24

морски

преди 5 години

На поставилите ми минус, ще кажа, че дори и най-скъпите материали да бях вложени в апартаментите, то толкова бързо ги строяха, че чак бягаха по обектите, засилени от началниците им.

23

Ха-ха

преди 5 години

Не само руснаци се набълбукаха с некачествени и скъпи имоти.Само че на тях им личи,че се махат.Впрочем цени от 300 и 400? идват да ни кажат нещо-стоката не струва...То в София панелките са доста по-скъпи.

22

Osman

преди 5 години

Това е като немските пенсионери и англичаните. Разберете едно, България е дестинация за най-бедните чужденци. Английски алкохолици на лов за евтин алкохол. Има много руснаци, които, повярвайте ми не се задъхват финансово. Просто те не са повлекли крак към България, а към далеч по-интересни места. Тези, които са в ниската средна класа и нормално и да глътнат вода при малко сътресение. Това в световен мащаб. Стига сте се фокусирали в руснаците. Хората станаха пишман, че ви освободиха.

21

Анонимен

преди 5 години

Що така? Нали Русия процъфтявала, а пък хората нямали кинти? Някой лъже!

20

Анонимен

преди 5 години

Русофилите да събират помощи за руските бежанци !

19

Грую

преди 5 години

При мутри апартамент не си купувам! Нямам 200 евро месечно за поддръжка и не искам да си намеря собствеността изтърбушена, защото не съм си платил.

18

морски

преди 5 години

Некачествени апартаменти - след изтичане на гаранцията им, трябва принудителен ремонт, всяка година.Руснаците не се ли запитаха, защо преди тях западните купувачи продадоха и избягаха през глава ?!Рускоговорящите бяха изъгани, за добри доходи за отдаване под наем, на собствеността им.А за качеството и цената на поддръжката в затворените комплекси - айде нЕма нужда !!

17

икономист

преди 5 години

АКО СЕ ПРОСЛЕДЯТ ПРОДАЖБИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ПРАНЕ НА ПАРИ---ЗАБОГАТЕЛИ НЕЗАКОННО БЪЛГАРИ КУПИЛИ 4РЕЗ РУСКИ ПОСРЕДНИЦИ ИМОТИ И ПОСЛЕ ..ПРОДАДЕНИ НА СЪЩИТЕ НА--БЕЗЦЕНИЦА ДАЛАВЕРИ БЕЗ КРАИ

16

Анонимен

преди 5 години

Вън руските танкисти от България !

15

Анонимен

преди 5 години

Умните се махат от ***.Недейте приказва наизуст! Олигархията в Русия е много богата, умните хора представляват 10-15 %, убива се средната класа и повечето са на ръба на оцеляването. Алкохолици, бездомници, наркомани, пpocтитутки и най - различна друга ***. Русия НЕ Е Москва.

14

Да разчистим терена

преди 5 години

Никой не е луд да остави парите си на фронтовата линия, освен тия дето не могат да избягат.

13

Старата школа

преди 5 години

Може и да продават - щото отиват в Турция. И климата по-добър, и отношението и ЦЕНИТЕ. В по-малките курортни селища като Мамутлар, Конакли е пълно с руснаци. Живеят в прекрасни блокове, с басейни, охрана, поддръжка за цени наполовина от тук. Така че по-добре да си мълчиме.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво ме интересува мен какво правили руснаците? Тези са ми толкова безразлични...

11

Анонимен

преди 5 години

Ако не ви е известно, пряк полет от Просия до българия няма. Забранено им е да летят над Украйна и пътят им се удължава средно с 20%. Това значи и повече време, и повече пари.

10

Анонимен

преди 5 години

Поевтиняването на рублата прави пътуването им до България и обслужването на имотите им у нас доста скъпо.-------Ми те не пътуват, те живеят тук.

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя мисли хората за ***. Продавали - дръжки.

8

Анонимен

преди 5 години

Познавам доста Руснаци продаващи си имотите и главната причина е, че ги мамят постоянно с таксата подръжка в комплексите, постояно я вдигат а услугата особенно зимните месеци изобщо не я езпълняват!

7

Анонимен

преди 5 години

Верно е щом и цинганните бягат от България, значи наистина България ще остане на българите хахаха

6

ай сиктир

преди 5 години

"Все повече българи" купували ха-ха стига сте писали глупости излиза, че сите са се юрнали да купуват. Кои българи по-точно могат да си разрешат удоволствието да си купят имот който евентуално ще посещават когато решат да почиват, а през останалото време да отдават под наем.

5

Анонимен

преди 5 години

....и гиганите