230

Анонимен

преди 5 години

Всяка западна марка, за която можеш да помислиш, има завод в Русия и НЯМА в България. Защо? Нали ние сме стратеги1ески партньор, в ЕС и НАТО сме, а Русия е ВРАГ Н1! Защо всички инвестират в Русия, а никой в България?

229

Анонимен

преди 5 години

Честита ви руска газ през турските тръби другари евроатлантици ;)))Скоро и руски ток от Турция ще купувате. Както сега домати и краставици от там купувате... Както и дрехите и всичко... А някога си ги произвеждахте, че дори изнасяхте. Сега внасяте ;)))Някога и мотокари правехте и изнасяхте, а сега превъзнасяте Тесла и ви е срам от мотокарите ;)))Колко може да сте неумни? Колкото типичен евроатлантик?Много сте зле ;)))

228

Анонимен

преди 5 години

ФВ ще отиде където иска и това няма да е България, въпреки че си евроатлантик и имаш бази на НАТО. Бизнеса има нужда от реални условия, а не от евроатлантически лозунги. Реални условия значи евтини суровини и енергия, работлива и ИнтелигентнА работна ръка със сериозно развита инженерна мисъл. Един евроатлантик в България дори не се приближава до тези условия. И затова ФВ няма да дойде в България. Каквото си посади българския евроатлантик, това ще жъне. И другите в Бъглария покрай него.

227

extremist

преди 5 години

Вучич си е приятел с БойкоАЙДЕ ДА ХОДИШ ДА СИ ДРУГАРУВАШ С ПУТИНVW ТУК В БЪЛГАРИЯ

226

extremist

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ

225

extremist

преди 5 години

Я КОЛКО ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ОБАЖДАТ В ТОЯ ФОРУМ...

224

Анонимен

преди 5 години

Фолксваген има завоДИ в Русия. Единия е на 160 колометра от Москва. За какво си мислиш, че цените на всички автомобили в Русия са с поне 30% по - ниски, отколкото за тебе?

223

extremist

преди 5 години

VW ТУК В БЪЛГАРИЯ

222

Анонимен

преди 5 години

Представи си, в бедната Русия 2 милиона семейства годишно си купуват нова кола... Колко ли е мизерно там в сравнение с България? А, в България има 34 000 за 2018. А 34 000 е 40 пъти повече от 2 милиона... България е велика спрямо руската ***... ;))) Евроатлантиците цена нямате понякога. Много ми е гот да ва троля. Ама заслужавате, защото капка мисъл няма в главите ви. Добре е човек да е реалист и тогава да говори. Пък дори и анонимно... Русия да кихне и България фалира... Вече се е случвало

221

Анонимен

преди 5 години

Абе средната заплата в Русия може и да е 5000/3, ама европейските коли са им с 30$ по - евтини, компютрите и телефоните - 2 ПЪТИ, бензин, ток - по 3 - 8 ПЪТИ, храна - от 20% до 8 ПЪТИ по - евтина, плюс това, че е качествена, а не немска като за БГ... Преди половин час гледах статистики - новите купени коло в Русия само от първите 10 водещи модела ЛЕКИ КОЛИ са 450 000 само за 2018. Общо към 2 милиона НОВИ...

220

Анонимен

преди 5 години

VW трябва да отиде в Русия и там да направи завода. Само да не е в Москва, че там средната заплата е 1500 евро, докато в София е 700 евро.

219

Анонимен

преди 5 години

Средната заплата в Русия е горе-долу колкото в България, но след задължителните удръжки, средната заплата в Русия е по-висока от българската с около 12%.Някои май не осъзнават, че средни заплати се сравняват само върху чистата сума, след задължителните удръжки.

218

Анонимен

преди 5 години

Сега ако в България имаше нов АЕЦ с евтин ток на мястото на скъпия "екологичен" + евтина газ за промишлеността, да ви казвам ли кой щеше да успее да привлече инвестицията? Е за това Боко е национален предател и Банкя трябва да се изравни със земята. По закон за защита на България от национални предатели. Който трябва да бъде приет.

217

Анонимен

преди 5 години

А колко взимат в Новосибирск?

216

Анонимен

преди 5 години

То и в България водеща журналистка взима 5000?.В Кремъл среден номенклатурчик апаратчик е 5000$. Но ги взима при определени условия.

215

Анонимен

преди 5 години

А хайде сега някой колега форумец да разкаже как е Нижний Новгород, има ли колеги форумци които наскоро са поръчвали шлакови кофи от Нижний Новгород да разкаже как са цените и заплатите в Нижний Новгород.

214

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи защо България им плаща билетите на бедните руснаци да идват на черномориетоЩото на някой трябва да пробутаме некачествения алкохол бе, приятел. Някой трябва да пълни непривлекателната леглова база, такива неща.Друже, а защо България не плаща на американците да идват на черноморието да пълнат непривлекателната леглова база, в САЩ 50 милиона американци гладуват, да им платим да дойдат, те са ни парнтьори, а Русия и руснаците са ни врагове!

213

Анонимен

преди 5 години

A как е в Челябинск, как е в ЧелябинскВ Челябинск не знам как е, но ще ти кажа как е в Орск.Бяхме поръчали 16 шлакови кофи.Ходихме да направим проучване и да видим как е завода.Отидохме, погледахме, пиене, ядене, разходки, решихме, че ще има сделка.Прибрахме се и след една седмица завода фалира и 1000 човека работници останаха без работа.Това беше октомври 2018.

212

Анонимен

преди 5 години

Не съжалявай, приятел. Просто излез от интернет и ела пак.

211

Анонимен

преди 5 години

Ми защо България им плаща билетите на бедните руснаци да идват на черномориетоЩото на някой трябва да пробутаме некачествения алкохол бе, приятел. Някой трябва да пълни непривлекателната леглова база, такива неща. Пък и рускините като млади са хубави, нещо трябва да се бодне за без пари. Българските пенсионери не ги мисли - градовете по Северна Гърция септември са пълни с тях.