110

Анонимен

преди 5 години

РЕЗ.АЦИщо цензорирате бе?

109

Друго си е

преди 5 години

Ако убиеца беше местен или според вас , на 300 метра от родното място е социално морално да заколиш човек.Вие прощавате на Хитлер за хилядите убити деца и гордо се кръстите пред олтара.Христос , колко деца и кърмачета уби , за да се кланяте пред него , кажете славни православни люде?

108

Dedo

преди 5 години

Европейската толерастия ще затрие "демократична" Европа. Свободата и демокрацията не са даденост, те са отговорност, която маймуните не разбират! Шмеркел трябва да отговаря за престъпления срещу жителите на Европа! Да, който иска да следва принципите на демокрацията и свободата трябва носи отговорност за това и най-вече да осъзнава и да иска да приеме тази отговорност. Маймуните са културно и мисловно несъвместими с тези ценности затова трябва да си стоят в техните маймунарници!

107

ИСТИНАТА

преди 5 години

Тоя е от ядрените физици, математици, инженери и доктори дето ги посрещаха с плюшени играчки по гари и автогари. Ха сега да видим де ша му изкочи краят.....но пък и германиките явно обичат да ги пердашат черни колове да им се навират де дупка видят...като им харесва да си берат гайлето сега. Събрали се със свещи на бдение!? Смях е залата! Ще уплашат михаля...колкото нашите бараби и пенсионери сплашиха боко тиквеника със сбирки пред парламента и бибиткане по улиците! Смешна история, чак трагична!

106

бай ганю

преди 5 години

е вече се оформя да има постоянно местожителство за доста дълго с пълен пансион

105

Наблюдател

преди 5 години

С две думи: прокуратурата търси оправдание на тapaмбyкa-нартапник, убил млада гермаска мулти-глynaчкa.

104

Анонимен

преди 5 години

А ако ти си в тези 5 %?

103

Анонимен

преди 5 години

Да, да само 5% от престъпленията са извършени от емигранти...Ами ако регистрират всички престъпления, дали процентът няма да е друг?Всички знаем как се опитаха да скрият какво се случи в Кьолн.

102

Анонимен

преди 5 години

До 1095% малко ли ти се струват? Ако ти удържат 5% от заплатата ей така , за нищо нали ревнеш веднага. А за престъпления, при това на чужд гръб няма проблеми.

101

Анонимен

преди 5 години

Защо в статията не става ясно че ''германката'' също е от тунизийски произход.

100

Анонимен

преди 5 години

Меркел от бившото ЩАЗИ.На нея да и тежат на съвестта тези убийства.

99

гостенин

преди 5 години

Този тунизиец от кои беше - дали лекар, дали инженер, дали архитект, дали адвокат. А тя какво търси с него? Любов ли, или извратеност?

98

Анонимен

преди 5 години

Да не е станала грешка.Да не е тунизиец а някой от Столипиново.

97

Анонимен

преди 5 години

И това се случва в Германия-държава подписала и ратифицирала Истанбулската конвенция-ето доказателството че тази конвенция е вятър работа и не защитава жените .

96

42

преди 5 години

Германците явно са по-заспали и от нас...

95

Shark

преди 5 години

И какво ще правят сега германците, ще развеят многоцветни знаменца и ще извадят плюшени мечета в знак на толерантност. Малиии ако може оня малкия с мустаците да станеееее.........................

94

Анонимен

преди 5 години

е намерил е начин да остане,макар и в затвора

93

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се съберат с факли, те се събрали със свещи...

92

Генчев

преди 5 години

Арабите ни заляха с *** като част от хибридната война. Скоро ще ни залеят и с маймунки от слънчева Африка. Да живее Орбан! Той е единствения истински политик в Европа който милее за народа!

91

до Българин от Герма

преди 5 години

Думата "ежедневно" не означава това, което си мислиш, че означава. 365 убити от бежанци за година в Германия няма. Дай да видим някаква статистика, докарай ги до ежеседмично (52) ако можеш (няма да можеш). Дотогава си в една графа с другия неудачник дет се изхвърляше одеве с некакви числа.