214

Anonimen

преди 5 години

Колко му трябва на човек да живее и спи спокойно да има хляб на масата не отнемайте хляба на народа не останаха хора в тая хубава страна никой няма да си занесе парите в отвъдното направете така,че хората да се гордеят с вас.

213

Nightborn

преди 5 години

Боче, не ти е правилно формулирана мисълта. Всички знаем,че правоговор и правопис не ти се отдават, ама ........ Правилно е било да кажеш :" Всички, управляващи от 30 години насам сме крадливи и маскари. " Ама нищо, не се коркай, ние си те разбираме и така! тъй де, и ти си ***, и ние сме прости...

212

Анонимен

преди 5 години

Оядени,самодоволни физиономии на нагли,крадливи,безчувствени управници,живеещи в паралелния свят на тяхното богатство,недосегаемост и безнаказаност.Единствено народа може да ги свали от амвона на своята божественост и да ги накаже подобаващо.

211

По-добри няма!

преди 5 години

Човекът има пред вид по-добри и нагли крадци, изнудвачи и предатели просто няма!Цецо, въпреки всичко, все пак ще кръщава бъдещите крадци, така че чакаме Кръстника номер 2.Ама ние сме загубени, че ги търпим.

210

Анонимен

преди 5 години

Взели си поука от грешките.Тия наричат престъпленията си грешки.Егати наглеците.

209

Анонимен

преди 5 години

Ей,бре,нямало по-добри!Верно,по-добри крадци от вас няма.Факт.

208

факт

преди 5 години

така е все ***

207

Браво ГЕРБ

преди 5 години

За добро беше. И хората и Борисов ми отвориха очите да се изметъ с 200 от тази *** територия... Благодаря :))))

206

1

преди 5 години

да другарю борисов,по-добри крадци от вас няма,изобщо,нямате алтернатива,Българи нека спрем лилито с лачената чантичка на 26.052019година

205

Анонимен

преди 5 години

Гроб не е партия. Гроб е мафия!

204

V

преди 5 години

Има нещо много не естествено на 67 години да си кандидат за евро милионер ;) Да не говорим че може да не доживееш края на мандата .Средната възраст за живот при мъжете в бг е 70 .Най естественото е като си млад да станеш богат ,а не както иска ЕС и герб на 67 години .Това го правят герберасите за да вземат повече гласове от бсп и да няма предсрочни избори .А те са наложителни .За 10 години не гербераското население не може дъх да си поеме от мафията герб .Кви пари вземат за основни документи и

203

Анонимен

преди 5 години

Тези личности на снимките са добри само в две неща - риене на гюбpe и зверско крадене!

202

Анонимен

преди 5 години

Най-простите и алчни селяни са членове на престъпната тиквена "партия"!Първо поколение хора с обувки.

201

Ти да видиш..

преди 5 години

До Анонимен 219 Ааа , по голям лешояд от горкия Жан няма.Изяде спестяванията на хората от соца.И ненадейно го забравихме.***. Един Костов беше с класи над него.

200

Така е ..

преди 5 години

Идеални са само БСП. Всичките им идеали отидоха на кино.Нали така ? Така е..

199

Анонимен

преди 5 години

Лицето е с абсолютно нелечима психическа болест!

198

Анонимен

преди 5 години

Гербавите крадливи мутри оглозгаха снагата на народа така, както и ято лешояди не би го направило!

197

10

преди 5 години

Тези имат ли отношение към :цените не лекарствата,цените на операциите,цените на билетите,цените на хранитеЦените на частните уроци,на апартаментите ,комисионните на управниците....!?

196

АнонимеН

преди 5 години

САМИЯ ФАКТ, ЧЕ БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

195

АнонимеН

преди 5 години

САМО ВАЛУТНИЯ БОРД СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ДА Е СТАНАЛО КАТО ЖАН ВИДЕНОВОТО!!!БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА!!! ТЪЙ, ЧЕ ВСЕКИ ДРУГ Е ПО-ДОБРИЯ ВАРИАНТ!