135

тя

преди 5 години

За нея " , достатъчно пари ", колко са ? - милиони ? От де ги е взела ?

134

Анонимен

преди 5 години

А защо Бойко Борисов вече 11-та година продължва да не подава Имотна декларация ?Той над Закона ли е ?

133

Анонимен

преди 5 години

130 - абсурдни сравнения се правят. Първо при социализма нямаше ТОЛКОВА големи разлики между бедни и богати. Второ тези хра които стават министри депутати и т.н. ги избираме за да подобрят НАШЕТО положение, а не ТЯХНОТО СИ. На тях им се дават достатъчон големи заплати, за да не крадат.

132

Анонимен

преди 5 години

Ами да си каже откъде са й милионите?

131

М ДА

преди 5 години

НАРОДА се надценява адски много ! полгеднете кво става по улиците ... некви дрИ2сли на по 20-30- години се разкарват с поршета , мерцедеси , аудита за по 100-200 бона ...мъжете и те сложил некви цъки тука , взел от некъде неква скъпа кола и ше ти се прави на велик ! такова чудесо не съм виждал никъде по света ! страшна простотия цари у БГ !

130

Анонимен

преди 5 години

До Стига вечеНяма стига. Нали ужким дойдоха на власт да не правят като тях.А ги задминаха.Чупка!

129

то

преди 5 години

то къвто народа такива му и урпавниците - КАЛПАВИ !

128

бг смешки

преди 5 години

българина краде ,лъже и си разсипа цялата държава ! скапан народ

127

Стига вече

преди 5 години

До Шопо Явно от скоро си софиянец и не знаеш колко много къщи с хубави дворчета имаше в София.Сега вече нищо не остана ,всичко се застрои и презастрои ,за да можете всички вие от селата да станете софиянци.

126

Анонимен

преди 5 години

Много се злоупотребява с най-долните чувства на народа, като завистта. Завистта е един от седемте смъртни гряха, а предизвикването към грях също е смъртен грях.Но от престъпниците, които развихрят тази имотна кампания не може да се очаква страх от бога. ХОРА, ПРИ СОЦИАЛИЗМА ВИЕ НЯМАХТЕ ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ НА ПОДСИГУРИТЕ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ, ОСВЕН КАТО ИМ КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ. СЕГА МНОГО ПО ЦЕННО СА ИНВЕСТИЦИИТЕ В БИЗНЕС. ЗАЩО НЕ ЗАВИЖДАТЕ НА ДРУГАРИТЕ, КОИТО ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА?

125

Анонимен

преди 5 години

Много си красива!Може ли номера на телефона ти?

124

мхм

преди 5 години

проблемът е и че тук се наливат огромни суми в частни фирми от еврофондовете които крадат парите и нищо не правят ! с имзислени ремонти и такива *** схемички държава не се прави драги сънародници ! пълен е леш е всичко у нас ...

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Какъв сиромахил е Симеонов, бе?! Защо мълчат за неговия " РОГ"?

122

бг смешки 2

преди 5 години

50 -60 човека обраха цялата държава обаче народа се оказа про***ст и нищо не зацепи ! жалко ...

121

Анонимен

преди 5 години

Тая фирма как не е фалирала досега?!Тя все на данъчни цени продава.Фирмата работи без печалба, така ли?Кой финансира фирмата, откъде има средства за нови строежи?

120

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не е че са си купили апартаментите. Въпросът е, че те ТЪРГУВАТ С ВЛИЯНИЕ, ТЪРСЯТ ОБЛАГИ ОТ ПОСТА СИ, ВЪРШАТ ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ, УКРИВАТ ДАНЪЦИ - тези хора трябав да са ПРИМЕР В ОБЩЕОСТВОТО. ТЕ СА НАШИ РЪКОВОДИТЕЛИ?. Вместо това те служат за Назидание.

119

Анонимен

преди 5 години

Симеонов сиромахомил?!

118

Стига вече

преди 5 години

Стига с тези апартаменти ! Помня времето когато всички от Политбюро живееха в Лозенец,Бояна,Изток на улица Оборище и още други хубави за времето си квартали. На нас ни взимаха къщичките с дворчета в по хубавите райони и ни даваха жилища в Младост и Люлин. Тогава бяха нови квартали, но пак си бяха гето.

117

Анонимен

преди 5 години

То и Цачева и Цветанов и компания всички до един се изказваха и се защитава ха, че сделките са законни но видяхме какво се случи и какво тепърва предстои. Няма глас за тях...

116

бг

преди 5 години

ясно е че няма от къде да сдобие с такива пари освен ако не краде от обществените поръчки !