416

Пурку

преди 5 години

Тея в ГЕРБ са роднина, милиционер, роднина, милиционер.

415

до резил герб 465

преди 5 години

Мене ако ме питаш партия ГЕПИ евтиното са ги прецакали отвсякъде, евтините им имоти май не са толкова евтини , едни са цените по обяви съвсем други са където реално ги продават на купувачи. Всъщност говорим за цените на реално продадените жилища на квадрат са прецакани в цената , но всички говорят че затова пък е качествено построен блока така че това е компенсиращо. Тези които са търсили и купили жилища 4 стайни на съвсем по ниски цени са го направили.Изключвам последните 6 месеца защото са

414

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са комунисти! Крадат и мамят народа.

413

Анонимен

преди 5 години

мисли с оставка да отърве пандиза ууууууууууу

412

РЕЗИЛ - ГЕРБ

преди 5 години

А има ли някой друг който да са е облажил с апартаменти на ниски цени .Щото всеки час нови министри на партия ГЕПИ евтиното излизат на яве .

411

Анонимен

преди 5 години

всички герберасти оставка

410

до 456

преди 5 години

в Япония ако забравиш куфар с 1 милион долара в кафето понеже си се разсеял докато си пиеш кафето, който го намери ще съобщи на полицията ,полицията ще те намери и ще ти ги върне.Такива случай има повече от пръстите на ръцете ти и краката ти.Пробвай в България да направиш това дали ще ти ги върнат.Аз и един случай такъв не знам.Има голяма разлика в културите ни.Хубаво е се интересуваш от японската култура и се опитваш да разбереш културата им но не всички са японофили.

409

Гербераст - комунист

преди 5 години

Вярно ли е, че майката на нацията е подала оставка? Синът и, който учи в САЩ и се очакваше да я унаследи? Певицата, която пееше "цъфнал герб"? Този способен юрист? Не, това не е вярно! Каква загуба за народа! Тези две министЕрки не заслужават тази съдба! Сега народът ще страда, а аз ще си го преместя. Това беше, само с оставките ще си останат, да не си помислихте, че ще бъдат осъдени!? Не, ще им се извинят.

408

Анонимен

преди 5 години

Нещо не схванах защо са тези оставки какво му е толкова особено на този блок в които живеят .че за това се подават оставки.?

407

реалист

преди 5 години

Ако за законни неща се подават оставки, представяте ли си за незаконни неща каква сеч ще има. Явно Вожда слънце е много строг и безмилостен .:))

406

Анонимен

преди 5 години

Ох мамо! Пак кумове,сватове,братовчеди,любовници,съседи! Каква е тая балканска орисия все за чуждо да се хваща и своето да не се пуска?Никога робската кръв господарска няма да стане,колкото апартаменти и коли да купувате.На цар Симеон нищо не му оставихте,изгонихте го от родината му,но той пак си остана цар.А вие сте *** селски недоучени калинки.

405

Анонимен

преди 5 години

Резултата от проверката е - Виновни са комунистите! Цецов е станал по беден с 1 апартамен!

404

Анонимен

преди 5 години

В нормална и демократична държава н-р Япония за такива гафове без да броим предишните оставка подава целото правителство. Сега с оставките на каката и лелята ще замажем хубаво и пак ще сме си НИЙ на власт същите крадци.

403

Анонимен

преди 5 години

Не Вие тук и прокорора, а Народа на избори ще се произнесе, че господин Цветанов може да прави каквото реши и винаги е прав! Одобрява ли Народа 15 пъти подред това, което прави Герб - одобрява? Край!!

402

Мнение

преди 5 години

Алчността на ГЕРБ е безкрайна. Те сами са си виновни, БСП не ги е карало да злеупотребяват с властта. Чувството на безнаказаност ще им отреже главата.

401

Анонимен

преди 5 години

ох,разплита се мрежата и много рибки изпадат,в един кюп са били,в един пасаж заедно са движили

400

Един

преди 5 години

А Цецо крадецо или както е по известен в някои среди като Цецо молитвата, кога ще го ритнат от ГЕРБ?

399

Анонимен

преди 5 години

Ако искате ми вярвайте, но Цветанов и Борисов са най - честните политици от освобождението до сега. Работили са само за благото на родината и никога не са се облагодетелствали от властта. Ако искате България да просперира, на следващите избори ви призовавам да гласувате за ГЕРБ, защото тя е единствената партия, която реално се бори с корупцията. Когато се докаже, че Цветанов е невинен и че всичко е законно да не забравите да му се извините.

398

BGN

преди 5 години

В Бг ,като подадеш оставка и престъпленията ти губят давност......

397

ОНЗИ

преди 5 години

Тази е чиста проба ХАЙДУК - на физиономията й е изписано !!!!