9

Гейбераз

преди 5 години

Избягал от стабилната и благеденстваща ни Тиквовина..да помага на китайските ***...Да си гледаме етническия мир и рахатлъка .

8

Discovery

преди 5 години

До Един от многотоТи статията прочете ли бе? Или си от тея писачите не ЕСЕ-та? Човека работи там, за да издържа семейството си, по една или друга причина живота го е изпратил там... Много е лесно в такава ситуация да плювваш. Общо взето интересно ми е как в БГ има брутална липса на съпричасност, още от деца тва се възпитава, децата са ужасни едни спрямо други и такива стават много от тях, като пораснат, ти си много точен пример затова

7

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО Е ПАДНАЛ ОТ МОСТА?

6

Един от многото

преди 5 години

*** наглостта. Едно такова пътешествие до Китай струва над 2000?. Нещо което малко хора в България могат да си позволят при средна нетна работна от 400?. И сега се очаква от нас балъците да превеждаме пари за лечението на богаташите. Да се беше качил на Витоша, тукашните лекари щяха безплатно да го лекуват.

5

Анонимен

преди 5 години

ВЪЗДЪРЖАТ СЕ ЗАЩОТО СА РЕКЕТЬОРИ - КИТАЕЦ БЪРКА В ДЖОБА И НА ГЪРКА И НА ЕВРЕИНА, ТА В НАШИЯ ЛИ НЯМА ДА БРЪКНЕ

4

Гледна точка

преди 5 години

Трудността е, че в Китай дори и за китайските граждани, когато стане злополука, трябва първо да ИЗВАДИТЕ ПАРИТЕ ОТ СВОЯ ДЖОБ и след приключване на лечението застрахователната компания изплаща средствата обратно", обясни Найденов пред Bulgaria ON AIR.Товаришч къде остана светлият комунизъм? Нещо повече от непотвърдени източници, разболели се бездомници, вместо да бъдат лекувани те биват разфасовани за донори!ДА ЖЮВЕЙ СВЕТЛИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ!!

3

ТИКВАТА -3

преди 5 години

ДАЙТЕ МУ ПЪРВО ПРИЧАСТИЕ!!!!

2

the Ghost

преди 5 години

"Трудността е, че в Китай дори и за китайските граждани, когато стане злополука, трябва първо да извадите парите от своя джоб и след приключване на лечението застрахователната компания изплаща средствата обратно"А при нас си вадиш парите за операцията и после никой не ти възстановява разходите

1

Охобохо

преди 5 години

Мони Дянков взе от НЗОК когато беше министър на финансите милиард и половина.Защо ГЕРБ не ги връща и никой не търси тези пари?!Е Дянков да му прати на човека.Щом може да тегли пари които всички внасяме,значи трябва да може да ги върне!