24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо ви е толкова лош Орбан?Той просто си защитава държавата и хората,нищо друго не е направил!Орбан е просто патриот.

23

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаНе са ти нужни мини за границата,днес оръжията са лъчеви,от различен спектър,не се виждат,не се чуват,не миришат,но правят много бели и могат да убиват и могат да се контролират дори през телефона.

22

Анонимен

преди 5 години

Орбан се унася и си представя че е над ЕС. Но ще дойде и момента да стане както македонеца който се скри .ппи него. Власта опиянява. Затова на Запад тоя модел на политика не върви .Да няма залитане.

21

Как ще познаете

преди 5 години

един неудачник? Постоянно предвижда революции, разпадане на системата, ново раздаване на картите. Щото кофти ръка има, разбираш ли, а и Шо.рош, юдомасоните, кемтрейлс, рептилите, т.н.Истината е, че и с ветири валета той пак ще е вътре на всичко коз.

20

Анонимен

преди 5 години

най добре да се присъединим към унгария поне ще имаме премиер с топкиа не банкянска карикатурачудя се на акъла на тия дето му дават акъл - бойко направи това или оноватоъ неможе нищо да направи ако не са му наредили американцитеа цецо направо е табу и той го знае и затова оня си прави каквото искаи будалите чакат банкянското да роди нещо нищ онеможе да роди- ялова работа

19

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

18

Тоя

преди 5 години

май му беше малко една кубинка в зъбите и скоро ми се струва ще захапе още една.

17

Анонимен

преди 5 години

ЕС ще свърши както СССР......................с разпадане!

16

А бе

преди 5 години

До АнонименДобре,а защо тогава "нормалните" партии не направиха нужното да спрат ислямското нашествие и защитят Европа?Напротив-открито работят за съсипването на Стария континент!После се сърдят,що крайно десните били във възход!Ами след като не си вършат работата и предават народите си-така ще е!

15

ВИВА ОРБАН !!!

преди 5 години

На първо място - националните интереси. Всичко друго - след тях!

14

Анонимен

преди 5 години

най смелия от всички !респект !

13

Факт

преди 5 години

Орбан не е против ЕС,а против това,в което искат да превърнат ЕС-ислямска кло.ака!Нормално е да стои вътре и да се бори докато е възможно.Впрочем,някои успехи вече е постигнал с личния си пример(и на Унгария).Бих искал да попитам всички заклети евроатлантици,дали аджеба им харесва Европа да се пълни с от.репки от Азия и Африка,след като това спокойно може да бъде спряно!?Дали ще могат да отговорят с ръка на сърцето?

12

Анонимен

преди 5 години

Много държа и на друго.Да ми обясни някой защо за да спра миграцията и да защитя християнството на всяка цена трябва да си кача нацистки диктатор да не искам с никой да съм в съюз и де се кълна в омраза към всички други народи включително християнските защото Орбан и подобните му искат точно това.Това че политиците не представляват интереса на народа е така.Но как да го оправим като сложим диктатор дето вече изобщо няма да му пука за интереса на народа а само за личния му това е абсурд.

11

Анонимен

преди 5 години

Не виждам кво критикуват хора, които си избират хора, като тиквата за премиер и плевньо за президент...

10

Анонимен

преди 5 години

И да не забравят руските и американски *** неоторалитаристи да мн напишат минуси под коментара че иначе Путин и Тръмп няма да платят а и те семейства хранят.И пак дрънкат за християнство и мигранти.Това сега го пиша само за тези дето не са ***.Вече беше взето решение за цяла Европа да не се приемат мигранти а ако се приемат да са с затворени центрове.За християнството че кой по дяволите иска да ви сменя религията а и Орбан е католик не е православен.Не че нещо ще ви промени мнението де.

9

Анонимен

преди 5 години

Орбан президент! От много години в ЕС не е имало толкова достоен политик и държавник

8

Орбан е пътник

преди 5 години

Орбан си отива. Народът на Унгария е срещу него и скоро ще го свали от власт.Така ще стане с всички слуги на Русия в Европа...

7

Анонимен

преди 5 години

Орбан ми е все по-забавен.Цял ден говори как мрази ЕС мрази ЕНП но кажат ли му като не му харесва да излезе заявява цитирам писледното му изявление на мен ми е добре в ЕНП и не искам да излизам и аз защитавам европейските ценности и мястото ми е в ЕС.Това лично го изръси пред цялата еврокомисия.Така как да разбирам това освен като денагогия исках но нямах желание игри с думи.Като не ти се седи в ЕС прави референдум излизай и не ни занимавай а ако ще стоиш ще спазваш и правилата токлова.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Имахме Волен. Не си пожелавай такива, че ... Преди все се питаха "Кога ша имам тав чуек - ИСТНСКИ! Народен! Не някой академик дървен, гаден, ами забавен дет ръси лафчета и говори пу народну му!"И избрахме ББ :_

5

Анонимен

преди 5 години

Кога В БГ ще имаме Орабн? Тези,които твърдят,че печелят избори,реално не ги пичелят,защото не изразяват мнението на народа. БСП са същото менте и продажници като Герб.Нямаме една бг партия.Всички те подкрепят всяка лудост,която им спуснат глобалистите от ЕС и САЩ,само и само да получавт кинти. Също като п р о с т и т у ки т е.