512

Анонимен

преди 5 години

Щом остава в ГЕРБ, просто ще го закопае. Корумпиран и нагъл човек който си извойва омразата на цял народ не може да направи друго.

511

kitaec

преди 5 години

Не се тревожете за Цветанов,комунистическото статукво го брани яко,недосегаем е

510

Анонимен

преди 5 години

"Цветанов си тръгва от НС, остава зам. на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб"Значи за прозрачността и честността на изборите ще има едно гооолямо съмнение...

509

Анонимен

преди 5 години

В щатите му пошепнаха какво да направи, за да отиде в сянка и да продължи да им служи и краде. Не се косете пак той ще брои гласовете на изборите, но сега ще има повече време да пере пари по други начини. Сега най - естественото е да го вкарат в затвора и конфискация на имотите и на всички откраднати пари.

508

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДоколкото разбрах защото се е възползвал от позицията си на човек с власт и връзки и се е уредил с луксозен апартамент във водещ квартал на цената на една боксониера в Люлин. Не е престърно, но не е морално и етично. Освен това не му е за първи път да се забэрква в скандали с апартаменти. За Нинова и останалите комунисти е ясно, че не са по-различни. Цялата сбирщина в парламента трябва да се измете с тояги.

507

Анонимен

преди 5 години

И с какво повече е ощетена България от това,че Цветанов е получил евтин апартамент лобирайки дадена фирма,от това,че Ковачки е получил ТЕЦ-ове,че съпругът на Нинова е получил ръководна длъжност в Лукойл,а тя-Техноимпекс.За Овчаров и Петков няма смисъл да споменавам,всички знаят,че единият е милиардер,а другият малко по-беден...И съм убеден,че всичко до един ,които така руптаят и скачат за въпросния апартамент,биха направили същото като Цветанов ако им се предложи апартанент по данъчна оценка.

506

Абе

преди 5 години

Как може да се вълнувате толкова от постановката на едно богато самовлюбено нищо.

505

Polska

преди 5 години

Мошенника дори изискваше да му се извинят. С други думи една тиква по-малко в парламента. Докато не изритаме ГЕРБ, БСП и ДПС от властта, тази държава няма да се оправи.

504

Гoшу

преди 5 години

Вие чували ли сте думата "лобизъм" и какво означава? Знаете ли, че в Щатския сенат е пълно с лобисти, както и в Европейския съюз. Това са хора, които се борят за дадени интереси. Та значи да обобщим. Ако аз съм собственик на фирма "Артекс" и всичко ми е легално и законно разбира се, имам право не да продавам по-евтино, а дори да ПОДАРЯВАМ апартаменти на който си пожелая от властимащите с цел да гласуват по-изгодни за фирмата ми закони. Просто е като фасул и навсякъде го има по света. Ай наздраве

503

Анонимен

преди 5 години

ГРОП трябва да си отива,а БСП,АБВ да се връщат!

502

Анонимен

преди 5 години

До Анонимена е за затвора,,но нема да го вкарат лесно --те в ГЕРБ се пазят ,,всички са крадци----много хора от герберите и от ДПС също бяха избити или тероризирани.Не ме интересува коя партия управлява,интересува ме да спре този терор.

501

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига писа глупости,не е важно дали са млади,а дали са компетентни кадрите!Герберите и всички,които им симпатизират бяха под натиск и тероризирани още от 2016 година и се случи това,което се очакваше да се случи,но и те не се постараха поне да не провалят проектите с ЮП и Белене,гонят и руските туристи,а после отиват в Русия да се молят за туристи.

500

Цвента Цветан

преди 5 години

Познавам много хора които няма да гласуват отново за ГЕРБ заради Цвъки.

499

Анонимен

преди 5 години

ТОВА С АПАРТАМЕНТГЕЙТ СИ Е РАБОТА НА БСП СРЕЩУ ГЕРБ. ТОВА СИ Е НОРМАЛНА СДЕЛКА КАТО ВСЯКА ЕДНА В БЪЛГАРИЯ.СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СДЕЛКИ СА НА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА И КОЙ КУПУВА НА ПАЗАРНА,НЯМА ТАКАВА ПОКУПКА!!!!!!!!НА БСП,АКО ИМ СЕ ПРОВЕРЯТ СДЕЛКИТЕЩЕ ИМ СЕ ВИДЯТ НЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ НА Ц.Ц. И ДР.ТОВА СИ Е ЛОВ НА ВЕЩИЦИ,ПРЕД ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ!!!!!НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОБЕДИ БСП ВИХРУШКАТА,ТЕ СА ВРАГ1НА БЪЛГАРИЯ,ПРИЛАГАТОСНОВНО РУСКИ ИНТЕРЕСИ,СМАЗВАЩИ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ!!!!!

498

Анонимен

преди 5 години

Страшно е че остава ръководител и втори в герб! Това показва не европейско а направо социалистическо мислене на ръководене.13 години от създаването си не видяхме нови умни ,млади ,ръководители.Трябва основна смяна на ръководство иначе изглежда като БКП с пожизнени партийни кадри на върха .Трябва основен ремонт ,хората да видят че има приемственост от старите към новите.Време е Цветанов ,Борисов да отиват в пенсия!

497

Анонимен

преди 5 години

а е за затвора,,но нема да го вкарат лесно --те в ГЕРБ се пазят ,,всички са крадци

496

Анонимен

преди 5 години

Днес, докато слушах едночасовата словесна диapия на крадливия ***, се убедих, че е психично болен.

495

Както преди

преди 5 години

Хубаво, едни хора няма значение от коя партия, направиха далаверка, уж поемат отговорност, оставки....след няколко месеца избори и пак на добри местенца. А ние си чешим езиците тука:( А на запад как се решава проблема, които сгафи, държавата и хората го отритват, държавно местенце няма до края на живота, и хората не работят с него...Мечти, мечти

494

ГЕРБ forever

преди 5 години

До ПрофесорДа,г-н Професор.Българският народ е умен и никога не би предал своите свидни синове Цветан Цветанов и ген.Бойко Борисов и би защитил честта им докрай!

493

Nightborn

преди 5 години

Дойче Веле клати правителството ! Вади компромати срещу най-честните хора в БГ- Цвъчко, Цвъчка-грозотията и тяхната човеколюбива партия. "КурнитУ" и "Късия ***" са платили на проамериканското радио да бълва "измислици" за най-чистите хора от "Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ... Смешни до припадък и *** до полуда !!!!!