79

Анонимен

преди 5 години

Достоен отговор за западните двуличници.

78

Анонимен

преди 5 години

Такъв бой ги чака рашките ако се пробват в най добрия случей за тях ще свършат като индиянци в резерват

77

Анонимен

преди 5 години

То пък щото някой им вярва

76

ПЕНКО

преди 5 години

АТОМНОТО ОРЪЖИЕ ДНЕС Е САМО ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ !!! ДНЕС ПРОТИВОСТОЯЩИТЕ "ГРАБИТЕЛИ" ТЪРСЯТ ФОРМИ НА КЛИМАТИЧНО , ПСИХОЛОГИЧНО ,КОСМИЧЕСКО,ИКОНОМИЧЕСКО , ХИМИЧЕСКО -СЕЛСКОСТОПАНСКО, ФИНАНСОВО И РЕД ДРУГИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ВЪРХУ ТЕЗИ , КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ -СРЕДСТВАТА ЗА ЖИВОТ И ЖИВОТА И "БЛАГАТА " -ВЪВ ВСИЧКИТЕ ИМ ФОРМИ !?!?

75

От Путинофил до--

преди 5 години

Русофил за някои няма разлика ,особено ако им се плаща да демонстрират филството си с пропагандна цел !

74

Зная, че

преди 5 години

Продължавам.....армия и милиция и произвеждаща *** индустрия. Или си задръстеняк от някоя дупка, дето харесва гореизброените и слуша радиоточката, която му казва, че сме в най- щастливия, справедлив и прогресивен строй и над нас...само небе (розово)

73

Зная, че

преди 5 години

До 44 и 66Ти май си живял в паралелна реалност? Моите спомени от соца са съвсем други, хем съм от София, от елитна гимназия и ВУЗ: Винаги дефицит на нещо ,опашки за тоалетна хартия, за хубав филм или пиеса; записване по списъци за пералня, за цветен телевизор, за шофьорски или езиков курс, за полска шевна машина или гръцка нафтова печка, за мотопед, за кола чакане с години, за избор на жилище или чужбина забрави ! Трябва да си пълен негодник за да си доволен, че имаш напълно излишна некадърна а

72

Мюмюн

преди 5 години

Ааа, ще има време, ще има гъбки от сърце. Чети за "Периметър".

71

дио Х

преди 5 години

то от времето нс Петр Велики все я чакат такива кат теб да се разпадне, ама отдавна са на тор, а тя си е цяла...

70

Анонимен

преди 5 години

Като я подпукат русията няма да има време да си спомни за условията при които ще използва ядрено оръжие.

69

до 78

преди 5 години

знаем ги тез демократични избори, демократични са само кигато нашия човек го изберат. Иначе протести майдани преврати тип Украина или Орешарски...

68

Анонимен

преди 5 години

Ми то на последък Запада май силно се сви, сега на това понятие отговаря само САЩ.Тук в западна Европа вече всички говорят против САЩ и никой не ги ще.Казаха че пускали някаква анкета в западна Европа и резултата е следния 50 процента мислят Русия и Китай за прдвидим и надежден партниор,35 процента искат независима политика от който и да е и 7 процента са за американците а аз от опит и разтвори с хората тук разбрах същото.Никой не иска война с Русия освен САЩ и пак набутват европейските нации.

67

До обичам братушките

преди 5 години

Ти не си за братушките точно-- едно и също ли ще е Русия с Путин или Русия начело с хора от опозицията --демократично избрани ,който да не са реваншисти и търсещи победа над запада ,че уж запада щял да им изкраде природните богатства---сега нали уж са техни ,а добре ли живеят при тази конфронтация и превъоръжаване . 20 -млн. цивилни жертви дадоха уж велики победетели ,а стандарта им все по лош. Какво иска запада ,да им открадне пирожките и водката ли ? Май сега ги крадат много повече...

66

Х

преди 5 години

Русия сама ще си се разпадна за ужас на местните нещастни русофили.

65

Анонимен

преди 5 години

Господ да пази Русия! Единствения стожер на останалия човешки облик. Ако стане война с радост бих избил моите БГ командващи и бих предал всичко на руснаците.Отсега трябва да те отстрелят за предателство, нали така правят руснаците с предателите!

64

Анонимен

преди 5 години

Б и Ц не са България, българският народ винаги ще обича братушките,, младите пишлемета които не значт историята са учили навън и умишленно с промити мозъци ,,, забравят че са славяни и са готови и майките си да продадът за пусти долари

63

Мюмюн

преди 5 години

Господ да пази Русия! Единствения стожер на останалия човешки облик. Ако стане война с радост бих избил моите БГ командващи и бих предал всичко на руснаците.

62

Mi6osp

преди 5 години

Когато си много по-силен от противника, можеш да му напомняш това винаги. САЩ и НАТО нямат противоракетна отбрана и не са в състояние да предотвратят руски ,китайски, корейски унищожителен удар върху територията си. А им се живее. Напомням, че Русия произвежда половината от световното производство на обогатен уран и това е дванадесет пъти повече от САЩ. Т. е прави десет пъти повече и сто пъти по-мощни бойни глави. Та казва, че има за всички и по много.

61

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Партньор, партньор... - ама здраво ви мачка...

60

Х

преди 5 години

Дребния е сънувал лош сън как му влиза патриот в спалнята и леко се е подмокрил.