57

Циник

преди 5 години

Човек - за когото - семейството - не е на първо място - кучета го яли!

56

gogo

преди 5 години

още пет шест годинки и тази държава се е разпаднала

55

gogo

преди 5 години

още няколко годинки има тази държава 5 годинки и се е разпаднала някой части към турция някой части към ръмъния една част в гърция и готово .... софия може да си остане княвество ***

54

Циник до 54

преди 5 години

Колега, изпревари ме ... не съм плагиатствал.Просто мислим - еднакво!Поздрави от Франкфурт!

53

Анонимен

преди 5 години

До DiscoveryТова е вечното проклятие на българина, гледането ''ти и семейството да са добре''. Защо крадат политиците? Ами именно заради това. За да са добре те и семействата им. Не им пука за другите. Още великия Ботев е осъзнал това бг проклятие. Че българинът по-далеч от семейството не смее и не иска да вижда. Всеки се спасява по-единично както може. И накрая в чужбина. Това ще ни унищожи като народ.

52

Циник

преди 5 години

Древен китайски философ ( преди 3000 години ) го е казал:"Когато коремът е празен - духовното отлита!"На всички - объркани идеалисти ( като опетков по-долу ) - парите ( когато не са самоцел ) правят възможни много неща ( да не кажа всичко ) и по - добра храна...и по-добро мед.обслужване...по-добро образование...и най-вече - дават свобода , и независимост !Стреса убиващ поне 80% от българите е от безпаричие и произтичащите от него дертове!Другото са - приказки за пубертети!

51

Анонимен

преди 5 години

няма как да има щастие с празен корем, неплатени сметки, парно, което ти взима половината заплата, вечно обличане от магазин по 1 лев, недостъпен 15 годишен автомобил, началник, който освен работа за минимална заплата иска ако може и да те мине и да се похвали - реалност за 50% от българина. пропуснах вечно киселите физиономии по улиците.

50

Discovery

преди 5 години

До 52: "Само егоист може да е щастлив. Ако ти пука за другите, няма как да бъдеш щастлив, защото има милиони хора, които страдат по света."Е как може да ти пука за 7милиарда души бе? Живота е кратък, няма как да ти пука за всички. Гледаш ти и семействотото ти да сте добре и разбира се, ако можеш да помогнеш. Цял живот да ги мислиш другите няма как да стане...

49

Анонимен

преди 5 години

Само егоист може да е щастлив. Ако ти пука за другите, няма как да бъдеш щастлив, защото има милиони хора, които страдат по света.

48

анонимен

преди 5 години

Ако щастието ви зависи от Бойко Борисов и от размера на подаянията от държавата значеи заслужавате да сте нещастни

47

samo programistite

преди 5 години

в българия само програмистите и ит-специалистите са щастливи защото имат някакви човекшки заплати и жените им се лепят.

46

Ром"с

преди 5 години

Не сме щастливи,защото сме много завистлив.

45

Nightborn

преди 5 години

Иследването е неправилно. Българите са щастливи. И как няма да са такива , като кабинетО е стабиуен, бизнесо (темнио) и той, за 30 год. няма осъдени за корупция (значи таква няма), заплататите са високо, а цените ниски, никой не е обложен с данъци (директни и индиректни), купихме си Ф16, а сега чакаме да построят завода я който ще го правят.

44

Анонимен

преди 5 години

Интересен факт:Противно на популярното мнение, в България, борят на самоубийствата, на глава от населението, всъщнсот е ПО-ВИСОК от този в северните страни, които водят в класациите по щастие.

43

Всичко е точно!

преди 5 години

България е на 97-о място по щастие за 2016-2018 година от 156 страни...Това говори, че съседът Вуте живее все по-добре и от това на Пижо не му става добре!

42

Анонимен

преди 5 години

До Някой сиЕ, някой хора изискваме малко повече от това, да рискуваме дикопатия, за да вземем пари, които няма да ни стигнат и за храната :)

41

Анонимен

преди 5 години

До Успял демократМхм ...

40

Някой си

преди 5 години

Щастие е доста относително нещо.Аз например съм ерген и съм щастлив като взема 10лв. за целия ден, пренасяйки талашитени мебели като улав...

39

АНТИ

преди 5 години

Туристи(те), не могат да издържат една почивка лете,мигранти, бегат през глава от тук,а нашенеца е щастлив, когато осъмне,оцелял от геноцида над българите.

38

haha

преди 5 години

аз съм нещастен - всеки ден гледам как от терминал 2 тръгват хора и знам, че някои няма да се върнат никога.Единствено ме успокоява, че Бойчето и свитата лешояди около него са добре...пази боже!!!