89

мда

преди 5 години

По принцип харесвам подобни архитектурни идейки, НО в случая тази стена, е прекалено малка, няма как да е стена, и така се губи смисъла....иначе е красиво, но мащаба не е подходящ....мое мнение, а Графа е пародия (само вметвам) от към идея, изпълнение, качество....

88

Анонимен

преди 5 години

Толкова може ГЕРБ. Къде е в схемата "българина" не виждам...Важното е да се защитава ГЕРБ и да се плюе по хората, които искат красиво и качествено изпълнение....

87

Анонимен

преди 5 години

Тая чешма насред София иде да подсети софиянци и особено софиянки да повишат личната си хигиена. Че ще дремем много за "чакалнята".

86

Loyko

преди 5 години

Толкова може българина.Къде е в схемата Борисов и ГЕРБ не виждам...Важното е да се плюе...

85

Юнал Джемилов

преди 5 години

До САБРИ ДЖЕБИРОВВнемавай мелечък

84

Анонимен

преди 5 години

Ми бат Сабри си го харесва пък!

83

отговор

преди 5 години

До АнонименАми те мафиотите са я одобрили.

82

gio

преди 5 години

нямам нищо против чешмата, но автора и е едно скапано л****. Да си ходи в Европата и да си прави там склупторите, а не да храни и обижда собствения си народ. Ето заради такива л**** на българинът му се мачка самочувствието.Като българин работещ в чужбина не мисля, че сме много по-различни особено за мрънкане. защото ако в Франция стане това, което става тук ще ги линчуват.

81

Waffen SS

преди 5 години

""Съсипаха Графа, съсипаха площад Славейков, съсипаха площад Гарибалди, съсипаха градинката при Седмочисленици, .... няма изненада - ГЕРБ"" Ако трябва да сме точни,то цялата държава е съсипана и взета под чуждо ръководство,така,че ГЕРБ не са изключение ,те просто правят това ,в което са най-добри,а именно да продълават досъсипването на държавата.Даже комплексите "Изток" и "Яворов" където е апартаментите на родителите на съпругата ми и на моите родители ,придобиха един запуснат вид

80

ognyanz

преди 5 години

Да бяха го направили само чешмичка с една хубава статуйка или бариелеф никой нямаше да каже нищо. Но тая добавка, която някои определят като място за гроб, а други - като котешка тоалетна, предизвиква само недоумение и закачки. Вече слагат там букети за "Бог да прости".

79

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSПанелните мишоци не обичате да ходите често до града щото ви е далече.

78

Анонимен

преди 5 години

То проектът беше хубав и хората го харесаха. Но откъде да знаят, че ще бъде изпълнен от хора с тежки зрително-двигателни дефекти и надзираван от общинските чиновници, чиито дефекти са явно дори по-тежки.

77

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от Джибри Себиров?

76

Чиновник

преди 5 години

Проекта беше поставен за обществено обсъждане още през 2017 г. Тогава беше времето, простолюдието да се правите на интересни и да давате акъл кое на какво прилича и как трябва да се направи. Тогава вие, вместо да дадете мнение, мълчахте като ***. Сега вече е късно да мучите.

75

Анонимен

преди 5 години

Вече писах веднъж. Няма значение какво ще се направи на "Графа", дори една скамейка да сложат. Ще се намери намери някой ще напише нещо във фейса и dnes.bg ще го публикува. Ето ти рецепта за генерирани на глупости на килограм, които генерират трафик. Оттам реклами и пари.Това което стои по-дълбоко изисква време да се разработи, организира и продуцира, а и изисква ниво на читателя да го изконсумира и осмисли, което си е пък риск за възвращаемостта.

74

Waffen SS

преди 5 години

Не съм минавал скоро през площад "Гарибалди" и не знам дали там все още стои една статуйка на недорасъл Гарибалди и как тя кореспондира с новата склуптура,а идеята с чешмичката е добра стига самата чешмичка да остане във функционално отношение по-продължителен период от време,но това значи за нея да бъдат полагани грижи.

73

Lan

преди 5 години

Като се сетя какъв вой се надигна по медиите срещу паметника на Самуил, а той е страхотно изпълнен и ЕВТИН, което явно беше в основата на медийната кампания срещу него. Поставен до това "нещо"...е на светлинни години. НО срещу това "нещо" една мижава статийка?! Грозна история, а още по-грозното е, че от Столична община оставиха царя да ослепее, защото видиш ли нямало пари за диоди...

72

Анонимен

преди 5 години

Каква водна стена бе, брате, това е като надгробна плоча на някой мафиот.

71

Анонимен

преди 5 години

Съсипаха Графа, съсипаха площад Славейков, съсипаха площад Гарибалди, съсипаха градинката при Седмочисленици, .... няма изненада - ГЕРБ.

70

Анонимен

преди 5 години

Надгробната плчоа на някога хубавата улица Граф Игнатиев. Много ня място си е надгробната плоча.