130

буден и умен турчин

преди 5 години

И всичко това се случи при положение, че медиите и държавните институции са под контрола на Ердоган. Само господ знае колко бюлетини бяха откраднати или фалшифицирани и въпреки това не успяха. Главния управител на Анадолска Агенция, тези които обявяват резултатите от вота, е дългогодишен приятел и сътрудник на зетя на Ердоган. Вчера кандидат кметът Бинали Йълдъръм организира събрание с министрите на държавата.. кой му дава тези права? Представете си за каква мрежа от връзкари има. Но са победени

129

буден и умен турчин

преди 5 години

Партията на Ердоган загуби 5 от 6-тте най-големи градове в Турция. Същите тези градове генерират 70% от БВП-то на държавата! Печели единствено във вътрешните части на мала азия, където до голяма вероятност живеят предимно неандарталци. Това е голям удар за партията и за самия Ердоган. Вчера изгубиха цели 14 областа и това не предвещава нищо добро за бъдещето на диктатора. Радвам се, че част от хората се събудиха. Пожелавам го и на нас като български граждани и да се освободим от олигарския ботуш

128

Екрем

преди 5 години

Имамов е чист българин. Браво на Константинополци.

127

Анонимен

преди 5 години

Кюрдите са троянски кон в Турция и ни вършат услуга, но проблема е друг. Много българи започнаха да се турчeят. 5 века българи не се турчееха, а сега се турчеят. Прогнозирам че след 100г. няма да има българска държава или най-малкото ще бъде напълно зависима от Турция. За гърците има шанс макар че там в момента ги ислямизират с бежанци. В последните години много турци мигрират в Гърция - предполагам е държавна политика на Турция. Исляма отново ще господства на Балканите. Демографски реалности.

126

Менто

преди 5 години

В турция мислят но не много, и не всички, основно белите европейски наследници.!.

125

Анонимен

преди 5 години

В Турция мислят българите за турци.

124

До 119

преди 5 години

Това, че някога българите са били заедно с някои от турските племена в Западно-тюркския хаганат, не означава, че са част от един и същи народ. И сега сме в НАТО и ЕС и ползваме заемки от някои европейски езици, ама не сме нито французи, нито англичани, нито американци. И правете разлика, моля, между турци и тюрки.

123

Анонимен

преди 5 години

Турската лира с 0.66% нагоре.

122

Диабло

преди 5 години

Кюрдите се осъзнават и започват да решават бъдещето на анадолската територия.Някакъв *** написал, че населението на територията се увеличило 1 милион за година, но не споменава, че 500000 са кюрди.

121

Тераса със сауна

преди 5 години

Мдааа, на всеки кандидат-владетел на света и диктатор му идва края. Скоро и у нас.

120

до 122

преди 5 години

а дано!

119

Анонимен

преди 5 години

В Турция кюрдите които винаги са над десет процента решиха изборите и не гласуваха за кюрдските партии а за основната опозиционна партия и така изритаха Ердогановите кандидати. Дано и у нас хората се обединят за демокрацията.

118

Втора легия

преди 5 години

В турция има един народ и той е кюрдски, другите са ..ц.и от 100 племена и народи които се нуждаят от здрава ръка да ги мачка, иначе ще се избият помежду си.!.

117

Анонимен

преди 5 години

Дано повлече крак.Днес Ердо, утре Боко.

116

НЕбългарин

преди 5 години

До до НЕбългаринТюркските народи са северно- и централноевразийски народи, които говорят езици, принадлежащи към тюркското езиково семейство, и които имат (в различни степени) определени общи културни и исторически черти. Тюркските езици са подразделение на алтайското езиково семейство и са едни от географски най-широко разпространените в света, като се говорят в обширен, регион простиращ се от Европа до Сибир! Има много видове турски езици чоджум!

115

Анонимен

преди 5 години

Имало и прабългари. Но съм чул че са избягали на изток а други са помохамеданчени..А за похристиянчените прабългари избягали на запад чувал ли си?

114

Анонимен

преди 5 години

Както и етност турци..Пише се етнос. Това едно и второ и етнос българи е нямало. Имало мешавица от племенни общности на оногондури, кутригури и други чyкундуpри които учените за удобство наричат пра-българи. И о чудо, всичките те са от тюркската езикова група.

113

Анонимен

преди 5 години

Въпреки, че са по-голям процент неграмотни от България,.Повече от 80% ли са?

112

Анонимен

преди 5 години

До 111. Имало и прабългари. Но съм чул че са избягали на изток а други са помохамеданчени.

111

Анонимен

преди 5 години

До 107. Никъде не пише че е турчин. По простата причина. Че по онова време не се е пишело на турски а на иврит и латински. Като такава държава Турция не е имало. Както и етност турци. Както е Ердоган не е турчин а грузинец.