокурор, пряко избираем европейски президент, както и въвеждане на електронно гласуване". ако не беше с лева резба, щях да съм сигурен че монката паси им е бащица на всичките.

10

Анонимен

преди 5 години

Тия пък кои бяха?

9

Анонимен

преди 5 години

какво шмърка новото време?

8

Анонимен

преди 5 години

Тези не ги ли поръсиха с дезинфектант?

7

българин

преди 5 години

Кои бяхте вие...Че нещо не ви помним? Следим политиката от 1989г..Ама имената ви..Нищо не ни говорят!!!!!!

6

T

преди 5 години

От мен да знаете - тези не са на случайни хора деца и внуци.Внимавайте като ви поднасят нещо "ново, необременено, свежо и модерно!"

5

Поредният ГМО

преди 5 години

Щом прочетох, че НПО активист, и е против консерваторите, националистите, ала в същото време е за по-голяма централизация на ЕС, нещата мигновено ми се изясниха! Разбрах, че не бих гласувал за него!

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя от вестник Стършел ли го извадиха. Все съм си мислил че наглоста и безочието са крайни величини но уви. Нямат нито край нито начало. С цялата си наглост и безочие тези които ни докараха до просешка тояга да плащаме за пренос превоз на тока подариха енергетиката на чужденци искат пак кокала, този път в евро парламата на 17 000 еврака заплати. По интересното е на кои децата искат 17 000 евро заплати. На обикновените мизерстващи ли са деца или на олигарсите. Оправиха ни за 800 дни стига толкова

3

Тия се

преди 5 години

Тези се излагат, на 21 младежа не се е сблъсквал с трудностите на живота и проблемите в него, а тръгнал политик да става. Даже и висше образование не е завършил и няма познания.

2

Изнервен

преди 5 години

Поредните "нови". Колко пъти?

1

Анонимен

преди 5 години

Не, мерси! Плевнелиев беше поканен на основаването на "Милениум клуб", това е достатъчен критерий за съдържанието.