75

Анонимен

преди 5 години

"Проучване: 90 % искат Мадуро да се откаже от поста си"Глупости! Тази статия е лъжа и пълна пропаганда! Вж. @AbbyMartin @EmpireFiles @MaxBlumenthal

74

ПЕНКО

преди 5 години

КАК ТАКА ВЕНЕЦУЕЛА ИМА ПОВЕЧЕ ПЕТРОЛ ОТ САУД АРАБИ ,А ИМА ВАЛУТНИ ДЪЛГОВЕ ??? НАСЕЛЕНИЕТО Е СЪОТВЕТНО . ТА КОЙ Е " ГЕПИЛ" ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ ПЕТРОДОЛАРИ ...РУСИЯ /С ПЕТРОЛ / ... МОЖЕБИ КИТАЙ /ИМА СИ ДОЛАРИ/ ... КАНАДА / ХА-ХА/ ...ВЕЛИКОБРИТАНИЯ / САМО ЗЛАТОТО НА ВЕНЕЦУЕЛА/ ... КУБА ???-ДА КУБА Е ОБРАЛА ВЕНЕЦЪТ НИ ЕЛА !!!!!

73

Богомил

преди 5 години

До АнонименНо ще прекрати ежедневните безплатни доставки на 100 000 барела нефт за Куба. А това са много пари. Ще се прекрати диктатурата, насилието, страха. Ще премахне въоръжените *** на Мадуро, ще върне надеждата и ще мотивира гражданите да възстановят страна си. Няма да е лесно, защото и наркотрафикантите ще изгубят базите си там! Помним колко тежка и продължителна беше борбата с въоръжените им сили в Колумбия. Сега са във Венецуела. Ще има въоръжена съпротива, толкова милиарди!

72

Анонимен

преди 5 години

До 78 Богомил Забравяш, че по тези въпроси се произнесе Върховният венецуелски съд, който потвърди лигитимността на Мадуро и отхвърли действията на парламента и Гуидо като антиконституционни,професор Каскетов

71

Анонимен

преди 5 години

Венецуелските проблеми са много тежки и объркани, защото страната има към 150 милиарда долара външни дългове. Така че ако Гуаидо дойде на власт,бързо нищо не може да промени и след три месеца народът отново ще излезе на улицата

70

Богомил

преди 5 години

До До БогомилГледай живите предавания лъжливи агитаторе. Наличните активи, няколкостотин милиона оборотни пари са замразени преди 1 месец! А кризата е ог много години?!През 10 години са откраднали 100 милиарда долара, като само тези отишли в Куба са 25 милиарда. Трафика на наркотици отделно.Веинецуела се срина от 1-во място на последното в Л.Америка. Гуайдо не "самопровъзгласен", а според конституцията е временно упълномощен от парламента да проведе нови избори, затова е легитимен!

69

Анонимен

преди 5 години

По венецуелската конституция парламента може да избере временен президент, ако действащият президент е тежко болен и не може да си изпълнява функциите. Така че Гуидо е временен президент колкото и аз

68

То и в България

преди 5 години

90% от народа иска да излезем от НАТО ама не излизаме нали !?

67

Богомил

преди 5 години

До Ром"сДраги, не знаеш реалността, но "коментираш" според опорните точки.Последните избори Мадуро "спечели" с 5,8 милиона гласа от 20,5 мил. избиратели Опозицията бойкотира изборите заради насилието.Да част от бедните подкрепят, това са лесно манипулируеми ***, на които винаги се крепят диктаторите.За верните хора има и специално снабдяване с храни и стоки, при 2000000% инфлация.А петрола го краде Куба, по 70 милиона долара на ден?!Тя крепи крепи Мадуро, няма СССР и 10 милиарда годишно.

66

Олег

преди 5 години

Нашите русофета се правят, че не помнят че Гуайдо някой го е избирал в парламента, докато за Мадуро не е много сигурно.

65

Анонимен

преди 5 години

ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ МАДУРОНЯМА

64

Анонимен

преди 5 години

Това сред допитване на братовчедите на Гайдата ли е?

63

Олег

преди 5 години

Ама как няма да харесват Мадуро! Само се чудя Путин що е му подражава! Да не би простия да е руснакът? Направо да въвежда комунизъм там, че да се свежда задачата до решаване по-рано в час подобна...

62

Анонимен

преди 5 години

До 66 Аман от провокатори с каскети

61

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам венецуелците за ли са или против но 1100 души не е представително за нищо.Нашите агенции на президентските избори писаха че са интервюирали всяка по едни 1000 граждани и всичките изкараха различна партия за победител и от тоеа се разбра кой им е платил а забавното е че нито една не позна правилния ред на партиите позна го само врачката Гьокчен с боба да знаехме да и купим един чувал боб и вече за седем години напред социологическа агенция хич въобще не ни даже трябва.

60

cenzurast

преди 5 години

90 процента от ... ? а) ефрейторските *** от ЕвроПейската комисия и парламентб) тръмп и приятелчата му от военнопромишления комплексв) идил и синовете на меркел?

59

Анонимен

преди 5 години

90 % искат Мадуро да се откаже от поста си.Това е без значение. Важното е че 100% от световното путинофилство е за нарко-марионетката на Путин бандита Мадуро.

58

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДЛАГАМ НА ВСЧИКИ РУСУФИЛИ ЕДНОПОСОЧНА ЕКСКУРЗИЯ ДО КРЕМЛИН

57

Анонимен

преди 5 години

Мадуро ---------> при ТупинВсичко да си дойде на място!

56

Олег

преди 5 години

В Лондон ще в агенцията! Кой нормален човек иска ток, заплата, пенсия, бензин вместо комунизъм в името на човека и за благото на човека!