11

Анонимен

преди 5 години

IT през борсата е като да си поръчаш жена от интернет ;)

10

бай ганю

преди 5 години

ние сме супер квалифицирана и технологична нация и липсата на толкова ниско квалифицирани кадри доказва че мнозинството сме заети с далеч по съвременни професии,директори,банкери..чудя се какво ли е съотношението на кафенета на глава от населението ни спрямо например държава от централна или западна европа? сигурно сме много много по напред поне в това отношение спрямо тях,също и по кибик в кафе посред бял ден сме по напред,ех кога ще ни стигнат западняците?

9

Ха-ха

преди 5 години

IT през борсата не се търсят и предлагат

8

Анонимен

преди 5 години

"По телевизията ми говорят за айтита, докато всъщност се търсят бармани, готвачи, сервитьорки и камериерки."Що бе, търсят се АйТи-та. Ама не свежи и зелени, с неизсъхнали дипломи. Примерно, аз редовно имам по няколко оферти в месеца, въпреки че работя и не съм заявявал желание да си сменям местоработата...Сега, ако си бил 3-каджия и си "избутал" висшуту, пиеш бира и пушиш треволяк редовно... ами... пътя ти е към кол центровете. Кол център, кол ляв и кол десен, даже избор имаш...

7

нормален

преди 5 години

Д.р.исльото няма пет лева в джоба си ,станал преди година две от чина,няма занаят и познания по нищо,но иска ,,2-3 хилки" иначе ,,нема да им бачкам".Ами спри да хленчиш бе моч ко,почва се с малко и ако си читав и конкурентен ще просперираш.Само с плач никъде по земното кълбо няма да успееш.А новото поколение родители/ след 80те/ ,,отглеждат" същите *** хленчовци като себе си. Погледнете сайтовете -само плач ,недоволствои ,,ДАЙТЕ НИ".За какво да ви се дава бе неудачници с претенции ???

6

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо няма Обяви за свободни работни места в Държавния Сектор и Държавните Фирми ???Всички Обяви са за Частния Сектор - Това вярно ли е ?

5

Анти дпс

преди 5 години

Да наистина безработицата намаля, защото много от хората напуснаха БГ

4

Анонимен

преди 5 години

До А такаТърсят се и айтита, но извън София в малките или средните градове обявите са малко и то основно от едни и същи фирми.

3

Анонимен

преди 5 години

със 700лв раб.заплата чисто и 1 почивен ден в седмицата т.е.съботата работен ден.

2

Емигрант

преди 5 години

Да търси колкото си иска.Когато имахме нужда от вас вие се подигравайте с хората.Търсете сега *** и араби , защото и ромите не ви щат работа вече.

1

А така

преди 5 години

По телевизията ми говорят за айтита, докато всъщност се търсят бармани, готвачи, сервитьорки и камериерки.