35

мдаа

преди 5 години

Еййй майката му таковаха на тоя квартал...Лошото е че няма шанс за спасение, видяхте как съсипаха Лозенец навремето, виждате и сега какво правят...В белите страни до сега що управници щяха да са на топло, ама тук няма шанс...Няма кой да направи нещо, след като и едните и другите са от едно семейство...Гарван гарвана око не вади!

34

Анонимен

преди 5 години

унищожават София!

33

Анонимен

преди 5 години

Софиянци нали са задоволени , няма недоволни всичко им върви . Другите крайща на България Ужасс беднотия , безработица малее ,хак да ви е честито !

32

Гост

преди 5 години

Иванчева - за кмет на София !!

31

Анонимен

преди 5 години

ЛИКВИДИРАХА ИВАНЧЕВА,СЕГА МОЖЕ ДА СИ ИМАТЕ НОВИ СЪСЕДИ НА 2 МЕТРА ОТ БАЛКОНА ВИ ТОВА Е ГЕРБ!

30

Анонимен

преди 5 години

Много са ми смешни потомците на миризливите шопи от Драс махала, които се правят на столични аристократи. Не става. Генът си е ген.

29

Ха-ха

преди 5 години

Не разбирам защо преселниците се изживяват като столичани и не допускат пристигането на още преселници, за които се строи.

28

Анонимен

преди 5 години

Докато София е България ще е така ! Работа ,заплати , бизнес, инфраструктура ,здравеопазване и много др само в София са на ниво,тя е като магнит ! За Видин, Лом,Шумен ,Разград,Монтана,Добрич, Силистра,Свищов и много други желаещи да живеят там НЯМА

27

BB

преди 5 години

A бе нали заключиха корумпираната кметица а сега кой разрешава тези глупости кой е този светец

26

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори Иванчева за кмет и пак ще спрат строежите....

25

Анонимен

преди 5 години

Какво протестират?! Важното е Цецо Крадецо да си купи още един апартамент.

24

НЕЩО НЯМА НОВИНИ

преди 5 години

за апартаментите на ЦЕЦО, ЦЕЦА и ПИЯНИЦАТА РАШИДОВ. Много са се привели бурята да отмине. Да дойде следващия скандал и да запушат пробойната. Явно са дали указания на медиите да не се занимават с ЦЕЦО. НЕ, няма да ви се размине толкова лесно. Чакайте изнанада на изборите

23

ГЕРБЕРУНДИТЕ

преди 5 години

като в детската градина. Като ги хванат в нарушение почват да викат Ама госпожо, пък Иванчо да знаете какви ги върши за да отклоняват вниманието. А бе вие сте за затвора. Не , че няма от всички партии , ама толкова нагъл беше само Хидроинженера Доган. дето лапна 1.5 млн хонорар , пък ГЕРБ му подари ТЕЦ ВАРНА за да ползва държавни пари за неработещ ТЕЦ като УЖ студен нрезерв. Не работи, ама НЕК плаща милиони субсидийка на ДОГАН

22

Анонимен

преди 5 години

Сегашния кмет на младост не взема подкупи

21

Анонимен

преди 5 години

Тиквата и малоyмника с апартаментите, нали затова сготвиха кметицата.

20

Анонимен

преди 5 години

ЖИВЕЕЩИТЕ В МЛАДОСТ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ ОТИДАТ В ПРОВИНЦИЯТА ИЛИ СЕ ОБЕДИНИ С ЪС СЕЛО ГОРУБЛЯНЕ И ОТДЕЛЯТ

19

Анонимен

преди 5 години

браво

18

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ - граждани за евтино разпродаване на България

17

Анонимен

преди 5 години

Откакто е фандъкова зеленината намаля чувствително. навсякъде махат трамвайни релси, за да слагат асфалтови пътища, не мислят за колоездачите и пешеходциет въобще. Все по-чесот имат неохранявани подлези без камери, а колите отгоре фучат. ЕДно метро има - то не може да покрие цяла София. Защо в ОРландовци няма Метро. Къде е довеждащият транспорт. Защо не се строят "зелени сгради . И защо няма задъжение да се строят само сгради със спортна или обществена цел (уичилища болници) а не молове?

16

Анонимен

преди 5 години

Революция! видяхме я Фандъкова. Застрои София. И в Лозенец е същото - раздаде разни имоти, чрез заменки, на невероятно ниски цени, обекти се появиха там където не трябваше да ги има по план, улиците - непипнати, като направи един ремонт продължава сума ти време и некачествен - като по Графа. Малките улички са в плачевно състояние. Преди да се строят имоти да вземе да потърси начин да откупи сгради и да разшири улиците.