19

Анонимен

преди 5 години

Или както пееха Clash навремето:Should I stay or should I go now? If I go there will be trouble And if I stay it will be double So come on and let me knowShould I stay or should go?

18

SS до Анонимен [#14]

преди 5 години

SS до Анонимен [#14]Относно "политическата и икономическата тежест" - виж заглавието (а и снимката) по-горе... :)Такава "тежест" буди само бурен и неудържим смях навсякъде

17

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 14ПАК СИ СЪНУВАЛА МОКРИ СЪНИЩА, ЧЕ НАГЛОБРИТАНИЯ БИЛА НЯКОЙ В ЕС !!!

16

АнонимеН

преди 5 години

До към 6ХАРЕСВА МИ ДУМАТА НАГЛОБРИТАНИЯ :D БРАВО ЩЕ Я ИЗПОЛЗВАМ ЗА В БЪДЕЩЕ ВМЕСТО БРИТАНИЯ!

15

Киро Скалата

преди 5 години

Е, то и на нас отдавна ни се смеят, свиква се..

14

Анонимен

преди 5 години

Някои хора изобщо не разбират значението на Великобритания в ЕС и злорадстват че ще излиза. Великобритания е с най-голяма политическа тежест в ЕС и това ще се почуства много остро след нейното излизане. Не е малка и икономическата и тежест но тя в случая не е от такава решаваща важност. Ако след Брекзита разни диктаторчето от изток, от североизток и от Латинска Америка започнат да се будалкат с ЕС недейте да се чудите защо е така.

13

към 6

преди 5 години

Нещо не си доразбрал. ЕС на практика подаде ръка на Наглобритания да гласува споразумението за излизане от ЕС до 10 април и, ако не го гласува, (а тя няма да го гласува) Наглобритания няма автоматично да излезе от ЕС на 22 май без споразумение, а ще организира избори за европейски парламант на острова и на практика ще остане в ЕС. Чрез този театър наглобританците искаха да ударят с юмрук по масата, ЕС да си глътне езика и да ги моли да не напускат, а те да постигнат още по-печеливши привилегии.

12

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 11И СЕГА СИ С ТОЧНО ТОЛКОВА АКЪЛ КАТО ОНЕЯ ДЕТО СИ ИЗХВЪРЛЯТ ЦЕННОСТИТЕ НА АЛО АПАШИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 5С прямо коя валута се срива еврото точно ?

10

SS

преди 5 години

тиа гал.фо.ни требва да ги изхвърлят моментално от ЕС. А после, да ги оставят колкото си искат да си се разправят, да разискват, да си се колябаят за каквото си щат, и т.н. След това, да почват ако трябва пак преговори за присъединяаване. Това е начинът!Така де - докога все "последни предложения" и развъртане. Това струва пари на ЕС! Т.нар. "великобританци" (което си е комично отвсякъде) трябва да почнат да си плащат

9

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ Е ТУМОР ЗА ЕС И ДОКАТО НЕ СЕ ИЗРЕЖЕ ВСЕ ЩЕ Е ЗЛЕ!!!!ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА БРИТАНИЯ Е БАЗИРАНА НА БЕЗМИТНАТА ТЪРГОВИЯ С ЕС ОТ КОЕТО ПРАВЯТ ТРИЛИОНИ ОБОРОТ НАЙ-ВЕЧЕ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ И 100-ЦИ МИЛИАРДИ ЕВРО ПЕЧАЛБА)!ВПИЛИ СА СЕ В ЕС И НИ ИЗЦЕЖДАТ ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ!

8

Анонимен

преди 5 години

Британия трябва да бъде ИЗХВЪРЛЕНА от ЕС на 29-ти март!

7

До анонимият№-4

преди 5 години

А не допускате ли такъв врариант,че Путин никак не е ***,а са прости тези който мислят,че е ***,а!?)

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеННещо не си доразбрал. ЕС на практика даде ултиматум на Великобритания да гласува споразумението за излизане от ЕС до 10 април. Ако не го гласува или автоматично ще излезе от ЕС на 22 май без споразумение или ще трябва да организира избори за европейски парламант на острова и на практика да отложи Брекзита за неопределено за сега време.

5

АнонимеН

преди 5 години

НИЩО ПОДОБНО!!!ВСИЧКИ СЕ СМЕЯ НА ЕС , ЧЕ НЕ ГИ ИЗГОНИ СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ!!!ЕВРОТО СЕ СРИВА ОТ ВЧЕРА!!! ЦЕЛИЯ СВЯТ НИ СЕ ПОДИГРАВА !!!НИЩО ЧУДНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ДОЛАРА ДА СТАНЕ 1.80ЛВ

4

Анонимен

преди 5 години

Британец за Brexit: Всички ни се смеят, изглеждаме нелепо!Смеят ви се на акъла, щото един *** човек като Путин ви прецака.

3

Анонимен

преди 5 години

Да, британец, за Brexit всички ви се смеят, но за Скрипал ви се смяхме повече и изглеждахте още по-нелепо.

2

АнонимеН

преди 5 години

ИЗЛИЗАНЕТО БЕШЕ ОФИЦИАЛНО ОТЛОЖЕНО ЗА НЕОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!!ЕС ЗАЯВИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗХВЪРЛИ БРИТАНИЯ И БЕЗ ДА ПРИЕМАТ СПОРАЗУМЕНИЕТО В ПАРЛАМЕНТА ИМ НО ТОВА НЯМАЛО ДА Е ЧЕСТНО!А В ПАРЛАМЕНТА ИМ ЩЕ ГО ПРИЕМАТ НА КУКУВО ЛЯТО :D---------------ЕС ОФИЦИАЛНО КЛЕКНА ПРЕД БРИТАНИЯ!!!!НИЕ СМЕ ПОСМЕШИЩЕТО НЕ ТЕ!

1

Анонимен

преди 5 години

Помогнаха само да се появи нов глагол в българската лексика "брекзитя" ,т.е. казал си преди час ,че си тръгваш от кръчмата,но поръчваш поне още 3 питиета.:)