70

...

преди 5 години

това е краят на ЕС, политиците ни да бегат да се спасяват.

69

Наблюдател

преди 5 години

Берем плодовете на мултикултурализма, либерализма и глобализацията. За сега в Париж, скоро и в други градове.

68

6666

преди 5 години

Бай ***,Бай *** гледай какво правят французите!!!!!!!!!А ти умирай от мизерия и слугинаж на пожарникари, измислени селски олигарси-мекерета и тема подобни!!!

67

Сините Маски

преди 5 години

Добре де, ама Гуайдо не може да огрее хем Вен'Цуела , хем Франция... и кво правим сега? Или понеже не ни достигат гуайдотата, та Франсия ще почака :)А може ли после и на нас едно гуайдо да ни пратите, вместо наш Мутруро? ЩВЕМ!

66

Анонимен

преди 5 години

Юдейския уррод губи почва под краката си, хората не пасат трева. Французите имат опит в революцията а оня ден един човек на име Брентон Тарант разтресе цял свят с няколко карабини и пълнителя. Надписите по оръжията му включват битката при Шипка като и Цар Иван Асен 2ри

65

Еврейския

преди 5 години

глобализъм, толерастия и нов световен ред УМИРАТ !!!

64

Додо

преди 5 години

Най-вероятно иде реч за фейк нюз, защото паленето и обирането на магазини е специалитет на младите мохамедани, а не на жълтите жилетки, които са легитимно протестиращи срещу сатаниста Макрон и Новия Световен Ред! Но, соросоиднитe медии яко лъжат, и това е факт!

63

до амон ра от славян

преди 5 години

Проблемът ви е, че Китай не са нито англия, нито франция, нито германия, нито СССР, населението му четири и половина пъти повече от вашето и е работливо и дисциплинирано, къде сте тръгнали с вашите *** и кафенилки да се мерите с Китай!? Китай ще ви издуха в небитието!

62

ро

преди 5 години

Защо нищо не пишете за протеста в софия ?!?!?!?!?! Какво ме интересува Париж?!?!?!

61

Анонимен до Амон ра

преди 5 години

Амон ра-Моше знаеш ли че някой вече пише на пълнителите си на автомата смърт на юдеите. Рамоне моли се да не си в синагогата когато това ще се случи а това ще се случи. Вие сте тумор който трябва да се отстрани.

60

АТАКИСТ

преди 5 години

ДО 59 ***, моят род идва от Гърция от преди 150 години. Фамилията ми означава на гръцки СВОБОДА!Но винаги съм се чувствал Българин!А душата ми е свободна, ***!И никога моят род не е бил потурчван!Понял?

59

Амон Ра

преди 5 години

До ,-.Плювам на ваши език Мишо Шамара ви го каза сбирщина от племена сте факт!!

58

42

преди 5 години

Бил в Пиренеите? Пази се от народната любов. Материалното неравенство ще докара нещо много по- сериозно от комунизма, но този път и в цял свят. Средната класа дори на Запад се топи от година на година. Не можахме да угодим на т.нар. световен финансов елит, който се състои от самопровъзгласили се евреи. Правят геноцид срещу всеки честен човек, дори и със знания, и умствен потенциал. ***.

57

Амон Ра

преди 5 години

До АТАКИСТ-Хайте купувай свещи и тамян за копетото нациско което си направил и за твойте родите ли дето са те изплюли такъв нациски *** Атакисчо-***!!!!

56

Амон Ра

преди 5 години

До АТАКИСТ-ще видиш като погребваш първо близките си после и теб като те погребат ***.Ти знаеш ли че няма етнически българи а са смес от други народи??Ти знаеш ли твойте баби и дядовци какви са били??И грамотния какво значи СМЪРТНИЯ СИ ОДЪР"*** ГОРИ В АДА СКИНАРЧЕ!!!

55

АТАКИСТ

преди 5 години

Амончо, сега да ти кажа друго:Ще помниш тия твои думи цял живот към мен , и когато умираш ще си спомниш за АТАКИСТА! Ще си спомниш и че ти не си безсмъртен, ***!Ще си спомниш на СМЪРТНИЯ СИ ОДЪР ЗА МЕН!

54

Анонимен

преди 5 години

До АтакистНе се нерви, Амон ра и Моше е един и същи драскач, Моше допускаше абсолютно същите правописни грешки. Или е провокатор или е много болен мозък.

53

АТАКИСТ

преди 5 години

до Амон РАМного съм виновен пред всички тук , че се занимавам с една Oтрепка като теб, където пише "неОважение" и "Оправляваме".Къде си тръгнал да изразяваш мнение, бе, шмиргелак?

52

Амон Ра

преди 5 години

До АТАКИСТ-не мисля че съм проявил неоважение към теб но щом казваш така да бъде а дори и те да оправляват Сащ,защо питам те аз ние българите не оправляваме света или поне България???Защо нали сме най-умни и талантливи...по просто,алчно,неблагодарно,разединено и завистливо племе от българите няма!Евейте ли са ти виновни че ти не караш Рос Ройс те ли са ти виновни че *** те е оставила докато си бил дете и избягала с друг мъж а атакисчо??

51

Анонимен Амон ра

преди 5 години

Там е въпроса че аз давам заплатите, всъщност Амон ра или Моше както се представяше преди около час, Бог не обича предатели и ще ви накаже. Вие сте проказа която трябва да се заличи, пак ще лазите, и ще се криете по дупките. Добрия евреин се познава по дима.