62

Бдинец

преди 5 години

Турция с Ердоган затъва и нито С-400 ,нито F-35 ще й помогнат!Когато седиш на два стола обикновено падаш!Ердоган да не се надява на помощ от НАТО ,ако нещо сгафи в отношенията си с Русия!

61

Прос Селендур

преди 5 години

САЩ тласкат Турция в ръцете на руснаците...

60

Анонимен

преди 5 години

До 62Турция не нарушава въздушното пространство на гърците. Има около 10 малки скалисти острови, които не са вписани в договора и спорят за тях на кого точно са. Защо ако нарушава въздушното пространство на Гърция, не нарушава на България? Аскера влезе в Сирия, за да не създадат американците Кюрдистан, защото скоро може да изхвърчат от Инджирлик и ще им трябва място за нова база. Но нали гледате западни медии. Откъде да знаеш.

59

Анонимен

преди 5 години

До ДалиТурците мразят американците защото избомбиха целия близък изток и избиха стотици хиляди мюсюлмани, а освен това подкрепят кюрдите и създаването на кюрдска държава на границите им. Затова са по-благосклонни към Русия. Вражда между Краварите и Турците е в полза на България, най-малкото краварите ще спрат многовековната наглосаксонска традиция да крепят Турция и да я финансират с милиарди за сметка на Балканите, докато онези ни потурчват. Българите се турчеят както не са правили 5 века.

58

Анонимен

преди 5 години

До 60 Така става. Това е отвратително поведение на социопати и престъпници от БКП-ДС. Но не е най-важното в шествековните ни отношения. Между другото защо не потърсихте сметка от турските политици в България за сътрудничеството им точно с тези престъпници от БКП-ДС.

57

Турчин

преди 5 години

До 56Точно. Вие сте спецове за убиване на жени и деца от разстояние с ракети като американците.

56

Анонимен

преди 5 години

До Турчин На празни думи не вярвам. Турция има териториални претенции към почти всички свои съседи. През ден нарушава въздушното пространство на Гърция. Искат ревизия на лозанския договор. Турци ходят да веят турски знамена над гръцки острови и после качват снимки в интернет. Аскера беснее в Сирия. Ердоган казва, че български земи, населени с малцинства, му били на сърцето. Да чакаме да ни изколите като арменците ли? Или като кюрдите? ДОСТ и ДПС са антидържавни организации, троянски кон!

55

Анонимен

преди 5 години

До 51Историята на всички е кървава, не само вашата. Обаче аз например не съм направил на никого нищо. Защо ме накараха да оставя всичко и ме изгониха в Турция? И всичко това става в съвсем цивилизовано време. Преди 300-500 години са били варварски времена.

54

Анонимен

преди 5 години

Мда, ориенталските номера вече не минават.

53

Анонимен

преди 5 години

Eвала на турците. След такъв тормоз и мачкане спряха Ердоган.

52

Анонимен

преди 5 години

Турция, член на НАТО, е решаващ участник в ръководената от САЩ програма за изграждане на F-35, най-скъпата оръжейна система на САЩ. Десет турски компании са готови да произвеждат около 12 милиарда долара части за изтребителя, включително ключови компоненти като централния фюзелаж и някои колесници.Турция е планирала да закупи около 100 F-35, като се присъедини към Япония, Великобритания и Австралия като най-големите международни клиенти на самолета от Bethesda, базираната в Мериленд Lockheed.

51

Аарон

преди 5 години

Спокойно български приятели. Евреите помним и ще ви помогнем ако турция ви пипне и с малък пръст. Ние имаме и големи ракетите. Тези които стреляме по нашите врагове от Хамас са от евтините. Имаме и големи ракетите с които при поразяване на мишените ще трябва да трием големи градове от картата с гумичка.

50

Bloomberg

преди 5 години

Турция, член на НАТО, е решаващ участник в ръководената от САЩ програма за изграждане на F-35, най-скъпата оръжейна система на САЩ. Десет турски компании са готови да произвеждат около 12 милиарда долара части за изтребителя, включително ключови компоненти като централния фюзелаж и някои колесници.Турция е планирала да закупи около 100 F-35, като се присъедини към Япония, Великобритания и Австралия като най-големите международни клиенти на самолета от Bethesda, базираната в Мериленд Lockheed

49

Анонимен

преди 5 години

БГ армия няма как да се задейства,понеже никой няма да тръгне да става курбан,да защитава каквото и да било.България е разпродадена на Ветковци,Миньовци,Бенчовци и всякакви други.Да им защитавам вецовете или винпромите или хотелите.Петко Войвода какво е казал.Отървахме се от турците за да ни яхнат нашите.Че и сега така.Само че историята вече помни

48

Турчин

преди 5 години

До 50Така каза да... И е прав.

47

Анонимен

преди 5 години

Чавушоглу май понатрупа доста негативи !

46

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тези екскурзии бе, наглеци. Историята ни е кървава от вас. Да не ровим миналото.

45

Анонимен

преди 5 години

"Ако те имат долари, ние пък имаме нашия Аллах" e заявил Ердоган на митиниг. За какво са му самолети, ще летят на молитвените килимчета. Хитро!

44

Турчин

преди 5 години

До 41Спокойно никой няма да анексира България. Живеем си добре така. А ние искаме силна Турция, за да сме спокойни, че няма пак да ни организирате екскурзии или да ни сменяте имената. Тя ни закриля и ни помага доколкото може, за да имаме права и да живеем нормално.

43

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Ф35 - ето такива самолети ни трябват на нас, а не ретро бараки като Ф16 и то на цена по-висока от тези на новите модели."Ех експерте - ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНАХТЕ ТАКИВА ЕКСПЕРТИКАК СЕ ОРГАНИЗИРА ПВО1. ЗРК комплекси пазят важните точки(реално нямаме ЗРК в момвнта)2. с малък обсег ЗАРК пазят ЗРК и много важни точкови цели като мостове(нямаме такива)3. Останалата част от страната се контролира от РАДАРИ и ИЗСТРЕБИТЕЛИ(36-60бр) (радари все още имаме Изстребители 10-12 бр)