20

Предвидливо!

преди 5 години

Тия арно са се сетили да я публикуват сега! Щото ако се случи деня X никой и няма да рабере че я е имало!

19

Анонимен

преди 5 години

Битки или дипломация не ти трябват когато имаш тайните служби с най-добрия агентурен апарат в света - МИ6.

18

Анонимен

преди 5 години

Вътрешно-родствените бракове водят до такива речи!

17

И тия кво се жалят?

преди 5 години

Сега си мечтаят за една война, преди новия с бронзов тен и с хинди акцент, миролюбив англичанин да почне чете чакри и да се къпе във свещената Темза :):):)

16

Анонимен

преди 5 години

До Сата Н.Мислиш ли ? От рашките поне ще остане нещо. А от острова - нищо.

15

дедо поп

преди 5 години

,,,,нашата велика държава....Гладна кокошка просо сънувала.Видяхме колко сте велики

14

Сата Н.

преди 5 години

Британия има едни от най-добрите подводници в света с ядрени ракети на борда. Ако руснаците посмеят да пуснат нещо срещу тах, Москва, Петербург и още 5-6 големи града че бъдат стопени на стъкло. От Просия че остане едно димещо блато.

13

Анонимен

преди 5 години

"Войни се печелят с дипломация, не с битки."Грешка- войни се избягват с дипломация, печелят се с битки и се губят заради дипломацията.

12

Анонимен

преди 5 години

До Ханс Фишер- 1912г.Войни се печелят с дипломация, не с битки.И едни безмозъчни биволи можеш да ги юрнеш напред и да пометат всичко по пътя си.

11

Ханс Фишер- 1912г.

преди 5 години

Кой ще ти слуша речи по време на война?Българите атакуваха с невероятно презрение към смъртта. По цели полкове отведнъж се откъсваха и се хвърляха в огъня, без да мислят за прикритие и даже без да стрелят. Само на нож.Биеха се като вбесени и смъртта за тях е нищо. Мълчаливо, с насочени щикове се спускаха към фортовете. А дъждът вали и вали. Мини експлодирваха и разкъсваха напредващите. По цели редици падаха българите, мълчаливо, без ох. Телени мрежи се изпречваха. Напред, напред!" - Ханс Фиш

10

АнонимеН

преди 5 години

КЕЙТ МИДЪЛТЪН ТРЕПЕРИ ОТ УЖАС , ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ТОВА Е КРАЯ НА ВЕЛИКО -БРИТАНИЯ!ЧЕХОСЛОВАКИЯ СЕ РАЗПАДНА, ЮГОСЛАВИЯ СЕ РАЗПАДНА СЕГА И ВЕЛИКО-БРИТАНИЯ СЕ РАЗПАДНА!

9

Анонимен

преди 5 години

Да си я пази- в следващите 50 години може да й се наложи да я произнесе. За всеки случай да изчака до 200 годишния си юбилей преди да я даде на музея.

8

ОЧЕВАДНО!

преди 5 години

Тия инглизите още отпреди Скрипалите са били тотално изтерщели бе!

7

Анонимен

преди 5 години

С този темп на нарастване на мюсюлманското население скоро и двете европейски атомни държави -Франция и Великобритания ще бъдат управлявани от мюсюлмани.Тъй като и двете държави могат да произвеждат четвърто поколение атомни оръжия-водородни и активно работят по пето поколение атомни оръжия то това означава,че след век ще поднесат всичката тази технология на разни брадати ненормалници крещящи "алах акбар".Тогава ще стартира краят на европейската цивилизация.Само с гейове и талибани не става.

6

Анонимен

преди 5 години

До ДИВАКМа мноо си п..Какво се чудя - измили са ти едната гънка зелените...

5

ДИВАК

преди 5 години

втората световна война бе за смачкване на национал-социализма , третата ще е за ликвидиране на социал - комунизма ! БКП-то още се гърчи но , идва му края !

4

Анонимен

преди 5 години

Точно заради този страх тогава западът е дърпал напред, а сега се изпедерасти. Всички технологии които сега са достъпни за масовия потребител са замислени тогава с военна цел. Сателити, лазери, полупроводникови компютри, междуконтинентални балистични ракети, интернет.

3

Victimized

преди 5 години

Всичките войни са внимателни дирижирани събития, пълнещи джоба на военнопромишления комплекс, и затвърдяване на властта на елита. Така е от времето на ТРОЯ, която война е била за контрол над Босфора, но е представена като война за жена и морал. Същото като днес, война представена ни като борба за опазване на демокрацията, но всъщност е борба за ресурс и подчиняване на популацията.

2

Анонимен

преди 5 години

Тез бастyни при ядрено нападение не могат да кажат и един ред ог написаното. Хубава работа ама британска.

1

Анонимен

преди 5 години

E те кой очакват да ги нападне с ядрено оръжие? Ако са руснаците, едва ли някой ще има време да му пускат речите. Аз не мисля, че руснаците биха ги ударили с ядрено оръжие. Това си е един вид инвестиция. После как ще се оправят и с остатъците от острова?