144

ПР Акция

преди 5 години

Всичко е много добре премерена ПР акция на мениджъра на Пулев.Мачът на Пулев и румънеца беше гледан от рекордно ниско зрители, въпреки че двамата направиха добър бой. След този скандал Пулев ще стане много известен в САЩ, а Сушито също ще си направи реклама. Пулев има забрана (временна) да играе в Калифорния, а на пристигане на летището той каза, че следващия му мач ще бъде в Ню Йорк. А Лас Вегас е в щата Невада.След време ще има споразумение и Сушито ще получи най-много $100К за рекламата.

143

ЛА

преди 5 години

До ОвчарГладната овца трева сънува. Остани си овчар и обгрижвай овцете, доларите ти идват малко в повечко ми се струва.

142

Овчар

преди 5 години

БОЛНА и ИЗВРАТЕНА НАЦИЯ, в която всичко се поглежда през очилата на чичко Долар, включително и тяхната ДЕМОКРАЦИЯ/СВОБОДА ... така че, съвсем нормално е постъпката на балканджията Кубрат за извратеняците да изглежда извратена. Жалко за нас, че ние следваме тяхния път! Но до кога ли ...

141

Анонимен

преди 5 години

Какъв уреден мач с Кличко те е патил,Украинеца направо го почупи.

140

АнонимеН

преди 5 години

ПУЛЕВ ПОЛУЧИ 1.4 МИЛИОНА ДОЛАРА ОТ МАЧА С КЛИЧКО ДО ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ЗАТЪНАЛ В ДЪЛГОВЕ!И КЛИЧКО МУ ДАДЕ ПОНЕ ОЩЕ 1 МИЛИОН ДОЛАРА ЗА УРЕДЕНИЯ МАЧ!!!ТАЯ СЕГА КАТО МУ ПРИБЕРЕ 2 МИЛИОНА ДОЛАРА С ТОЗИ Е СВЪРШЕНО ;D

139

Анонимен

преди 5 години

Хем и е станало приятно (да речем), хем добива още известност, хем и ще вземе добри пари сега. Умно момиче е Джени, за разлика от нашият абориген..

138

Анонимен

преди 5 години

Паника няма, плащаме и продължаваме напред!

137

Granik

преди 5 години

Дет се вика типичния "господин за един ден".

136

Saki

преди 5 години

Каракачанов е поръчал допълнително още един ф16, в замяна на оттегляне на иска от американката.

135

ужас

преди 5 години

Айди утиди му кариерата, язък

134

До NancyLong

преди 5 години

Отворко щом заработваш толкова, може да се наложи да удариш едно рамо на Кобрата.

133

Анонимен

преди 5 години

146 Е па върви го пробвай пехливанина, награбваш човката и няма нужда питаш!

132

Анонимен

преди 5 години

Как би реагирал Пульо, ако Джошуа награби Андреа пред камерите? само питам!

131

Джени С Уши

преди 5 години

UNSEEN FOOTAGE: KUBRAT PULEV MOMENTS BEFORE KISSING REPORTER JENNY SUSHE във тубата , ако някой все още смята че тая не го прави за пари .Май Кобрата го чака извънсъдебно споразумение за няколко милиона долара. Скоро ще му стане ясно че срещнат ли се две кобри , побеждава тая с сисите .

130

4

преди 5 години

няма паника, на Тайсън му съсипаха кариерата.

129

а

преди 5 години

До АнонименДобре, по твоята логика за изнасилване не се лежи в затвора (дрънголника) за 20 години, а просто се правим, че правим нещо... Много офтопик е това, но да ти кажа, сравненията със сегашната ситуация са смешни. Един клоун Маркс навремето беше казал, че историята се повтаря, втория път като смешка. Та и сега така.

128

Анонимен

преди 5 години

До a 139Тайсън не се отърва хич леко а полежа в дранголника и плати сумай ти пари обещетения!

127

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали адвокатката и е еврейка или ерменка. Нашият потурко не трябваше да се държи все едно е на чалга турне. Държиш се професионално, усмихваш се, можеш да и целунеш ръка или по бузата но директно в устата - пълен тъпизъм. Трябваше да я хване за нянките пред камерата та "филма" да стане пълнометражен! Сами си го завря, това е!

126

a

преди 5 години

*** колко се срина нивото на бокса откакто ние българите влязохме в него. Навремето Майк Тайсън ... да кажем, буквално изнасили сума ти американки, едва се отърва, сега, "репортерката Джени Суши" съди БГ боксьор, че едва едва я е докоснал по устните.

125

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОрелет е адвокат на арабите, за това германките си мълчат, а и дедите на германките са трепали евреи и сега нямат право на претенции, капиш.