129

Края на ГЕРБ

преди 5 години

Оставките са не само неуспоримо задължителни, но и недостатъчни. Трябва да се подведат под отговорност всички тези лица които са употребили влияние с власт за закупуването на тези апартаменти на тези цени. Трябва да бъдат осъдени. А краят на ГЕРБ този път е повече от ясен. Много им стана, много години нагли корупционни схеми. Народа е настръхнал срещу цялата гербаджийска пасмина, търпението свърши.

128

Анонимен

преди 5 години

Големи далавери въртят с апартаменти министрите на ГЕРБ едни купуват на цени 2-3 пъти по-ниски от пазарните други ролучават апартаменти за ползване напълно безплатно предполагам и с опцията в един подходящ ден безплатният апартамент да бъде прехвърлен на съответния министър тихомълком когато вече се е оттеглил от поста си.

127

ЗНАЕМ

преди 5 години

КОИ СА ТЕЗИ ХИЩНИ ПИРАНИ които нападат в група и ОПОСКВАТ до кокал всичко до което се докоснат.Има ли какво още да се изяде от нанаситните ХИЩНИЦИ?

126

Бръм

преди 5 години

Като е нормална практика, драги 120 ми кажи къде и с какво основание са постъпили рпарите в Артекс и дали те са платили дължимите данъци върху тях. Освен това драги ми 120 ми кажи откъде тия с покупките изкараха парите.... реалните, не по нотариален акт.И най вече как е преведен остатъка да реалната цена по банка, кеш, къде са :)Въпросите са толкова много, ама никой не иска да се занимава.... защото няма политическа воля иначе...... И поради същият факт ядем вносни домати по 5,90 БГ няма

125

Анонимен

преди 5 години

А кога ще си замине корумпето Владислав Горанов? Защо за него си мълчат и ГЕРБ и БСП и прокуратурата?Ето какво пише в Закона за противодействие на корупцията от 2018гЧл. 54. Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на стоки или УСЛУГИ БЕЗПЛАТНО или на цени, по ниски отпазарнитеПо смисъла на този член Горанов е получил безплатно за ползване апартамент и трябва да си заминава.

124

Анонимен

преди 5 години

Срокът, в който България и Русия трябва да подпишат окончателния договор за Белене, изтича на 30 юни 2011 г. Договор не е подписан и Атомстройекспорт веднага подготвя документи за арбитражно дело за компенсации. През 2016 г. идва сметката след преговори между двете страни, НЕК се съгласява да плати на Атомстройекспорт 601,617,133 евро с левова равностойност 1 176 660 837 лв., а руската фирма се отказва от натрупани лихви за още 90 млн. лв.Та за Белене този е виновен!

123

Анонимен

преди 5 години

Вижте в сайта на Свободна Европа какво пише за този хубавец."На 31 март 2011 г. Тогава Красимир Първанов и вицепрезидентът на Атомстройекспорт Генадий Тепкян подписват в София Анекс 12, който задължава двете страни да постигнат финално споразумение и да подпишат в тримесечен срок договор за изграждане, доставка и строителство на два реактора в АЕЦ Белене. Подписването става в отсъствието на ресорния министър на енергетиката Трайчо Трайков"

122

Анонимен

преди 5 години

Ще има и още.А Цветанов е отишъл в Америка да си прибере комисионите за Ф16,щото много се е охарчил покрай луксозния апартамент.

121

Бръм

преди 5 години

Все тая, както става в България гледайте след някой друг месец къде ще бъдат назначени.... тук е така народа бързо забравя....... особено на маса....

120

хахо до 120

преди 5 години

Не сме всички,не сме,ти може би,но не и ние,които вие сигурно бихте нарекли балами.Всички ние,които не сме вие,сме си купили на цена обявена и по оферта на строителя.И тъй като нападжиите са ме опасли отвсякъде,като поп или балама както бихте ни нарекли вие си плащам данъци и всичко прочее.То излиза,че в провинцията по-скъпо от София в престижен квартал.

119

Анонимен

преди 5 години

Камъните падат, падат от небето!

118

Анонимен

преди 5 години

Цецка и Цецко не са обяснили до сега как така съседните им апартаменти са три пъти по-скъпи от техните...при еднаква данъчна оценка...

117

Анонимен

преди 5 години

Общоприета практика е в нотариалния акт да не се вписва реалната цена на имота а най-ниската законна т.е. данъчната оценка. Това е начина да се спести от таксите при нотариусите. Когато това е нормална практика за народа защо преливате от пусто в празно. Та тук приказката е присмял се щърбел на хърбел или ВСИЧКИ СМЕ МАСКАРИ.

116

Анонимен

преди 5 години

Денят ,в който Цветанов подаде оставка трябва да бъде обявен за неучебен и да се вдигнат оценките на учениците с една единица,както е било при раждането на Симеончо...

115

Анонимен

преди 5 години

Споменеет си как падна Гуревски - 10 години никой не можеше да го пипне с пръст, посел ЦРУ дадоха едни записи на Заем, той ги разпространи...и кабинета падна за два месеца.ИМате ли усещане за дежа ву?

114

Анонимен

преди 5 години

Цветанов ни се хвали, че получил подкрепа от демократите....да де ама президентът на САЩ е от РЕПУБЛИКАНЦИТЕ. Той и роско се снимаше в клипчета на Килъри Клинтън.

113

Анонимен

преди 5 години

Да, а преди това се разшумяха "Репортери без граници" за това че свободата на слово у нас умира, после дойде американският посланик в МС и уволниха подуправителят на БНб по банковият надзор....ИЗвикаха зам-главният прокурор Иван Гешев в САщ и той обяви че няма да се кандидитира за главен прокурор. И след два дни извикаха Бойко "на инструктаж" в Брюксел у ИНтерпол и Свободан европа почнаха с шамарите по Цветанов

112

Аз

преди 5 години

Да припомня, откъде тръгна "апартаментгейт" - "Свободна Европа" ! Финансирана от Конгреса на USA ! Тоя път мърдане няма !

111

Анонимен

преди 5 години

В момента ОЛАФ се е заяло с МВР за обществена поръчка от над 100 джипа.

110

Анонимен

преди 5 години

В момента Министерството на финансите е осъдено от Мартин Димитров, тъй като укрива информация във връзка с КТБ.нека каже колко са събраните цесии по закона Пеевски, колко са дължими и .н.