65

Анонимен

преди 5 години

Гласуването за мошеничката Йончева няма да е петно, а лай.но върху България все едно в Япония да гласуват за шефа на Лемън Брадърс да стане техен министър на финансите.Какво ще прави тая в Брюксел ще снима дупки по огради и горящи гуми след свършили сблъсъци на площади ли, или ще ги надвиква с пишман путриота войвода фашист Бареков ще си паснат ще ръсят тъпотии на развален английски ще се залеят с три кофи *** и ще станат много популярни във затвора като ги хванат за корупция.

64

Байфидан

преди 5 години

Ще бъде много, ама много интересно как ще се чувства един перач на пари като евродепутат. Как мислите ще го приемат в Брюксел?

63

БСП са гад.ини

преди 5 години

Няма значение кой ще им води листата на тази пропаднала партия. Така или иначе ще загубят.

62

хора бдете!

преди 5 години

Въпросната е разфитила средства на КТБ след като обяви фалит.Гласуването за Йончева би било огромно петно върху българската държава.Очевидно това е целта която е поставена пред тази партия.

61

Анонимен

преди 5 години

Аве тази така "мазно ,мазно " се изказва ,бори се за " правдини" и накрая кво стана - оказа се крадла .

60

Анонимен

преди 5 години

А не е ли чист гьонсуратлък, точко комунистите да се натискат за Европа. Дето са уж срещу запада и все на изток ги влече. Нищо, че децата им се в европейски/щатски училища учат, все към Рассия гледат. Щото са цоциалисти - могат да цоцат, да гепят и да лъжат и взривяват хората в църкви. Това го могат най-добре.

59

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата и диша във врата! БСП търсят скандал с нейната номинация,а и да и запазят имунитета! Тя ще бъде изкупителната жертва! Няма логика иначе да пращат зелена тиква в Европарламента!

58

БСП-жалка...

преди 5 години

И какво излиза сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...

57

Анонимен

преди 5 години

Е няма кой! Всички компрометирани! Тази със сините лещи още не е подсъдима...!

56

Поoдлога на СерГей

преди 5 години

От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.

55

Анонимен

преди 5 години

Ужас. Ще вкарат тези червени *** в Европарламента.

54

@

преди 5 години

Тези си умират да изпратят някой, който да ни изложи възможно повече. Плъхчо поне беше относително кротък и не излагаше страната, но тая кокошка ще навакса.

53

Анонимен

преди 5 години

Другарят Жозеф Дол даде знак на десния коминтерн, като един истински Сталин. Сега слоуганът е: "Енепета от всички страни - съединявайте се." Сега всички енепета, по всички земни кълбета ще се обединяват около международния призив.

52

Доктор

преди 5 години

Нечувано ! Останаха ли нормални хора в България ? Тази мисирка ,Милиончева, перачка на пари в България, в съдружие с крадеца-банкер цв. Василев, сега комунистите искат да я спасят и да я пратят евродупетат ,за да може там да получава 35 000 евро заплата на месец !!!! Такава наглост може да сътвори само комунист , а народът трябва наистина да е хептен *** ,за да гласува за Милиончева ! Че и питека Румен Гечев са сложили за евродупетат - там ще фалира Евросъюза.

51

ха така

преди 5 години

Русофилите от БСП слагат на първите две места в евролистата си...укранците серГЕЙ крадливата Еленка.Значи Украйна се очетава с двама евродепутати,без да е член на ЕС.

50

Анонимен

преди 5 години

Едната крадла номинира другата крадла

49

Вн

преди 5 години

За крадливото Ленче ясно-тя е любимка на мисловните титани в Бг.И при Р.Гечев всичко е ясно-Брюксел има нужда от финансов гений...Ама защо сте пропуснали Кирил Добрев в номинациите бе другаре??? Сега кой ще пренася куфарчетата с парите??? Човекът има такъв богат опит...

48

Анонимен

преди 5 години

много ясно 4е ще е тя! последните месеци ни я натресаха по медиите!! това беше изкуствено! корумбашев по- ставаше!

47

Дедо

преди 5 години

Що,***,Елено?Нали искаше да громиш ГЕРБ?Що ще бягаш като бившия ти в Брюксел?

46

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Грешка... - Кирчо куфарчето е най подходящият...