38

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се сърди Кичка, истината е, че има музикално образование и не пее фалшиво, но чак невероятна звезда никога не е била - изкаря цяла кариена на един бюст и псевдогръцки парчета и интервюта, гарнирани със съскане с гръцки акцент. Ако пееше след 1989, щеше да е прабабата на чалгата. Добре направи да се ожени за оня грък и да се чупи, иначе щеше да гледа САЩ през крив макарон. То и там извън българска или гръцка кръчма, участие - няма.

37

Анонимен

преди 5 години

Всяка дума на Фънки от снощи си беше на място. А имитацията на Стефан наистина беше прекрасна, но е факт, че за него беше лесна топка.

36

Хейтър

преди 5 години

Майка ми обожава Лили Иванова и цялото старо екстрадно поколение, не може да понася само една певица и това е Кичка. Фънки не е цвете за мирисане, но той затова е там- да прави шоу и да "храни' наред.

35

Анонимен

преди 5 години

Този Фънки е толкова отвратителен, че нито имам думи, нито модераторa ще допусне такива квалификации. Това и е хубавото на новата герберска цензура, че допуска сома хвалебствия на Боко, Цв Цв и такива отврати като тях и Фънки. За продуцента какво да кажа, освен че му липсва вкус ш и нагъл. Това личи по водещите с техните шутовщини и журиращия Фънки. Иначе участниците са безспорни таланти и е удоволствие човек да ги гледа и да се забавлява.

34

Анонимен

преди 5 години

*** като не ви аресва що гледате тавиз предавания?Аз още като видях оня *** рачков и обърнах на друг канал.

33

Анонимен

преди 5 години

Ами прав е Фънки. Не че го харесвам, ама няма нищо обидно в неговите думи. Просто Кичка Бодурова колкото и да е добра не е чак пък неповторимо гениална и в този смисъл песента не беше толкова трудна. Съвсем обективен коментар който изобщо не е от най-заядливите му като му знаем мръсната уста.

32

Анонимен

преди 5 години

Голямо огледало, колко голямо?Ще трябва да е, като на телескопа Хъбъл поне 50 метра в диаметър, а телескопа пък струваше два милиарда, а не пари за това няма да събирам.

31

ХМ!

преди 5 години

КУПЕТЕ МУ НА ТОЗИ ФЪНКИ ЕДНО ГОЛЯМО ОГЛЕДАЛО ДА СЕ ВИДИ ЯВНО НЕ СЕ Е ГЛЕДАЛ ОТДАВНА ТА ТОГАВА ДА ГОВОРИ - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЯКОЯ МЕЛОДИЯ ОТ НЕГОВИТЕ ?????????

30

Анонимен

преди 5 години

Гледай Фънки гледай Шрек и открий стоте прилики.Тоя трябва да влезе в Хел Китчън там на воля ще плюска като свин.я балканска и ще пуска по някой юнашки пърд.ел докато с поредния шеф готвач и психопад се псуват и замерят с храна.А дано да нямат общи и с гей лорда че вече тогава ще си прекръсти групата на черна прашка, то и без това в прсните им има доста намеци с стил трети пол, което ме води на друг екзистенциален въпрос какво е Фънки журиращ, журираща, журиращи или не се знае със сигурност де.

29

Анонимен

преди 5 години

В италианското "Като две капки вода"няма такъв кич като Фънки,Рачков и Зуека и простовати шеги от кръста надолу.Шоуто им е направено със стил и закачките са с финес.А Халваджиян и да тича срещи тях няма да ги стигне защото поарменчи копираното шоу и колкото и да отрича стила му си е чалгарски и кичозен.Жалко за някои от прекрасните участници в иначе добро шоу за имитации.

28

Анонимен

преди 5 години

Цонко от Каварна ги караше тия рок-метъл групи! Свънки може само да му диша прахуляка!

27

Анонимен

преди 5 години

Свънки го не обичам откак каза на онова пълничкото момче дебелак!Страшно противен д.бил, чийто основна черта е да се присмива и подиграва с хората! Клоун с резачка!

26

Do 21

преди 5 години

До АнонименМоже ли да ни обясниш, с повече подробности, каква точно е кариерата на Кичка в САЩ? Без да имам нищо лично против нея.За Фънки не коментирам, въпреки че и аз съм в неговия музикален стил. Самия той ми е леко противен, но това е друга тема.Та, за успехите на Кичка в щатите?Албуми, концерти, други участия?Договири със звукозаписни компании?

25

До 22

преди 5 години

Да не би Фънки да е докарал тези групи и певци на благотворителен концерт. Нали им се плаща и ти си плащаш билетчето. На Кичка не и е работа да докарва певци, защото тя е певец, което определя какъв не е Фънки.

24

+

преди 5 години

До АнонименНа теб - НЕчалгаря нещо граматиката ти куца, а ? Научи се какво е това препинателен знак и как се ползва той и тогава ми се прави на свъринтелигентен.

23

Анонимен

преди 5 години

Кичка и Фънки са представители на две съвсем различни течения в музиката и да се сравняват не е коректно. Все едно да сравняваш крем-карамел с мусака.... Въпроса е, че Фънки често допуска неуважително отношение към хората, заставайки от позицията, че е нещо повече от другите. Също, сигурна съм, Фънки не би се справил с имитация на Кичка, както и обратното-тя не би успяла. Момчето е много талантливо и липсата на подкрепа за него идва от нареждания на продуцента (който плаща, той поръчва музиката)

22

кондьо мондьо

преди 5 години

На тоя дебелия, който прилича на тоалетна чиния в главата, и е скандално-арогантен, какво точно му харесвате?! Привлича вниманието на зрителите, ама и една торба с *** на улицата би имала същия успех.

21

*/*

преди 5 години

Н-тото пояьяване на Фънки е проява на лош вкус. Това е към арменеца. Що се касае шоуто,лично на мен по-голямо удоволствие ми доставя Гласът на България.

20

Няма никакво

преди 5 години

Значение каква е Кичка. Това шоу е за имитация и Стефан се справи най - добре и заслужено спечели вота на публиката. Обаче в шоуто подкрепят М. Илиева, Папи Ханс и Тита, които не са толкова добри.

19

До 16

преди 5 години

Кичка беше страхотна пичка!