53

Анонимен

преди 5 години

E това е Америка! От всичко се правят пари, сега ще бъдат едни театри само и само да измъкне кинти. Дано Кобрата наеме читав адвокат от там!

52

Анонимен

преди 5 години

"Иначе Кличко е казал, че тоя е най големия *** и ***..."Мога да го повярвам. Което е страшно, като се има предвид Кличко на какви хомункулуси е попадал през живота си.

51

Анонимен

преди 5 години

Отнемането на лиценза няма връзка с провинението на Пулев. Трябва или да го глобят,или да го пратят в панделата. Но не и да му забраняват да играе. Между другото,Кубрат е толкова ***,че може и да го глобят с няколко милиона и да го вкарат в затвора. Адвоката трябва да му забрани да си отваря устата. Но май вече е късно...

50

Пепи

преди 5 години

Еее Късмет. То поне да беше целунал някаква красива жена. Кобрата е бил в еуфория. Не стига, че нищо особенно не е това Суши ,че забавлявала се с тях, но и... ,че да слуша скапани американски инфлуенсъри да съди за да чопне некой долар. Американска работа. с тия пари нали се сещате какво ще си купи - в аптеките се продават

49

Анонимен

преди 5 години

Забраната ще отпадне лесно. Но ако голото суши реши да го гърби за кинти е тогава е лошо за него. Ще му отмъкне една камара мангизи. Той Тайсън лежа в затвора. Когато си гостенин някъде трябва да уважаваш местната култура.

48

Анонимен

преди 5 години

Кубрат си е типичен продукт на соц-а и пост-соца. Националист в добрия смисъл на думата, но му липсват смирение, уважение към закони, уважение към противника. Българин е да, но да не му прощаваме олигофрениите само защото е българин... най-малко трябва да е пример за младите, а то.

47

Анонимен

преди 5 години

Мнго се радвам, че тоя тъунгер, с излъчване на струг, селски побойник и арогантно селско животно накй накрая ще го поставят на мястото му.Май ше замине и кабеларката !Чай Пульо, няма да ни липсваш ! Продължаваме напред, към село

46

Анонимен

преди 5 години

Мунчото е решил че това е Преслава, Десислава или Еванослава.Да, ама не. Гризна дръвцето. Сега ще олекне с няколко милончета, които едва ли има,а може и до живот да си остане фейскотрол в чалготеката на Андрейка.

45

Поговорката е вярна

преди 5 години

Двама се целуват - американци печелят!

44

Нерез

преди 5 години

Кобрата не е особено умен. За парите, които сега ще плати на тази .... можеше спокойно да си я поръча за една седмица. Като я гледам, нямаше да откаже ..

43

Гoшу

преди 5 години

До СлънчарскиСлънчарски, слънчасал си нещо. Той и хвана главата с две ръце и направо зорлем си я целуна. При такова видео няма как просто да не го осъдят. Ще плаща яко така, че после цял живот суши няма да погледне и да хапне :)))

42

Анонимен

преди 5 години

Нали затова е КОБРА.Обича да целува смъртоносно.Инжиктира невротоксин.Обитават Азия и Африка.От кога ги има и в България.

41

Анонимен

преди 5 години

До Слънчарски 51Я пък този..............ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ пък ще обиждаш така благородните пингвинчета???? С какво са заслужили такава участ, че под краката им да се мотае такова джендърско мекотело????? Там, там да си седи, в тоя *** обор........там СЕГА САМО ТАКИВА БЕЗРОДНИ, БЕЗИДЕЙНИ, БЕЗПОЛОВИ, БЕЗЧОВЕЧНИ индивиди се подвизават!!!! Ха-ха-ха-ха-ха..............е ПО-ГОЛЯМА АНТИРЕКЛАМА на измислените "еуро-атлантически ценности".......това НИКОЙ (даже от БСП) НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ!!!!

40

Пич

преди 5 години

Така като гледам тази "дама" и на външен вид, а и по прякор, прилича повече на актриса от филми за възрастни, отколкото на журналистка. По боксови мачове а и други спортни събития ги пускат такива да гонят спортистите за интервюта, защото знаят, че е по-вероятно да вържат на готини мацки, отколкото на някакъв сдухан ***. После като ги пощипнат по задниците, започва едно реване и едно изнудване. Но както и да е, *** си е виновен. Като няма акъл, сега нека да плаща.

39

Щерю

преди 5 години

77 годишна джендърка нокаутира Кобрата с един удар...

38

Слънчарски

преди 5 години

Е това е да си жалко, нищожно и безполезно мекотело, търсещо евтина реклана и правещо се на жертва. Дано Кобрата да спечели делото, ако въобще има такова, и тая *** да я натирят да интервюира само себеподобни плиткоумни пингвини на Антарктида. Оттук почвам сериозно да се замислям за всичките онези оплаквания за сексуален тормоз, станали модни напоследък в Холивуд.

37

Анонимен

преди 5 години

В САЩ има други разбирания и за дреболии хората осъдили получават милиони. Той казва, тя искала повече, но не осъзнава, че не е в България. Ако се разровите в нета ще видите топ дела за глупости, в стил Макнолдъс и някой си изгорил езикът, защото кафето е горещо и чак надписи имаше по едно време. Какво го очаква, дори не осъзнава. Ще плаща милиони, защото реши да се направи малко на интересен. Топ адвокатка осъдила холивудски звезди, а тук и видео има дори.

36

затова

преди 5 години

Сега става ли ясно защо световните звезди държат всички и всичко далеч от себе си? Усмихват се, но не се докосват до никого и не позволяват близост със себе си, особено публично. Дори и парти да си правиш, и там трябва военна дисциплина - никакъв достъп за чужди хора. Време е Кобрата да се научи да бъде гаден като Кличко. Не силен, нашият човек е достатъчно силен, но не е достатъчно гаден. Контрол, момчето ми, контрол над всичко, за да не се възползват от теб.

35

Анонимен

преди 5 години

Той осъзнава ли какво е направил?! Това да не е някоя чалгарка, която да е горда, че е целуната от него? Има си норми и благоприличие! Дори и да е радостен човек, не е това начинът да го изразиш!

34

Скандалов

преди 5 години

Ми да,нека да научат кои са най-големите мъже на света.дори веднага след боксов мач сме готови за мандахерцане.