39

Анонимен

преди 5 години

Поредния който си мисли да изкара бързи пари.Слушах го по радиото как през две секунди обясняваше разпалено,как бил страдал от "непоносима болка" при изгарянето.Тона му не беше на страдащ човек.

38

ТОЗИ

преди 5 години

пишман-фотограф сляп ли ебил. Каквото е търсил, го е намерил.

37

Victimized

преди 5 години

"Тоя фотограф кой го пусна в София?"Че пък има ли някой назначен да пази скъпоценната София, и кой точно му даде право да казва кой къде ще ходи. Разбирам ви дерзанията на софиянци, ама да се държите като еднолични собственици на тая територия е меко казано арогантно.

36

...

преди 5 години

Епа така като гледам много подръжници на топлофикация бре! Ба си! Да не сте на щат нещо? Или си мислите, че сега баш справедливоста ще възтържествува!? И в двата случая сте пълни и.оти и баламурници! Ха със здраве, то явно нещата тука по тия земи така се решават само!

35

Анонимен

преди 5 години

Тоя фотограф кой го пусна в София?

34

Григор

преди 5 години

И аз искам Топлофикация да смени всички проблемни амортизирани тръбопроводи, ако може веднага, ама няма ли вие да сте първите, които ще ревнат срещу постоянните задръствания навсякъде и увеличените цени на парното? Все пак тия пари трябва да дойдат отнякъде. Реалността е да подменят по километър-два на година и то когато това е съчетано с ремонт на съответната улица от страна на общината.

33

House M.D.

преди 5 години

Мъжът е пострадал преди идването на аварийните екипи. "Топлофикация-София" ЕАД няма вина.

32

Анонимен

преди 5 години

Да приеме, че отишъл да снима. И ако не е снимал щял да оцелее. Така ли да разбираме. Но от топлофикация обясняват проблема го има. Врялата вода си е в шахтата.

31

Анонимен

преди 5 години

Може да е паднал в ***, даже можеш в тях да си свариш и яйца.

30

Анонимен

преди 5 години

Трасето на тази система "централно отопление" създава и проблеми на кабели, улично трасе, осветление, паркове.

29

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация като вид "централно отопление". Няма никакви възможности да поддържа външната си тръбна мрежа. Нито технически/ няма необходимия персонал, като колектив/ нито финансово. Този метод от бившата държава СССР не е подходящ за София.

28

Ел

преди 5 години

*** народ, слаба държава! Момчето да ги съди до дупка!

27

трайчо

преди 5 години

да ги осъди, с него съм.От говорителката какво излиза, че правят ремонт на тръба излязла от годност, но пак зариват и оп на другия ден следваща дупка и човека пада. Тези техници на топлофикация прости ли и не виждат ли, че тръбата е за смяна? Топлофикация, какво прави с парите, които и плащаме? Защо Топлофикация не следи и не сменя тръбите си, а за сметка на това ни ги начислява, като загуби по преносната мрежа?

26

До 19

преди 5 години

Разбирам пич! Явно, според мнението ти София е само за софиянци Пловдив за пловдивчани и т.н. Еми секи има право на т.по мнение! *** да земем като отправна точка, че мое, евентуално пък, да има и гости в дедените градове и тогаз според тебе, те не мое да паднат в баш тази шахта! И остави това, но пак според твоето мнение колкото и "умно" да е то, ако не си софиянец или от тоя баш град ти немаш право да се оплакваш! Ей "гений" си! Нещо като айнщайн на 10-та само знака е отрицателен де ама...!

25

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието, вместо да гледате къде ходите, масово гледате в телефоните си. С това, освен, че пречите на нормалните хора да се придвижват по улиците, сте опасни и за себе си. Тоя лyзъp, ако си беше гледал в краката, вместо в телефона, сега нямаше да е на тоя хал и да се излага по медиите, как и кого щял да съди. Никого няма да осъди и накрая ще трябва да палти и хонорарите на адвокатите на Топлофикация, а както е известно, техните хонорари са доста високи.

24

Гашо

преди 5 години

Тоя балък да си е гледал в краката, тръгнал селфита да бичи. Аман от заплеси и пари иска да ми изкара ***, другия път с двата крака

23

Анонимен

преди 5 години

Е, то не може хем ГЕРБ да краде яко от Топлофикация, хем Топлофикация да прави ремонти на тръбите с изтекъл срок на годност.

22

Анонимен

преди 5 години

Тополофикация няма пари не само за ремонти, но дори и за нормални заплати на служителите.Средната заплата в дружеството е 740 лв. Цялата печалба отива през Фандъкова в партийната каса на ГЕРБ.Това е жалката истина.

21

varg

преди 5 години

Като не гледаш къде въриш хората ти виновни.Ама че ***.

20

Ц. Ц.

преди 5 години

Няма проблем ! Купувам "ТОПЛОФИКАЦИЯ" ... !!!! Ще дам на мъжа една евтина боксониерка в някой краен Столичен квартал , за да спре да "***" по медиите ....... То пък аз май нямам право да я купувам ................ Ми тогава ще кажа на Гинчето Върбакова , ако може да я купи ........... С моите кинти .......... И без това се чудя къде вече да ги влагам !!! .... "Спестил" съм хубава сума в Швейцарска банка от толкова много "ЕВРО ПРОЕКТИ" с течение на годините "УПРАВЛЕНИЕ" .........