124

Анонимен

преди 5 години

Супер, до сега се пазарях като започвах -25%, сега вече знам че спокойно мога да предлагам и сума която е с -35% по-ниска от първоначалната и чак тогава ще започвам пазарлъка

123

Спекула

преди 5 години

Турско-помашките фирми, подпомагани от Боко Тиквата. Строящи, забележете с пари от данъците на българи, спекулират. Целта турско-помашките фирми обират парите на българи работили дълги години в чужбина.

122

АТАКИСТ

преди 5 години

Някой чул ли е през живота си, брокер да каже че цените падат и да изчакате?

121

статистик

преди 5 години

Като се вземе в предвид, че новото строителство е масово с включени общи части, а старото е чисто сметките на квадрат застроена площ се оказват съвсем различни. Ето причината да се търси повече старо строителство, съответно с повишени цени.

120

Анонимен

преди 5 години

Собственото жилище е собствено, когато си го изплатил. А това не е лесна работа, ако разчиташ на честно спечелени пари. Търсете купувачи при онези, които работят с лява ръка в десен джоб.

119

Pirat

преди 5 години

Всеки може да влезе в най-големият сайт за имоти и да провери поскъпването на имотите в рамките на последните 3 години има графика на цените. Поскъпването е с минимум 50% и нагоре в повечет софийски квартали. Но няма балон, за гол на пушка имот с огромен процент общи части, зле поддържана инфраструктура и най-бързо намаляващото население цените са силно непосилни. Лошото е че напръв поглед ниските лихви за момента, защото не е лъжа че ще вървят само нагоре мн хора се лъжат и взимат за 30г кредит

118

Лъжат ви

преди 5 години

В момента предлагането на свободни апартаменти е в пъти по-голямо от търсенето. Цените са раздути и нереални. Самите строители, вече започнаха да намалят цените. Не купувайте към настоящия момент. Ще се набутате. Не слушайте брокерите. Те печелят от комисионните и пускат фалшиви статии за цената на имотите.

117

никой

преди 5 години

до DimitroffАми господин Димитров, след като сравнявате жилища с хляб и салам опитайте се да ядете тухли и бетон. Явно за вас няма разлика

116

Продавач

преди 5 години

За разумни хора: Продавам къща в Чепинци-София, на цената на два апартамента в гетото ,,Манастирски ливади,, mail: diogenn***abv.bg

115

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Да, вярно е .А и докрая на годината ще скочат с още 35 %.Не се бавете , теглете кредиг и купувайте :по два на човек .

114

Анонимен

преди 5 години

За Бога, братя, купувайте докато не са свършили! За Бога, братя, не купувайте, че да има за нас и да не свършат! Юруш на имотите! Майтапът настрана, но сривът вече е започнал.

113

1

преди 5 години

минутка за реклама и оправдания за високите цени на ниското качество.

112

Смешник

преди 5 години

Някой влизал ли е в нов комплекс тоя тип апартаменти който стриват. 100-150к? . Все едно си в някакъв апарт хотел мн зле нз как хората си дават парите по добре няква къща . Не дворец а къща . А. Балон има защото все повече хора млади бягат на вънка и лешоядите се надяват да се върнат и да им кипят мизерните апртаменти.

111

Асистент

преди 5 години

Цените на имотите са в евро, а заплатите ни - в лева !!!Как някой млад човек да си купи собствено жилище, да има жена, дете ???Колко години трябва да работиш, за да си купиш една панелка за 60 000 евро ?Не всеки е началник, политик или момиче на повикване (които май заработват на час повече, отколкото аз с моята мизерна месечна заплата на асистент)...Как с честен труд в България да си позволя ЛУКСА да имам поне... поне покрив над главата ?!

110

Анонимен

преди 5 години

Ще паднат ама друг път.Няма по-голям кеф петък вечерта да се прибера от представлението на Виенската филохармония с метрото от летището.Спирката ми е точно до входа на панелното ми бижу от 1973 година. Господ здраве да дава на г-жа Фандъкова и екипа и от архитекти планиращи до най-малките детайли в услуга на хората градоустройството на столицата ни!

109

Анонимен

преди 5 години

Между другото при покупко/продажба вместо да се свързвате с брокер си наемете имотен адвокат - излиза не само по-евтино, но и по-сигурно.И за разлика от брокерите няма да ви лъже.

108

Анонимен

преди 5 години

ще станат по високи от германия...В Германия, където се преселва половината свят, градовете още преди години си разпродадоха до две трети от жилищния фонд на частни акули, стотици хиляди частни жилища се купуват инвестиционно от петролни араби, а още хиляди се дават мебелирани за краткосрочен наем на туристи на баснословни цени. Жилища на нормални цени вече има само в няколко града от бившето ГДР и провинцията. За наем на 1 боксониера в Мюнхен има до 1000 кандидата. Бездомните са над милион

107

Анонимен

преди 5 години

При очакваното повишение на лихвите по ипотечните кредити на около 6-7 % ( нивата от преди няколко години) вноските по ипотечките ще са двойни оит сега което плащате !Сега ако месечната вноска е около 600/650 лв - очаквайте вноска около 1000 лв, в края на периода общото оскъпяване на жилището излиза повече от тройно !На печелившите честито !

106

Русенец

преди 5 години

Русе не е над 120 000 а е ....80 000. И не знам каква е пазарната логика имотите да поскъпват при положение че населението на градът намалява.

105

Шоп от дървените

преди 5 години

До 104Удивителна логика, когато става дума за продажба на имот! ,,Няма как да загубиш нещо , което преди това не е било спечелено ... просто няма как!неполучена печалба - не е загуба, а пропусната възможност!,,1. Разликата в Съпоставката на себестойност към определен момент, не е неполучена печалба. Печалба е разликата между себестойността и пазарната цена.2. Неполучената ,,печалба,, е пропусната възможност, само към датата на реализация.