180

Анонимен

преди 5 години

като има хиляди фосили по цял свят - къде са. По света има шадравани и други неща, а тук ги закриват.

179

до ВЕЖДИ РАШДОВ от

преди 5 години

ДИВАК - в рилородопският край имаше един самоук СКУЛПТОР и се казваше М А Л Е К !!! Това като чудо на СКУЛПТОРАТА му идваше отръки ! ПИЕШЕ ЗА цяла армия (само червено вино ) но ЧУВСТАТА МУ БЯХА Б О Ж Е С Т В А !Той и така си отиде "немил- недраг " открадаха му и ТВОРЧЕСТВО и ДУХ ! Рядко се раждат ГЕНИИ а само политици .

178

Анонимен

преди 5 години

До АйфелОписваш процеси (дебилни изяви на овластени пр_и_ми_тиви и предаване на позициите по наследство), които са традиция не само в средите на художествената интелигенция, но и в научните среди - от 1947 г. насам. Допреди 30 г. и в партийните среди беше така.

177

Евгени Бакърджиев

преди 5 години

Има ли нужда да идвам?

176

ДИВАК

преди 5 години

До Анонимен 188 -ако ме попиташ , защо не ти препоръчвам гранитовият камък е , защото"зърната " на гранита съдържат радиоактивни частици "огнени частици" които при определени обстоятелства могат да попаднат в белите дробове -каменари на гранит и "павьори " умират от рак на белите дробове !

175

Анонимен

преди 5 години

хубаво, но за коя сметка и защо в двора на УНСС, не може ли в моя двор?

174

Анонимен

преди 5 години

И тая почна да говори като висшите ченгета-не мога да знам,не мога да гадая.Никой не иска от нея да гадае,а просто да свърши поне едно нещо като хората.Да си свърши това за което е сложена.Гадателка стана

173

115

преди 5 години

Тези неща не се ли съгласуват с възложителя - общината? Няма ли проект?!?

172

ШибиРиби

преди 5 години

До VГоркия древен римски град ... само като си помисля преди 140 години с каква многобройна римска интелигенция посрещна Освобождението си направо ми идва да запеяВ тавичката, могат да посеят памук и готово.

171

ДИВАК

преди 5 години

До V - и аз харесвам идеята ти ! СУПЕР ИДЕЯ !

170

Анонимен

преди 5 години

Мосю Айфел,На този камък му липсва само снимката на геройски загиналия "реален пацан" с ключовете от любимото БМВ в ръка.

169

ДИВАК

преди 5 години

До Явор - Яворчо , аз съм жив и съм един от "аканлиите" на "Централна гара ":)

168

V

преди 5 години

До Айфел Кой реве? Да променят отпред тавичката и може от страни с някой елемент за да не прилича толкова много на гроб . Ако са вложили много пари за какво да го събарят .Ама следващия път да знаят и да направят нещо по европейски и по римско. София е древен римски град ;) Да изсечеш колона от твърд камък сигурно не е лесно ,ама няма лесно на тоя свят .Като искаш да е истинско и красиво си трябва труд ;) Къв е проблема на герб да направят две колони от камък ????

167

Айфел

преди 5 години

До ЯворЯворе там ви е бедата пиле че десетилетия наред набедената ви интелигенция се самонаграждава и не пуска кокала докато не гушне букетите. Обаче и тогава щафетата е предадена по наследство. До скоро един и същи фосил утвърждаваше със провинциален софийски размах художествени критерии и категории. Така ги утвърди и затвърди че всичко друго изглежда нелепо. Подобни елементи като този гранит има с хиляди по Европа и света и никой не реве както вие ревете.

166

Анонимен

преди 5 години

Просто ГЕРБ се застоя във властта. БСП вече десет години не могат да си облизват пръстите. За СДС вече никой не мисли. Затова много моралисти по форумите.Ама така е! Мрънкачите останаха гладни. Сега е време за работа.

165

Анонимен

преди 5 години

Ей значи това като го гледах по новините тук сме в апартамента и българи и чужденци в чужбина значи сме ревали заедно от смях то бива резил ама това би световния рекорд.Че си написал и името на партията на тая надгробна плоча.Явно Бойко ще прави нова партия и погреба ГЕРБ.Катл му гледам коалиционните партниори новата ще я кръсти либерално-фашистка българо-тарарско-турска поукомунистическа партия ЗБД.Съкратено от зае.би и дай България.Няма отърване от тия тоталитарни плъшоци и това.

164

Анонимен

преди 5 години

Сложете го в централата на ГРОБ!

163

Екстра си е

преди 5 години

И какво ще поникне на негово място господа ???Вероятно рекламно табло... с това сме свикнали е вероятно ще ни харесва повече... иначе простака нищо не харесва.... жалко , че това няма да види бял свят...

162

Анонимен

преди 5 години

Гроб.Искам го за мен.Ако може да църцоли ракийка, та да си попийвам.

161

Тома Биков

преди 5 години

тъкмо софианци свикаха да ходят да приливат..................