30

........

преди 5 години

Не познахте, от *** е...

29

Анонимен

преди 5 години

До пецатаКато се кара по съкратената процедура без съд и полиция, си вършат идеална работа.Само трябва да се действа бързо, преди да се е покрил, че и те се научиха вече. Един такъв 4 месеца го чакахме преди да се върне за да се издължи

28

Бих написал,

преди 5 години

че е небългарин,но мисля,че ще ме изтрият !!! Затова няма да го напиша...

27

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че държавата не е осигурила на него и семейството му хубав дом за живот и добре платена работа. Трябва да се увеличат помощите за ромите.

26

АнонимеН

преди 5 години

НЕ ОДОБРЯВАМ ДЕЙСТВИЯТА МУ!!!НО СЪЩО ТАКА НЕ ОДОБРЯВАМ ДА СИ ЗАРЕЖЕШ КОЛЕЛОТО НА СТЪЛБИЩНАТА ПЛОЩАДКА КАТО , ЧЕ ТИ Е БАЩИНИЯ! ЕДИН СЪСЕД СИ ДЪРЖА КОЛЕЛОТО ГОДИНА НА СТЪЛБИЩНАТА ПЛОЩАДКА И ТО ГОЛЯМО КОЛЕЛО! ЯВНО ГО ХВАНА СТРАХ ДА НЕ МУ ГО ГЕПЯТ ИЛИ ГО ПРОДАДЕ ТА СЕ МАХНА!МЯСТОТО НА КОЛЕЛОТО Е ВЪВ МАЗЕТО ВЪВ ТАВАНА ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ НО НЕ И НА СТЪЛБИЩНАТА ПЛОЩАДКА!

25

Цвъки Цветанов

преди 5 години

Тоя е от нашият електорат на ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 5 години

Не го закачайте, от комитета в Хелзинки вече са му подготивли желязна защита. По-добре купете ново колело на детенцето.

23

Saki

преди 5 години

С имахте го и му нарулихте правата... Стресирахте го..... Сега всички организации ще ви се нахвърлят да ви разкъсат.

22

шаш

преди 5 години

До пецатаКамерите вършат работа както се вижда но органите който трябва да сия вършат не работят,хората нямат вяра на полицията.

21

писна ми

преди 5 години

Ама чакайте сега имаме полиция добре платена и многобройна не стига че им плащаме не заслужено огромни суми от данъците си! ами сега даже им вършим работата докато те се чудят кой да изнудят и ограбят.стига вече......

20

пецата

преди 5 години

оказа се че тея камери никаква работа не вършат, краде усмихва се на камерата и си заминава , виж ако го хванат на място и му счупят ръцете друг ще е ефекта

19

Коце кмета

преди 5 години

Скандинавец за гориво. Понастоящем избирател на един друг банкянски ром, който обаче краде в по-едри размери. И нито един български Андреаш Брайвик (да се слави името му и делото му), който да понамали ***, която ни принуждава да отглеждаме тези ***.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя май е от команчите

17

Анонимен

преди 5 години

От 50 минути не са качили тук никаква друга новина.Този жалък нагъл крадец ли е най-значимото събитие?

16

Сауд

преди 5 години

На такива трябва да се прилага ампутация на крайници.

15

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че е късано от нашия залък, за да бъде изхранен този.Въпросът е колко деца самият той е нацвъкал до момента и по колко лева месечно ни струва на нас данъкоплатците изхранването на челядта му?Той самият някога внесъл ли е поне един лев в хазната?

14

Докато майка му

преди 5 години

е била бременна с него и докато е раснал, държавата е отделяла пари от нашите данъци, за да им дава на тях наготово. Защо развъждаме тези?Ромите като създават деца, да си ги хранят сами!Така ще се научат каква е стойността на изкараните с труд пари и може би ще започнат да уважават чуждия труд и чуждата собственост.Научили сме ги да мислят, че сме длъжни да работим и да им даваме наготово, а когато изядат подареното, са в правото си насила да отнемат от нас каквото им скимне.ДОКОГА ще търпим?

13

mnenie

преди 5 години

Такива трябва доброволни отряди, тайно, неофициално да ги изтребват.Аман от съд и прокуратура. Физическото премахване е решение на проблема. Ако не се изтребе плевела, няма как да вирее растението.

12

Крумов

преди 5 години

Ееииии.... този ми мяза на швед...........а не бъркам се.

11

Анонимен

преди 5 години

на телефон не се вижда нищо от крадеца