228

Анонимен

преди 5 години

Звателен падеж от турчин е "турчино".От българин -- "българино" !" Българино, знай своя род и език! "

227

Анонимен

преди 5 години

До коментар 262Ако, ако, ще, някой обърне, беше... няма условно наклонение за тези неща. Хипотезите на друго място. Не може да обвиняваш и търсиш историческа отговорност от цяла общност хора заради хипотези, условности или чужди деяния преди векове. Или щото мюфтийството не искало да си плати дълговете. Вменяване на колективна вина.

226

Анонимен

преди 5 години

До коментар 262Не можеш да потърсиш сметка от истинските виновници за случилото се преди векове. Не можеш да се изправиш срещу Мюфтийството, срещу партийните решения и давай, удри по обикновените турци, това го можеш, за обидите и униженията над тях никой няма да ти потърси сметка. Ни мюфтийството ще ги защити, ни ДПС, ни омбудсман, ни комитети, никой. На тях им е вменена вина. Излей агресията си срещу тях! Това те прави горд патриот!

225

до 260

преди 5 години

Омаловажаваш съвременното обезродяване на милиони българи. Нали си патриот, радетел за българското?! Спри съвременното еничарство, вместо да ровиш в миналото! Тези процеси протичат пред теб. Не можеш!Извърташ към мюфтийството, патриоте. За друго идеше реч.Имаш проблеми с мюфтийството- обърни се към имамите и мюфтиите! Пак не можеш. Там има "големи". Най- лесно е насочване омразата към обикновените хора, които са без защита. И да, изместена агресия е твоето. В агресията припознаваш патриотизма.

224

Анонимен

преди 5 години

"Щом девширмето не е толкова лошо, дайте си турските деца като данък днес, да ги правим българи и християни "И българите са правили същите неща, преди да дойдат "лошите турци".

223

Анонимен

преди 5 години

"ДА започнем с премахването на исляма. Днес той е способен само на тероризъм."Същото можем да кажем за християнството. Въпрос на гледна точка.

222

Анонимен

преди 5 години

"ако някой бе поробил турците, бе ги държал 5 века под робство"Пак като папагали повтаряте едно и също... "Робство", "робство", "ама робство"...Ахахаха!!! Ама не е имало робство! Там е проблемът! :)))

221

коментар

преди 5 години

Турчина от 258 го заболя от истината и се опита да обърне османските зверства в България в нещо незначително днес, а моята защита на българското - в изместена агресия. Имам простичък въпрос, турчине - ако някой бе поробил турците, бе ги държал 5 века под робство, ти ще се направиш ли, че нищо не е било? И ще искаш ли да плащаш дълговете на религиозни па ра зи ти?

220

Анонимен

преди 5 години

толкова коментари за копиран Текст кот сайта на БТА , колко хипнотизирани иам на тоа Свят

219

до 258

преди 5 години

А твоето се казва демагогия и изместване на въпроса. Присъщо е на лицемерите. Вярно. мнозина българи ги няма в държавата им. Обаче аз от тях сметка не диря. Турците с османски мании са си тук. Ти не бери грижа, ще намеря аз от кого и как да потърся сметка. Само гледай. Като начало, парите от данъците ми за дълговете на мюфтийството вървят заедно с клетвата ми - Турция 500 години под българско робство. Не вярваш? не е задължително да вярваш. Толкоз по-добре.

218

Анонимен

преди 5 години

Абе турче на врачанския ага,щерка серазболява.Божията майка се явява насън и казва : Момичето да преспи в"Черепишкия манастир" и ще ожовее.Така и става,след което агата построявакула от благодарност.Отиди да я видиш.Хиляди са чудесата,така че непипай животворящият формат наХристовото проникновение,опасно е.Религия е мюсюлманството-давааларма,но недава живот.Потърси сетам и ще се видиш.

217

до 253

преди 5 години

Твоето се нарича "изместена агресия" и е присъщо на животните.Бг история не започва и не свършва с твоите брътвежи, но ти си обсебен от идеята да отмъщаваш на обикновените турци, защото твоят живот не е наред.Докато си обсебен от идеята да мачкаш, тъпчеш някого, щото някой преди векове бил направил нещо, днес и тук милиони българи приеха съвременното девширме и станаха немци, англичани, французи, американци, забравяйки език, род и родина, загърбвайки корените си. От кого ще дириш сметка, а?

216

Турчина

преди 5 години

Исус ходел по вода,някакъв дух забременил Мария,Мохамед отлетял с коня си...нормален човек не би вярвал в тези измислици.Те са изградени спрямо психологията на своето време.Обърнете се към логиката и разума.Те движат света напред.Науката ще ни направи свободни.Религията е еманация на духа,но човек не е разбрал това и до днес.

215

Реалист

преди 5 години

До ТурчинаОт край време религията е използвана за манипулация на масите и за политически цели.Колко християнски църкви има в ислямският свят ? Причината исляма да се редикализира не е в исляма а в петрола ... Една бедна и опустошена страна като БГ е обречена !!!

214

Анонимен

преди 5 години

Аврамистките религии са измама с цел контрол.Света вече няма нужда от тях и те трябва да бъдат махнати.

213

До 252

преди 5 години

ДА започнем с премахването на исляма. Днес той е способен само на тероризъм.

212

До 246

преди 5 години

Защо ми е да търся тези наследници, които са тук, под носа ми? Всеки, който омаловажава турското робство и турските зулуми над българите е еднакво виновен заедно със султаните, везирите и другата османска ***, защото прикрива престъпленията и. Всеки, който оправдава турските зверства в България, е наравно престъпник заедно с османлиите. Ако и ти ги оправдаваш, а не се срамуваш от турските султани, значи си като тях. И значи правилно търся сметка.

211

Анонимен

преди 5 години

Абе премахнете ги тези религии най-сетне.

210

Анонимен

преди 5 години

"Турция беше принудена да се намеси и се наложи България да внесе промени в закона за вероизповеданията"- ето това е истината ,защото ако това не беше истина закона щеше да бъде приет в първоначалния му вариант,не просто е питал ,а направо е наредил и тукашните слуги които ги е страх и от Брюксел,и от Вашингтон ,и от Москва и от Турция послушно изпълняват !

209

Турчина

преди 5 години

Рано или късно,хората по цял свят ще се обединят.Те няма да имат религия,нация или етнос.Всички ще живеем на планетата Земя.Ще вдигнем очи към нови хоризонти,нови галактики.Начинанията на човечеството няма да имат предел.Християнин,Юдеин,Мюсюлманин,Джайм,Будист...това са нищо-незначещи термини в 21-ви век.Умовете ви са отровени от Аврамовите религии.