154

11

преди 5 години

До Анонимен 174Абе ***, ти си неграмотен и не ти се разбира какво бръщолевиш с пяна на устата - какво е "русанци", какво е "матрошки"?

153

Анонимен

преди 5 години

До РККАрусия е едно кално гето, винаги е била и скоро няма да се промени. русанците са пияни хулигани. Светът мрази русия и се радва че отива в кереча. БВП на *** е с 30% по-малък отколкото преди 5 години и даже лилипутин не вярва че в близките години ще достигне пред санкционните нива. *** ставала все по-силна. Да, ама само в очите на слепите матрошки.

152

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 169,Не, не е нарушение на териториалната цялост, но явната подкрепа на протестите с цел метеж(преврат) срещу лигитимната власт в дадена държава от видни политически дейци на друга държава е грубо нарушение на суверенитета на първата държава!До анонимен 170, Няма мисля да се моля за здравето на Путин. както казах по-долу не симпатизирам на него, а на Платошкин и Грудинин!

151

РККА

преди 5 години

До Анонимен Всичко останало е много зле.....Предложих то само два просто факта за дамата с курабийките и за палежа в Одеса,не знам кое те озлоби.Доскоро всички ,,кравари благоговеехте по гения на Рейган по брилянтните му ходове със ,,Солидарност,,буквално се подмокряхте само при споменаването на ,,Пустинна буря,,следяхте с изплезени езици как взривяваха телевизии и училища в Сърбия ....ХА НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГУБИТЕ БРЕ КРАВАРИ...МАЛКО ФЕЪРПЛЕЙ...МАЛКО УРОЦИ ПО ИСТОРИЯ..

150

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 163,Да, в градовете на Донбас, които бяха "превзети" от военни части, под ръководството на новите власти в Киев като Славянск и Краматорск например, протестите по нищо не се различаваха от тези на майдана в Киев и никой не е убивал украинци там!

149

Анонимен

преди 5 години

Другари, не говорите свързано. Преуморени сте. Изключете компютрите, помолете се за здравето на (ка)путин и легнете прегърнати да се наспите. И утре е ден, ще изкарате някоя копейка.

148

Анонимен

преди 5 години

Присъствието на някакъв човек на Майдана е нарушение на териториалната цялост, така ли?

147

антизападопоклонник

преди 5 години

До 164,Сега какво, да отворим темата кои точно са стреляли по претестиращите ли? Далеч не съм убеден, че точно Янукович е разпоредил да се стреля със снайпери по протестиращите пък и какво печели последния от това. Айде мислете малко! По всичко личеше, че това е провокация, имаща за цел допълнителното изостряне на ситуацията. Айде сега напрегнете сивото си вещество и помислете кой имаше полза от това?!

146

Анонимен

преди 5 години

Присъствието на някакъв човек на Майдана е нарушение на териториалната цялост, така ли?

145

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонник 164Съвсем се оплете в лъжи, лозунги и пропаганда. Май ти е дошъл в повече Бояришника.

144

РККА

преди 5 години

До Анонимен Ти да не си ЗКПЧ.А ти да не мислиш че на майдана само онази *** раздаваше курабета на протестиращите,и колко осъдени за палежа в Одеса имаше.Резултата е втората по големина страна в Европа се превърна в пепелище....надявам се не ще ти стигне лицемерието да обвиниш Русия.Русия просто стана по силна ,а с новия си президент *** САЩ станаха за кашмер и на севернокорейците да им се смеят...

143

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 161,Този въпросен Будапещенски меморандум(споразумение) има и клауза да се уважават независимостта и суверенитета на Украйна! Айде сега напрегни си мозъка и кажи кои първи нарушиха тази клауза! Нещо си спомням едни американски политически дейци на на "Майдана" при протестиращите против Янукович. За предварителната подготовка на тези "мирни протестиращи" на Майдана нещо да кажеш? Когато фактите говорят...

142

Анонимен

преди 5 години

В Източна Украйна не е имало мирно протестиращи, имаше въоръжени терористи и руски диверсанти, които убиваха украинци.

141

антизападопоклонник

преди 5 години

Още един въпрос към феновете на "Майдана" в Украйна! Добре- при условие, че Янукович забрани даже на полицаите да употребяват оръжие спрямо протестиращите срещу неговата власт, защо новите власти в Киев употребяваха насилие, оръжие, че даже и армия хвърлиха против протестиращите спрямо тяхната власт в източна Украйна? така че айде да не ми говорите за правда и справедливост.

140

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонникА и да не забравим няколко хиляди учтиви зелени човечета със картечници по улиците.Абсолютен грабеж! Нападение над по-слаб съсед. русия подписа Будапещенското споразумение с което се задължава да пази и защитава териториалната цялост на Украйна. Цял свят видя че документ с руски подпис става за нещо само в тоалетната.

139

антизападопоклонник

преди 5 години

След като обявява независимост, новите власти в Киев решават да не признаят същата независимост и решават да подчинят насилствено(евентуално с военни действия) отцепилата се автономна република! Очаква се кръвопролитна война в Крим, подобна на тази в Донбас и дори още по-жестока! Така руското ръководство взема решение да предотврати тази кръвопролитна война на полуострова и приема молбата на официалната власт на полуострова за приемане в състава на РФ.

138

Анонимен

преди 5 години

Който не вярва че ч САЩ да наложли санкции на съда в Хага, прочетете изказването на държавния секретар.

137

До анонимен 152

преди 5 години

Да по това време в Лондон и Париж са били много известни в хигиена -- изливали нощните гърнета направо на улицата. Развила си е парфюмерията - къпането било противопоказно .

136

антизападопоклонник

преди 5 години

До Анонимен 153,По-отдавна не дефакто не съществува ООН, ама както и да е! Зарежи референдума, проведен в Крим, да видим какви събития доведоха до отделянето на Крим от Украйна! 1. Смяна на властта в Киев не чрез избори, а чрез насилие(преврат)!2. Република Крим, където властта не е сменена, и която е в състава на Украйна с автономен статут не признава новата власт в Киев, акто във всички градове на същата република има мощни антимайдански протести. Затова Република Крим обявява независимост.

135

Берлин

преди 5 години

Санкционираните и бедни руснаци ходят на почивка в България да им слугуват гордите русофоби- те и без това друго не могат.