26

Стратег

преди 5 години

До АнонименСидеров няма характер и д.упе да бъде Хитлер, да бъде Адолф Шикългрубер. При него това беше визия и поза, за да загребва електорат от крайнодясната част, която тогава не бе малко. В крайна сметка, ултралевите на БКП-ДС, като Румен Воденичаров му направиха Общото Събрание на партията. Иначе, както ви казах и преди, Седерът е НАЙ-ВЪРЛИЯТ ГЕРБЕР! Наместо Бойо казва, кое е добро и кое не за самият ГЕРБ;))))

25

123

преди 5 години

Няма да има раздвижване щото е по- нагъл и от теб...

24

панчо

преди 5 години

До НАПИШИ КОМЕНТАР я да изредиш най големите му успехи(поне един) а ако ти е богата фантазията може и 2

23

бай ганю

преди 5 години

къде що има интрига задкулисие шушу мушу клюкарене оплюване и тем подобни от ниско ниво изяви ще видите винаги болен сайдер на първа линия,тва говори че той не става за нищо друго продуктивно в полза на държавата,този индивид е изпълнен със злоба омраза и агресивност и няма нищо патриотино в него освен личен интерест от овластяване и свързаните с това превилегии

22

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 5 години

Бай Волен Сидеров, Най-добрият и успешен български политик... Факт

21

Анонимен

преди 5 години

Това е началото на края, а аз обикновено познавам.

20

Анонимен

преди 5 години

уволняващият "альоша от наряд" се е хванал за тръбата на същият альоша!да се смееш ли, да плачеш ли, или направо да се изплюеш!

19

Анонимен

преди 5 години

След НС му пропадат бързо

18

Анонимен

преди 5 години

оставката на цвъки би означавала, че боко е надул платната в посока масквА

17

Анонимен

преди 5 години

На този човек животът му даде такъв шанс преди 10тина години какъвто на малко хора се дава,но за съжаление и той се полакоми, и той бръкна ва кацата....много жалко...

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Сидеров не е фактор от 2006-а насам. Добре, че не спечели президенстките избори, че не се знае, какво щеше да е сега. Беше си повярвал, че е нещо средно между Левски и Линкълн, ама си лъхаше на Хитлер.

15

Анонимен

преди 5 години

Сидерката хубаво приказва, ама не е като едно време, да имаше хора(основно ултра десни младежи без никакви други умения освен в бойните спортове) готови да го бранят до смърт, така че да внимава какво приказва ...

14

Анонимен

преди 5 години

Не спираше да плюе за ГЕРП сега им стана говорител - ЖАЛЪК СИ БЕ ГНОМ !

13

Mi6osp

преди 5 години

До12:Всичко тръгна от Борисов през РСЕ.

12

Анонимен

преди 5 години

Ще има още движение. Не забравяйте, че всичко тръгна от Радио "Свободна Европа". а то се финансира от Правителството на САЩ.

11

Професор

преди 5 години

Сидеров е Левски!

10

Анонимен

преди 5 години

целият български народ очаква движение около шестака, нали е физкултурник, трябва да бега!

9

Анонимен

преди 5 години

.ако махне Цветанов,народът ще се успокои и има шанс да продължи да управлява,но ако си затрае ще има наказателен вот,българинът е особено животно ..кажи му ,че някой има 3 милиона в банка ,няма да се подразни ,но ако му кажеш ,че има 3 апартамента общо за 300 000 лв ще завиди и ще плюе!

8

привет от Германия

преди 5 години

Призовавам всички емигранти да гласуват за Атака и така да си отмъстим на българите от България плюещи по ЕС и НАТО ! Атака ще изкара България от ЕС и НАТО тогава дори плюещите по ЕС и НАТО ще разберат кон боб яде ли ! САМО АТАКА , ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА !

7

Анонимен

преди 5 години

Гърабавите ще направят изборите но в задачата се пита. Кои ще гласуват за Генчев асансьора. Гунчо Генчев е на разходка в кравария на чии разноски от апартаментите ли. А този ямболия докато викаше бойко кулво изведнъж му запушиха устенцата с нещо дебело. Какво ти тури.ха бе ямболията та ти запушиха устенцата. Искаш ли пак бабите и дедовците да те вкарат у парламата. Този път няма да ти се отдаде тази възможност щото и русенскио македонец и скатажията ще тараторо. Псуват ви на поразия и бабите.