279

Анонимен

преди 5 години

какъвто е Цецо...такива и троловете на ГРОБ тук...нагли,елементарни,цинични,лъжливи...готови са да продадат и майките си за някой пробит долар ,даден им от АПАРТАМЕНТЧИКА да прикрият и омаловажат тази грандиозна и безподобна далавера...Нима може да се сравнява Радев с това морално нищожество Цв. Цв. облечено във власт и облажило се най-безцеремонно от нея...

278

Анонимен

преди 5 години

Радев *** и Деса Мерцедеса са срам за България!

277

Герберастки трол

преди 5 години

Аз съм герберастки тролбс капаци на очите. Цецо и тиквун и цялата шайка разсипаха и разграбиха де що има, нянат читав ремонт, взеха 8млрд кредит за саниране за техни фирми, магистралките пак техни фирми, след две години всичко за ремонт. Разпарчатосаха здравеопазване, образование, затънахмр ви дългове, но аз като герберастки кон с капаци ми стига Цецо физкултурата да каже бсп са виновни, комунистите ми правят мероприятив и аз с плам почвам да плюя *** от панелката

276

Пешо

преди 5 години

Фатмю отново използва непознатата за него дума "морал"! Въпрос: Кой си назначи любовницата за секретарка, но на държавна заплата?

275

Панталей Партизанина

преди 5 години

В БСП не се занимават с апартаменти, защото членовете са честни хора които нямат нужда от пари. БСП не живее в апартаменти. БСП живее в сърцата и душите на честните отрудени хора с пот на челото. БСП трябва да вземе властта защото така е редно.

274

българка

преди 5 години

Господин президент,създавайте партия!Идея си нямате,колко българи ще ви подкрепят.Благото за България и българския народ над всичко!

273

ел

преди 5 години

До Анонимен 310 Кое ли? Това, че седмица преди покупката Цветанов е подал сигнал до столична община за същата сграда.Документът е публикуван преди два дни. Банката с директор Харпарцумян дава заем на същата фирма и два часа след това купува и той на тези цени.По-младите не помнят, но от 89 г депутати от всички партии си "купиха" жилища с компенсаторки, или общински - по времето на голямата инфлация -с една заплата. Затънали сме в л...та, които натвориха всички политици през тези 30г. Отврат!

272

????

преди 5 години

Герб доказаха, че не са по-различни от предшествениците си. Просто са разделени на кланове и всички се борят да се докопат до парите на данъкоплатеца. И като вземат властта се оказва, че роднините и приятелите им са "прозорливи бизнесмени". Купуват се имоти, трупат се сметки, децата им учат в чужбина, почивки, екскурзии... лайф из лайф. И Борисов вчера се направи на велик: "50 мил. за пенсионерите за Великден". 20 евро на калпак и то на тези с пенсии по 150 евро. ЦЦ доплатил с 100 хил. + лукс ап

271

Анонимен

преди 5 години

Арогантно е ,че човек с възможности е купил лукс имот без пари. Как разбра, че е без пари?Кое наричаш без пари?И кое му е арогантното?

270

обективен

преди 5 години

Сега се оказва ,че и кумицата на вифаджията /някаква пълна шматка на държавен пост/ си е купила апартамент до него.Само че е платила двойно повече от бавноразвиващия се милиционер-апартаментчик.Цялата шайка Герб трябва да е в килиите.Всички в тази банда са обикновени разбойници.

269

Анонимен

преди 5 години

Големи приятели,а? Всички са в един квартал,понеже си знаят какви ли не нещица,та ще има да си спомнят на старини на пейката пред скъпия блок за народните храндутници..

268

Някой

преди 5 години

Апартаментите са само върхът на айсберга.

267

Мислещ

преди 5 години

Радев ще катурне ГЕРБ завинаги.

266

Дисидент

преди 5 години

Радев е политик на място. ГЕРБ са пътници, никой нв е ги иска освен хрантутниците им.

265

Анонимен

преди 5 години

До ЧистачНикой не му е завидял на парите. Арогантно е ,че човек с възможности е купил лукс имот без пари. А бедните българи (последни по доходи в Европа) за да си купят панелка , теглят пари от банката и купуват на пазарни цени, а не на безценица, както са го направили видните господа.

264

Радев за смях...

преди 5 години

Нашият прецедент не бил червен, а само румен...

263

до 293

преди 5 години

Освен да обиждаш друго знаеш ли? Например, че ГЕРБ е като октопод изсмукващ енергията на България. Че е вредна и крадлива структура, която час по-скоро трябва да си ходи. Че, всички освен техните послушници са антигерб настроени.

262

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Радев разсъждава като европеец. ГЕРБ постъпват като самозабравили се крадци и лъжци. Президента е уважаван от хората, а ГЕРБ - мразени.

261

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Радев е мъдър човек и има право казвайки това! Защото Г-н Радев може и без имоти. Той е един истински себеотдаен човек който се е отрекъл от материалното в името на бедните и онеправданите. Г-н Радев може да прекара месеци живееки под Софийски мост дегизиран като клошар и да се притича на изпаднали в беда бездомници! В ГЕРБ обаче ценят само имотите и парите! БСП е за морала и надчовешкото и прогресивното! Победа!

260

Доктор

преди 5 години

А бе, тоя "мъдрец" винаги ,когато се изцепи , после гледа като пръднал.