159

Анонимен

преди 5 години

Откога пък ГЕРБ се водят "демократи"?! Никакви демократи не са, чисти комунисти, при това потомствени!!!

158

Анонимен

преди 5 години

Може с паметници на великите водачи, цеци, боко, очите, домусчиев , черепа, братя галеви, доган, царя, костов, братя илиеви и тнт списъка е безкраен и ще има и да много други улици.

157

До 164 Риторич

преди 5 години

Кога Графът се е наричал Самоковска? Би ли обяснил по-подробно - през кои дни или месеци се е наричла Самоковска, преди това как се е наричала улицата, след това как. Автентично име, как пък не.

156

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че никой не е минавал по Графа, при площад Славейков например. Ужасно е и не са само безумните ограничители. То на практика освен по трамвайните линии, няма къде другаде нормално да минаваш.

155

Риторичен ?

преди 5 години

А кога ще възстановят автентичното име на тази улица - Самоковска !?

154

Анонимен

преди 5 години

Мафията на демократите пак се развихри. Крадат като за последно и обвиняват комунистите, както правят през всичките години след 1989-та.

153

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда от никакви ограничители,...просто трябва солидни глоби ,от минимум 1000лв...И така ще е винаги свободно и чисто..Така е във всяка една уредена държава...Не е до съзнание , а доколко ти бъркат в джоба.

152

Анонимен

преди 5 години

ИШкам да Хупя ПЕРКА за пОмеН от ГАФА!Къде продават!

151

Анонимен

преди 5 години

И ГЕРБ и БСП са една и съща комунистическа мафия.

150

До 157/158

преди 5 години

Архитектът не краде, ГЕРБ крадат.

149

Анонимен

преди 5 години

До 155Архитекта не е от ГЕРБ, а от БСП, върл русофил.

148

Анонимен

преди 5 години

До 154Архитекта не е от ГЕРБ, а от БСП, върл русофил.

147

Анонимен

преди 5 години

Там силно стесниха тротоарите с тези ограничители, както и с един ред плочки, по които не може да се ходи, а между тях и перпятствията до линиите има съвсем малко място Не знам с каква цел се слагат тези плочки, но ги има по почти всички новоремонтирани тротоари. Така примерно на площад Славейков, тротоара от примерно над 3 метра ширина, изведнъж се оказа използваем само на метър и половина ширина, като при дъжд там тече от покривите на сградите, а там минават много хора.

146

...

преди 5 години

Искате ли да се басираме, че новите ограничители дето сега ше трябва да се монтират ще са на стойност над 2,5 милиона лева без ДДС и без да е платено поставянето им! Така, че драги ми смехурковци тоя "ремонт" ЩЕ НИ ОТКРАДНАТА ОЩЕ ПОНЕ 5млн лв. Ами гасувайте за ГЕРБ! Какво друго мога да кажа!

145

Анонимен

преди 5 години

До кога цяла България ще се занимава с тъпите софийските перки?

144

Анонимен

преди 5 години

Графът е пешеходна улица с трамвай. Не би трябвало да се забранява минаването на пешеходци по улицата в цялата й ширина.

143

Анонимен

преди 5 години

Когато там се топят снеговоете и от покривите падат ледени парчета, няма друго безопасно място освен трамвайните линии и частта от тротоара, на която са поставили препятствията.

142

ikar

преди 5 години

До АнонименЯвно не сте живели наблизо, или не сте ходили често по "Графа". Използваха се тротоарите, макар и тесни, а на платното се слизаше в краен случай, нямам предвид хората, които нямат навика да спазват правилата. Бях свидетел когато възрастна жена пресече напреки в една дъждовна вечер, явно не беше видяла идващия трамвай Не ми се иска отново да чуя този звук.

141

КАТ да се закрие

преди 5 години

Всяко предложение дадено от КАТ, винаги води до по-лошо, както е и в случая с ограничителите по Графа. За да е по-добре трябва да се прави обратното, на това, което казва КАТ.

140

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 5 години

ПРОДЪЛЖЕТЕ ПОЛУСФЕРИТЕ ОТ УЛ."АЛАБИН" НА ДВА РЕДА. вСЕКИ ЩЕ СЕ ОГЛЕДА КАТО ГИ ПРЕСКАЧА, ЗАЩОТО НЕ СТАВАТ ЗА ХОДЕНЕ ВЪРХУ ТЯХ.