10

Инджинер Ганю Ганев

преди 5 години

Как така на последно?!?!Нацията която е измислила чушкопека трябва да е на челните места..

9

Анонимен

преди 5 години

Сега,след като сте направили класация по "брой" иновативни предприятия,направете такава по "ефект" от тяхната дейност,за да не се окже така,както го е описал 4.Самата бройка,все още не означава нещото,което се търси,като ефек от такава дейност,ама ние вече по традиция,взехме да се оплюваме,за да ни олекне,макар,че се оказва,че не сме последни и в тази класации,а това не отговаря на нашите въжделения - да не остане класация,в която да не сме последни!

8

анонимен

преди 5 години

С такова правителство и управление- толкова

7

истината боли

преди 5 години

Бо Тик Вун е Велик, по-велик и от братчеда си Ким Чен Ун, само дето дори последният има срещи с Тръмп, а на нашият велик лидер му нареждат трети лица дистанционно от името на Тръмп и му се налага да фалшифицира снимки в социалните си профили, че видиш ли снимал се с шефа си Тръмп.

6

Анонимен

преди 5 години

Какви иновации бе хора. На тези тъпани дядовците са събирани по оборите да стават милиционери и комунисти. Необразовани *** завзели властта с преврат през 44 година и избили интелигенцията на страната,като това продължава и до днес.

5

Анонимен

преди 5 години

Брей! А като четеш форумите, всички дават акъл, всички знаят. Явно теориите за енергиините полета на луната не се борят за иновация.

4

обективен

преди 5 години

С най-много разходи /30%/ постигаме почти най-ниските резултати.Така е в държавата на тиквите -цялата пара отива за свирката.Вече 10 години ни управляват някакви абсолютни безхаберници ,които са заети само с кокала.

3

Анонимен

преди 5 години

Имам спомени!Когато израелска болница съвместно с водещи български болници и медицински университет кандидатстваха за финансиране от министерството на финансите , необходимо за създаване на център за иновации и лечение с имунотерапия и стволови клетки не бяха класирани защото това видиш ли ти не било иновации според умни чиновници!Но за сметка на това бяха спечелили финансиране иновативни дръжки за чадъри ,боя за дънки ,етикети за бира и т н!Е сега разбирате ли защо сме на последно място !Срам!!

2

Анонимен

преди 5 години

Глупости, овчари трябват и роми, за да гласуват. За 30 години постигнахте точно това което искахте - феодална колония от европейски тип. Успяхте! Поздравления!Боко няма ли да изнесе реч за магистрали, а Цецо да подчертае колко сме стабилни. И техните деца живеят в чужбина, защото не са усвоили мутро-барока на прехода. Но никога не късно да дойдат с фондации, за да крадат по-нависоко.

1

Анонимен

преди 5 години

България е на дъното по всички показатели заради корумпирани, глупави и некадърни политици!