18

ШахинВарНюнюСики

преди 5 години

Слава на свободен Кюрдистан! Братята кюрди ще свалят диктатора от власт!

17

Анонимен

преди 5 години

Сега ще настъпи ли Ердоган мотиката със Света София или правилно ще се разсее.

16

Анонимен

преди 5 години

Турция е като Великобритания политически. Едно разделено общество. Само където на Ердоган не се спира пред нищо, а Мей слуша всеки. Разделени надве държави. Не ги чака нищо добро.

15

Така е ..

преди 5 години

И при нас ще бъде така.

14

Анонимен

преди 5 години

От 6-те най населени градове в Турция Ердоган губи цели 4-ри ! Това са Анкара, Измир, Адана и Ескишехир, печели само в два - Истанбул с под 2 % разлика и Бурса с около 3 % разлика !

13

Анонимен

преди 5 години

Каква европа как пет лева, над 80 % от турците не искат да са в Европа, то има достатъчно турци в ервопейски държави не искат Турция да е като държава част от този умиращ континент, пазара е Китай и Русия не ЕС !

12

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще събере поне 51% напред гербери!

11

Анонимен

преди 5 години

Ердоган губи Измир с разлика и Анкара с над 2 %, печели Истанбул с под 2 % Като цяло губи много области и цялостно губи много с изборите преди пет години !

10

Анонимен

преди 5 години

Регистрираната избирателна активност е 82.46 на сто.----Лоши новини за мечтаещите да разцепят Турция и НАТО!

9

А бе

преди 5 години

Не трябва да се месим в турските работи,а те пък в европейските!Както се казва-всяка жаба да си знае гьола!Исляма вън от Европа,а там у тях си да правят каквото щат!

8

БГ

преди 5 години

Какъв ботуш на САЩ то един пост на Тръмп за Турция и лирата се обезценила с 2-3 %

7

ШахинКараФахише

преди 5 години

Трябва американски ботуш да стъпи в Анкара, да демократизира страната!

6

БГ

преди 5 години

Ердоган колкото повече се задържи толкова повече ще има опасност за България ,но и със всеки месец икономиката им се срива трупат дългове както държавата така и бизнеса и след година две ще са в положението на Гърция а тях няма кой да ги спаси

5

Турчина

преди 5 години

Незнам от къде черпите информация но данните ви не са верни. В големите градове резултатите почти са изравнени. В Истанбул води партията на Ердоган, а в Анкара води кандидата на опозицията.

4

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Истамбул няма да получава от ЕС / Германия / бонуси. И ако ПНР спечели то тя ще остане без финанси. От другата страна при Измир къдено са Кемалисти . Там е НАТО. И е възможна подкрепа от САЩ.

3

привет от Германия

преди 5 години

Сега поне технологиите във всяка държава са много високи и трябва да се въведе общ закон във всички държави когато се броят бюлетините във всяка секция да има хора от местни и чужди телевизии ,които да предават на живо броенето на бюлетините ,нон стоп ,без да се прекъсва предаването !Аз специално не вярвам на изнесените рузултати от турските власти !

2

Анонимен

преди 5 години

всъщност това не са лоши новини за нас, защото колкото турция е по-слаба икономически и политически, толкова по-добре за нас. Конкурентите ни за чужди инвестиции на балканите са с един по-малко ... и то сериозен играч. Стига разбира се да отиграваме получената възможност.

1

ШахинЕнУджузОруспу

преди 5 години

Единствената ни надежда за свобода и демокрация е в ЦРУ, МОСАД, ПКК и кюрдските пешмерги в Ирак!