42

смях

преди 5 години

То хора няма вече алооо,В Столипиново Факултета да вземат войници и милицонери.РазпадА се всичко но парламента не Сидеров седи с Симеонов и ГЕРБ,Кой ще управлавате?

41

Гражданин

преди 5 години

Днес, който има среден успех 3.00 в училище и не е кадърен за нищо става ПОЛИЦАЙ .

40

да

преди 5 години

Не само за катаджии, въобще за полицаи кандидати няма. Най забавно е в Комуникационни и информационни системи, където на конкурсите няма никой. Кой от сферата на комуникациите и софтуера ще дойде за 1000 лв начална заплата? Ха сега е шанса на тези, дето обясняваха какъв трябва да е полицая- 1,90 метра с два три четири езика, спортист, морален, трезвен, безкомпромисен, отдаден на обществото, експерт и какво ли не, да заемат свободните места и бодро и уставно да стоят зимата в патрулките. Хааахаха

39

Анонимен

преди 5 години

При средна 1000, катаджиите са на 500, а министъра на 5000.

38

55694

преди 5 години

АРЕ ВЕ ЕЙ, КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХТЕ ВСИЧКИ, КОИТО ЛАЕХТЕ ПО ФОРУМИТЕ КАК, ЗА ДА СТАНЕШ ПОЛИЦАЙ /КАТАДЖИЯ/ ТРЯБВАЛО ВРЪЗКИ. ЕТО ВИ СЕГА ВЪЗМОЖНОСТ. ПОДАВАЙТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ И СТАВАЙТЕ Я ПОЛИЦАИ, Я КАТАДЖИИ. НАЛИ САМО КАФЕТА ПИЕХА И РУШВЕТИ ВЗЕМАХА, А ВИЕ ИМ ЗАВИЖДАХТЕ. ХАЙДЕ СЕГА ВЪРВЕТЕ ВИЕ КАТО ТОЛКОВА МНОГО ИМ ЗАВИЖДАТЕ. ВЪРВЕТЕ ВИЕ НИЩО ДА НЕ ПРАВИТЕ И ПАРИ ДА ПОЛУЧАВАТЕ. ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КОЛКО КАНДИДАТА ЩЕ СЕ СЪБЕРЕТЕ.

37

фен

преди 5 години

Най-добре е да направят 1000 лв заплатата на депутатите,да им отнемем колите и да ходят пеш и със автобусите. Нека са близо до на и да им се радваме и обичаме порядъчно!

36

Анонимен

преди 5 години

Ceлянията съсипа България!

35

Анонимен

преди 5 години

Защото чакате 300 коли с камери и микрофини и подкупите стават по трудни ... за твя няма хора пак ли аз да ви уча.А заглавието трепе рибата.

34

МНЕНИЕ

преди 5 години

Катаджия беше престижна Професия , преди да дойдат Партииците .

33

Анонимен

преди 5 години

Намалете в парламента на 800 лева на дупетат, защото МВР секретарката ББ избяга от пожарната в ГЕРБ. Пазарна икономика е и всички бягат където са по-високи заплати. Живота е кратък и хората не могат да чакат в КАТ заплати от 5-6 бона.

32

Име

преди 5 години

Закривайте тази безсмислена структура от тунеядци!

31

Анонимен

преди 5 години

Значи в бантустана всяка работа се върши за рушвети ами като свърши всичкия рушвет ще закрием държавата ли ?

30

you

преди 5 години

Сашко пише се какво правим сега,ей аман от прости драскачи.И вие сте като полицаите от кол и въже събрани.

29

Митко

преди 5 години

Ми що само охранителна полиция? Направо дайте права на всички, които работят в МВР да спират за щяло и нещяло шофьорите, да им се ежат и се правят на велики, макар да са с основно образование. Наскоро един такъв екземпляр ме спря и искаше да ме бие, защото съм му свирнал да се изнася по-бързо от оживено кръстовище. Сега си давам сметка, че ако имаше права на КАТ-аджия, щеше да ме одруса най-малко с фиш.

28

Каракачанов

преди 5 години

Ако сте забелязали в системата работят главно хора които нищо друго не става от тях!

27

фалшива новина.

преди 5 години

Нямало кадри, а тогава защо в мевере се влиза само по шуробажанашко-роднинска връзка. Външни хора са единици, ако ги има въобще.

26

Е как

преди 5 години

Как пък няма кандидати. Нали и те работят по системата бонус маус. Крият се като мишоци в храстите и излизат да си вземат рушвета

25

Анонимен

преди 5 години

За поповете и мюфтиите нали има пари. Остави ги медицинските сестри, спешната помощ, учителите и полицайте заедно с катаджиите.

24

анонимен

преди 5 години

Не им е толкова лека работата и не всияки искат да им се даде нещо на ръка.Живея в в северо западна България това което не ми харесва,че те да отчетат някава дейност търсят как глобят обикновения българи и търсят причина без да си виновен.Има при нас един стнос и една малка част от тях не спазват правилник,ограничения за скорост застраховки нямат коли не изправни,някой и шофьорски книжки нямат и те тях нито ги спират нито ги глобяват.

23

Анонимен

преди 5 години

Местата са незаети, защото повечето кандидати имат проблеми със свидетелството за съдимост. Много млади хора вече са обсъждани от ЧСИ или за други провинения кражби, наркотици, хулиганство....