5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Абе ***,ти до сега не си ли разбрал,че Президента не се занимава с финансови въпроси! Виж питай Цецо,Цеца,Веждито и останалите! Те разбират от всичко!

4

Я па ти..

преди 5 години

До Видин 2 Блаженни са вярващите.България е орисана да бъде във вечна мизерия.Надежда всяка оставете.

3

Един от Северозапада

преди 5 години

Очаквайте скоро в общинските училища да се учи само до 7 клас, включително. Очаквайте след това децата ви да бъдат насочени към професионалните гимназии, че няма кой да работии произвежда, а децата на елита-към профилираните гимназии, и да продължат нагоре.Пилотния проект вече мина във Враца. Очаквайте, както спряха приема по 16 специалности в държавните университети, така да спрат и приема по някои специалности в гимназиите. Но, това ще е за вашите деца, на шайката децата учат в частни или навъ

2

Видин

преди 5 години

Единствения начин да се справим с проблема е да изхвърлим крадливата хунта, смяна на системата начело с БСП и Корнелия, тя ще оправи нещата, ще се саморазправи с негодниците, ще всигне пенсии, заплати, никаква корупция, без кражби, ще станем балканската швейцария! БСП ПАБЕДА!

1

Анонимен

преди 5 години

Скъпотия, поскъпнал живот, непоносимо високи цени, спиращи дъха сметки, инфлация, криза, нищета, мизерия, недоимък, безсилие, безвремие, модерно финансово робство! Харесва ли ви? Наиграхте ли се с Промяната, която президент Радев ви донесе! Хак да ви е, ликувайте, харманлийският самальотчик подобри жизнения ви стандарт! Ракия тече от чешмите ви, по 3000 лв заплати вземате, радвайте се!Оставка на най-нискоинтелигентния президент в историята Радев, вън и любовницата деса от Странджа!