122

Анонимен

преди 5 години

От това само разбирам всичко англосаксонско какъв *** е.Англия не и стигна че разцепи санстефанска България ми после ни предаде в ръцете на Съветския съюз, след това подписа американски документ който предвиждаше 30 наши града да са обект на атомен удар и накрая подписа плана ранд ът за икономическото унищожение на всички балкански държави.И тия са ви приятели.При такива приятели не ви трябват врагове.

121

Анонимен

преди 5 години

Аха значи за всички гадости на диктатурата народния съд Гулаг и т.н трабва да извиним Чърчил и Сталин защото били пияни.Ние така извиняваме и пияните шофьори за това толкова хора умират по пътищата.Тия двамата нагло безцеремонно без никой да питат и със самочувствие на богове буквално решават кой да живее и кой да умре к кой какви граници да имам и кой им даде това право.Илк никой присто са били по-силни ами да се молят някой ден аз да не съм по-силен че ще им направя държавите на атомни дупки.

120

Да

преди 5 години

Този който избивал хиляди жени и деца, хвърлял химикалки бомби да осакатява деца, този който искал родината ми да бъде превърната в картофено поле, винаги ще бъде ненавиждан!

119

Йорик

преди 5 години

До АнонименВиж ся, братушките ни освобождават в комбина с британците и хамериканците.

118

Някъде на Балканите

преди 5 години

До Анонимен 126 относно, ще иначе сме щели сега да бъдем ШвейцарияПо-скоро Гърция. Или Сърбия.

117

Кофти

преди 5 години

Кой знае сега как си играят с нас големите и наглите. Позор!

116

Анонимен

преди 5 години

Там изтегляме късата клечка, иначе днеска щяхме да сме като Швейцария.

115

Анонимен

преди 5 години

Добре ни освободиха "братушките" мани маниДаже си имаме паметник в центъра, заради който млади животи погубват.

114

Анонимен

преди 5 години

До ХахаТия които са искали да бъдем с Русия са били малцинство в Българския народ. Незнам дали е имало и 10% българи които са искали да станем комунистическа страна. Хората са си обичали царя, цяла София е била в траур при неговата смърт. После идват комунистите и съсипват страната. Какви 25% за британия? Толбухин просто влезе и ни окупира, а паpтизаните-крадци на кокошки и изнасилвачи свършиха останалото. Изклаха интелигенцията, всичко можещо и предприемчиво и назначиха верни мaмyняци

113

Анонимен

преди 5 години

До историкАко това, което си написал е вярно, то тогава какво точно би останало от България?

112

Хаха

преди 5 години

Ние си бяхме 100%. Русия, къде тия 25% Великобритания? Откъм геополитика Русия беше разумен ход, а и всеки иска да е със силния на деня - тогава Русия

111

Анонимен

преди 5 години

България сама си дава задните части на СССР. Приемаме "освободителите" с погача и хорца, вместо да се бием като финландците докато не влязат тук западняците. И преди някой да каже нещо за армията ни. Тогавашната ни армия не е имала нищо общо със сегашната. Била е по пруски образец, добре въоръжена, дисциплинирана, отпочинала. Била е в състояние да удържи *** за няколко седмици - предостатъчно време за англоамериканците да нахлуят от Гърция. Но в управлението е гъмжало от съветски агенти.

110

Фантом

преди 5 години

Всички велики сили са ***,няма нищо свято при тях, слуги на дявола.

109

Анонимен

преди 5 години

"А съветската окупация - си е неоспорим ( и тъжногрозен ) факт."Нищо от това нямаеш да се случи без подкрепата на Запада. Както казах- помисли си по темата. Виждам, че си истерясал защото представите ти за света рухнаха, затова си почини малко.

108

Циник до 117

преди 5 години

Другарю ... повечето сте "чукчи - писатели" .... иначе щеше да си разбрал - написаното от мен!

107

до Циник

преди 5 години

Чърчил ни поднася на тепсия, това са фактите, а на снимката е доказателството. Мисли си за това всеки път когато ти се прииска да коментираш СССР.

106

Циник 2

преди 5 години

А през 1939 Чембърлейн подписва Мюнхенското споразумение - Судетска Чехия е върната на Германия ...а Чембърлейн - след връщането си в Англия - говори "за уважението си към Хитлер"

105

Циник

преди 5 години

Дотук с басните за съветски окупации, ето ви го черно на бяло- проект на Чърчъл.----------Чърчъл.... другарю текезесар - това да не е някоя порода - овчарско куче?А съветската окупация - си е неоспорим ( и тъжногрозен ) факт.Иначе - вие шумкарите , и обирджиите на мандри и луканки от стрехите на хората - нямаше да виреете у нас.Където е стъпил въшлясъл ботуш - трева не никне!Малшанс! Апропо - английското списание Форбс обявява Хитлер за "Мъж на годината" , а през

104

Анонимен

преди 5 години

Дотук с басните за съветски окупации, ето ви го черно на бяло- проект на Чърчъл.

103

Анонимен

преди 5 години

Ееемиии на снимката се виждат двама сложени на постове от зионисткия елит. Аре цъкайте минуси на истината. То затова няма нации вече нали ви пречиха тези националисти.xD