330

Анонимен

преди 5 години

До минувач, разбира сеДа, само балканско кино ми се гледа... Нещо друго? Да прочетем някой албански научен журнал, може би?

329

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 330WTF? Човека се е борил з чиста и свята република ... Ней кат теби! УХАХАХАХХААХХАХА

328

минувач, разбира се

преди 5 години

Гледайте един руски-документален филм - "Балканский рубеж". Премиерата миюу бе на 14.03.2019г.

327

Анонимен

преди 5 години

А за бомбите с обеднен уран няколко думи да кажете ?

326

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен328 Много сипроЗт.Няма да ви се сбъдне мечтата,с помощта на агресивна Русия,отново да погазите балкантските народи.Сърбите са кръволоците на Европа.

325

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен327 Тиси нацист,както и сърбите избивали невинни хора в тази срамна война,която Белград запали,в 20 век.

324

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 322Не стане тай, трябва си я земиме!

323

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"В обичайното военно право"Важи само, доакто силите подържащи го са по силни, ама нема да все тай, АЗБРА ЛиииИИИ !!! АХАХХАХАХААХХА!

322

Анонимен

преди 5 години

Аз пзнавам сърби, герои от войната. Има един, дето е изтрепал 20 косовеца!

321

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо315 Не великите сили извършиха кланетата на българи в Македония и геноцидът срещу тях.Не великите сили заграбиха Западните покрайнини,напротив,те предупреждаваха Белград,да ги върне,но Русия защити своята провинция-Сърбия.

320

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен323 Русия е заплаха за мира в света.Доказателство за това са санкциите срещу ния,които непрекъснато се увеличават,с гласовете на държавите от свободния свят.

319

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен322 В обичайното военно право,битува тезата"Кой запали войната?",а това са сърбите.Останалите са се отбранявали.Имат право на това.Сърбите направиха от Югославия Велика Сърбия и затова я загубиха.Запалиха войната и стъписаха света с жестокостите си.Но най-циничното е,че никога не признаха и не се извиниха,хванаха се за агресивна Русия,дори размахват пръст на запада,а молят за пари от него?!Затова са там,където се-в задния двор на Европа.

318

Анонимен

преди 5 години

Всички войни в момента идват от НАТО/САЩ/, докога ще ги търпи света.Държава съставена от КАТОРЖНИЦИ/Нова Англия/.

317

Анонимен

преди 5 години

Но монетата няма само една страна, да не забравяме и албанските терористи и хърватските усташи. Но сърбите имат най-голямата вина. Всъщност въобще не ме интересуват сърбите и албанците, да си бъркат по дупките и да се оправят. Обаче Сърбия да върне първо западните покрайнини и да признае Македония за българска територия.

316

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименсериозно?..А какво викаха иракчаните ,та краварите бомбиха и тях?А другите?..Да изброявам ли списъка на бомбени от сащ държави?..Сърбите може и да "не са цвете",но ЦЯЛАТА дандания беше и продължава ,да не се допусне руско влияние в Сърбия!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!На никой амерички женерал не му пука за някакви си избити косовари!..Та на тях не "припука" за стотиците хиляди американци,фърлени и"курбан" във Виетнам,да речем,та за някакви..никакви някъде в Европа.."Всичко про

315

Анонимен

преди 5 години

Великосръбският шовинизъм докара сърбите до това положение, да имат територия, колкото белградски Санджак. Всъщност даже и това им е много, защото Западните покрайнини още са откраднати от тях. Сърбия винаги е била държава - джудже, в западния край на Балканите. Тито оплеска нещата като издигне сръбският шовинизъм до големи висоти. Изкла и прогони стотици хиляди българи в Македония! Зад маската на интернационализма прокарваше най-яростната сръбска шовинистична политика, която доведе до войната.

314

Анонимен

преди 5 години

..работата е там,че сърбите първи започнаха войната с исляма!..И ако не ги бяха спънали,"ИД" можеше и да не се пръкнеКакво спъване само в целия близък изток се разляха и Европа заляха , плана на сьздателите вьрви с пьлна сила предричам кръстоносен поход в самата европа за да е пьна маскарата.Лихварите си знаят занаята, ,,разделяй и владей'' им е библията.

313

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен316 СФРЮ,а не СФРС.Велика Сърбия,маскирана като Югославия.Тя се разби с гръм и трясък,заради националшовинизма на сърбите,който тогава,дори Русия осъди.

312

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо315 Сериозно грешиш,Сърбия никога не е започвала никаква война срещу исляма,напротив, сърбите искаха да изколят,изнасилят и прогонят,за да прочистят още територии,които да нарекат"сръбски",си намериха удобно алиби"Смърт на турците!".Това викаше кръволокът Радко Младич,когаго поведе сръбските *** срещу несърбите,20 век, в най-кървавата война в света,след Втората.Сърбите избиваха и прогонваха със същият "успех" и християните -хървати.Както и Русия избива украинци,в Източна Украйна.

311

Анонимен

преди 5 години

.От плана "Маршал"се възползва и СФРС-Социалистическа Федеративна Република Сърбия.Предаде Интернациола.Предаде СССР и Соц.лагера.Урана който продаде на чичо Сам й го върнаха в малки дози иначе по принцип тя си беше презначен за нас като бяхме Народна РБ.