34

Анонимен

преди 5 години

Хо-хо-хо-хо.............айде...........и нашите откачиха на тема "кибератаки"!!!! Или ТАКА Е НАРЕДЕНО!!!!!?????? Алоооооууууууууууу........НЕ СТАВАЙТЕ И ВИЕ ЗА СМЯХ!!!!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Абсурд, не може да бъде. У нас 90% са видни ITспециалисти. :)

32

Анонимен

преди 5 години

Вместо да пишете глупости защо не препечатате днешния материал от Скай Нюз за Лос Анжелос. За завръщането в града на средновековната болест тиф, за масото нашествие на бълхи и мишки, порадено от десетки хилядите бездомни в града и за тяхното положение. За САЩ се пише само хубаво или нищо. Защо не пишете за рязкото увеличаване на броя на самоубийствата и починалите от наркотици за 2018 спрямо 2017г. публикувани официално оня ден в САЩ и ги сравнете с 1999г, когато са преброени за първи път.

31

Анонимен

преди 5 години

До 30когато "намесата" на Русия у нас няма да е вероятна, а твърдо доказана--намесата на раССия е доказана по цял свят! а пък цялата т.н. партия батака, трябва да бъде натикана в затвора за Държавна измяна и прокарване на интереси, унищожаващи страната и заробващи за десетилетия българите .

30

...

преди 5 години

Ех чак сега ги заподозряха, в най-удобното време. Американска пропаганда

29

Анонимен

преди 5 години

Подозират, предполагат, вероятно е, твърде вероятно е..... Празни глупости, блъф без никакви доказателства и жалки опити за внушения!

28

БЛЯК

преди 5 години

Грам не разбирам от тези работи ама с колкото и ком специалисти да съм говорил, всички казват едно и също нещо: Слабата сигурност и пестенето на пари за охрана водят до пробиви! - Демек вината си е в НАС, ние сме допуснали руснаците или там които го е направил, да сринат обществено важни сайтове и институции! ФАКТ! Ако имаш стадо, и нямаш куче пазач, вероятността Вълк да отмъкне овца е ОГРОМЕН, ако имаш куче - малък, ако имаш кучета - ПОЧТИ НУЛЕВ... и т.н. и т.н... ТАКА ЧЕ ВИНАТА СИ Е В НАС!

27

Анонимен

преди 5 години

Само днес този сайт на два пъти пише за хибридна намеса и кибер атака от Русия. ГОСПОДА вашите читатели на са *** и виждат как бавно и настъпателно народа ни се обработва до момента, когато "намесата" на Русия у нас няма да е вероятна, а твърдо доказана- без каквито и да е доказателства разбира се, след което ще ни принудят да въведем нови санкции срещу Русия. Вашият сайт смята читателите си не като неинформирани, а като хора без мозък.

26

Анонимен

преди 5 години

Това е несериозно ве!Ако хибридите бяха споменали и Новичок в подозренията си наистина щеше да звучи грандиозно!Слабо Цецо..слабоо

25

Анонимен

преди 5 години

Значи като спечели който трябва няма кибератака, обаче ако спечели друга партия има кибератака. Гледай ти....

24

Анонимен

преди 5 години

До 26сещам се сега, че банев държеше една "русалка" на морето.кво е пречело и от там да са бълвали атаките ... банев е руССко *** и в момента го "прибраха" не за да го съдят (щото те няма за какво да го съдят, тя давността отдане е изтекла), а за да не бъде докопан от други, т.е. да е на по-сигурно.сигурен съм, че и ружа с уанкойна би била "прибрана", ако са очаквали че ще я заковат "вражеските сили"

23

Майтапчия

преди 5 години

Де изчезна статията за Цецо и неговата битка с хибридната война?Нищо и тук може.Цецови (хибридни) вълненияЦецо трепери във мрака-от Русия чака атака!Страх и ужас го връхлита,ей тъй-без да пита.Че хакерите лоши,рускище го схрускат за закуска!Зарад атаката хибриднаще падне жертва свидна:Току виж за евродепутати,избрали про-руски кандидати!Само ти си Цецо преграда,без тебе Западът пада!

22

Анонимен

преди 5 години

Групата е свързана с военното разузнаване на Русия--която група е базирана в бг, в района на окупираният анклав по дължината на цялото черномолско крайбрежие, и се помещава в 300-те хиляди закупени жилища.кой се съмнява, че това е така?

21

Анонимен

преди 5 години

Вие като сте като Мей и Тръмп, и повтаряте глупостите, че Русия е заплаха и виновна за всичко. Смешници жалки, Русия не се вълнува изобщо от ГЕРБ!

20

Оху

преди 5 години

Аз подозирам и Костя Копейкин- той да не помисли че се е измъкнал от отговорност?

19

Анонимен

преди 5 години

Какъв ще да е бил мотива на военното разузнаване на Русия използвайки за атаката кибергрупата,но в наш превод,за местните избори когато тогава бяха 2 в 1 с референдума на Слави,мажоритарна система ли да е истинската по избор,ако е туй ще е да има политическа група във военното разузнаване на еди кои си за избор на мажор или неизбор на мажор.

18

До 6 Анон.Алкох.

преди 5 години

Путин нека я свърши, тая полезна работа, пък после ще видим :))

17

A

преди 5 години

"Лажи, лажи Вере...."-имаше една песен преди мн. мн. години.След като възлагат на разни "наши" неграмотници, срещу огромни суми да изпълнят поръчката и те я изпълняват неграмотно и в резултат всеки ученик може да го хакне - и сега трябва да нямерим виновник.

16

Анонимен

преди 5 години

Па и английско име си сложили подлите плъхове!

15

Анонимен

преди 5 години

Хаахаахаха!Муухахаха!Абе наште ченгесаря съвсем и..тести бе!