16

Анонимен

преди 5 години

Възбуденият от HAARP слой на йоносферата влияе върху радиоелектронното оборудване на военната техника, системите за насочване, коригиране, управление, навигация и т.н. В резултат, самолетът или ракетата, излизат от строя. Ако HAARP бъде сравнена с ядрено оръжие, тя многократно го превишава със своята мощност. А ако си насочи лъча например върху Англия, той може да я унищожи за няколко секунди.Най-страшното е, че даже разработчиците не могат да кажат какво ще стане с планетата, как ще реагира йоносферата на удара на тези лъчи, ако системата бъде пусната на максимум. Както е изве

15

Анонимен

преди 5 години

Гордостта е смъртен грях. Да си мисли човек, че може да навреди на природата и да унищожава ледници е гордост. Природата няма нужда от НАСА и от екофашистите да я защитават. Природата може сама зз секунди да помете човекът като глухарче от ураган.

14

Радио Ереван

преди 5 години

До Роб на влаЗтаКола не е само дизел моята е с нов двигател 2017 година последно поколение отделя по малко вредни емисии от тъщата ти...

13

Касап Онур

преди 5 години

Ванга го е казала в следствие на влошената екологя ще се умножат болестите-нима вече не сме много по-болни от другите поколения?Вода затворена в пластмаса,месо -*** от чужбина,бракувани дизели пръскъщи финни частици които се натрупват в кръва и причиняват смъртоносни болести.....В Пирогов по време са Софийски смог инфаркти и инсулти са в пъти повече ....

12

Дарвин философ

преди 5 години

Земята си я има от 5 милярда години ще я има и след човека.Човеците-творци ,поети ,философи.... са малко предимно са вида човек-плебес неразличим в основните си качества от животински вид.

11

Север

преди 5 години

......, саможертвата от вас- дървените философи! Или проблема не е пренаселването, а тоталното опростяване на населението и най- вече на елита.

10

Север

преди 5 години

До този с теориятя,че максимум 2 мрд човека трябва да бъдем: подкрепям те силно, ако с твоите приятели ви трябва въже- така по-бързо ще станем 2 мрд и ще се оправим климата

9

преди 5 години

На снимка номер шест в какво се състоят загубите ?

8

Анонимен

преди 5 години

Добре ,че е НАСА ! Ако не е НАСА ??? Лелий!

7

Пепи

преди 5 години

А тези ледници кой ги е създал ???? Нали е имало момент когато ги е нямало.

6

а

преди 5 години

Имам една такава теория, че за това е виновно производството на пластмаса и пластмасови изделия (главно от Китай). Погледнете исторически - преди няма и 30 години, такива неща бяха крайна малко, сега са навсякъде.

5

Анонимен

преди 5 години

Така ще е докато мн Бойко Борисов е на власт!!

4

Цецо Мен

преди 5 години

Само не разбрах каква е пряката връзка с човека. Просто машина за пари, която продължава да капитализира. Както преди е имало ледников период, така има и период на затопляне. Човека има принос, но климатичния цикъл не е подвластен на него.

3

Гледна точка

преди 5 години

Еми това е действителният проблем, за който има само една тема. А ни отвличат вниманието с блудкави мелодрами, регионални конфликти и фалшиви реалитита. Земята не може да "диша" и ще си вземе своя дан!

2

Роб на влаЗта

преди 5 години

Всеки гражданин да има -вредни емисии ...примерно -10кг.и когато ги изхабиш не караш кола а ако искаш да караш си закопуваш ваучер от някой с колело.

1

Анонимен

преди 5 години

Истинската причина за земния проблем е пренаселването, всичко друго са манипулации и начин за изкарване на пари. Населението на земята не трябва да надвишава 2 милиарда за да се живее нормално. Колкото по малко хора , по малко е влиянието на шепа хора управляващи света днес.