8

Активист на БКП

преди 5 години

До 4:Посочено е в турски лири-3 000 лири се равняват на съответната сума в левове .Трябва да се чете,а не да плещите наистина !

7

ай сиктир

преди 5 години

Наведените драскачи пак реват на чужди гробища вместо да пишат за "просперитета" у нас, но пък си е по-безопасно иначе знае ли, а писали, а останали без работа.

6

Шопо

преди 5 години

?бах ти мизерниците сме !!! Но продължаваме да спорим кой е по-справедлив- ГЕРБ или БСП. А и двете групировки ни съдират кожата ..

5

Анонимен

преди 5 години

Пак хибридни глупости.В някои части на Турция се греят със сушено гюбре, ама тука ни обясняват как 1000лв били беднотоя там.Айде чупара!

4

Анонимен

преди 5 години

Интересна новина, но все пак бих искал да попитам нещо важно. От кога прага на бедността в Турция се изчислява в левове? Все си мислех, че това е държава, в която турсите лири са национална валута. Ако не съм прав, питайте г-н Ахмед Доган, когото го убиха, кой му беше съкилийник в Пазарджишкия затвор.

3

Анонимен

преди 5 години

В Турция повечето стоки са в пъти по евтини от тука, който е ходил знае.Дрехи, храна, бензин, за лекарства не знам но предполагам. И въпреки прага на бедността е 960 лв. Не харесвам Ердоган, нито политиката му, но е очевидно, че той поне мисли за стандарта на населението си. И когато от САЩ му спретват валутни кризи, се опитва да коригира нещата в полза на хората. А тук няма значение какво става, повтаря се мантрата на свободния пазар и си кретаме.

2

Victimized

преди 5 години

Ако ги бяха приели в ЕС, да им турят акцизи и мита и уеднаквяването на стандарта с който ни заливаха първите години, а сега гузно мълчат за него, щяха да са на революция.Единствените офце дето си търпят робството сме очевидно ние, хванати в обръч на мутро-олигархия с управляваща партия която е изградена от семейни бизнес кръгове купува гласове и си урежда преизбирането въпреки факта, че ни закопаха повече от всякога.

1

Анонимен

преди 5 години

В България 90% от населението живее с по-малко от 960лв. Това защо не го пишете? Какво ни интересува нас как е в Турция?