23

Евтаназия

преди 5 години

Да узаконяват евтаназията и тфа е, поне ще си напишем завещанията.След 50 г. всеки трябва да има право на избор как да си отиде от този свят.Швейцария и Холандия го направиха, те са светлинни години преди нас.Човек трябва да си отиде с достойнство и без болка.

22

Край

преди 5 години

Това не е професия лекар. Това участ -Българин

21

На Иван брат му

преди 5 години

Нека им! Малко им е! Скоро ми се наложи да извика Бърза помощ за човек с бъбречна криза. И знаете ли какво ми казаха - не можем да ви изпратим кола, от това не се умира, човека не е нито дете, нито възрастен, да си ходи да си търси частните дежурни кабинети... А за какво плаща осигуровки, за да взимат заплати кърлежите от Бърза помощ не е ясно...

20

Ddd

преди 5 години

Останаха ли още лекари самоубийци да ходят в гетата. Според мен вината си е тяхна, един мъдър човек беше казал," ако не искаш да те среща мечка, недей да ходиш в гората."

19

Един от Северозапада

преди 5 години

Нали криминализираха посягането на бой на медеценски лица, сега този, хвърлил камъка, колко ще лежи, ефекгино, или не го лови закона, защото е под 16 годишен.

18

Анонимен

преди 5 години

Masohisti v bg zdrav poooornoserial.....

17

Анонимен

преди 5 години

NIAKOI S KAMANIA DRUGI S PA4KI PARI

16

До 16

преди 5 години

Хлапаци не влизали и лежали в болница са основните коментатори в сайта. Те ,,боледуват" в момента от акне и младежки пъпки и няма как да те разберат и да проумеят проблема.За тях живота все още е весела и закачлива игра,а фейк новините- истински.Като прибавиш и коефициента на интелигентност и резултата е този.

15

Скарлет

преди 5 години

Предлагам екипът "бърэа помощ", от сега нататък, да игнорира спешните обаждания, от ромския етнос!!! Просто нямам думи!!!

14

До 8.Сеньор Галанте

преди 5 години

Точно такива като теб мятат камъни ,ругаят и нападат лекари но когато ги проснат на манипулационната дават мило и драго само и само да бъдат спасени.Моли се да не стигаш до колегите на д-р Г.Начев/даже името му не знаеш/ защото операциите им са животоспасяващи ,млади момко.Смяташ се в момента за безсмъртен,но дойде ли ти до главата друга песен ще запееш.Колко такива храбреци" съм виждал да хленчат в ТЕЖКИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ ,забравили ,,ербаплъка" си.Мислете ей,тежките болести не се лекуват с магданоз

13

Бря

преди 5 години

Тия са като канибалите от остров Сентинел!Направо 1:1!

12

до бай Митко

преди 5 години

Възможно е -имам съученик на който синът му завърши медицина и стана медицински представител на фармацевтична фирма.И така на 24 години младежът започна със заплата 3000 лева месечно +командировки+служебен автомобил и телефон+представителни пари за дрехи!Едва ли някога ще си и помисли да има допир с болни хора.Тази година са завършили 400 нови лекари,ако 40 останат у нас пак добре ще е.

11

V

преди 5 години

Трябва си частни здравни каси . Но тия които сега си живеят с добри заплати .Една част от лекарите ,може въобще да не практикуват .Затова е целия натиск да няма частни каси.Частника ще иска труд .

10

стефчо

преди 5 години

със голямата и тежка Sobota по главата и марш в Англия или Скандинавия!

9

бай-Митко

преди 5 години

До лекарВ голяма грешка сте "другарю",МУ-тата ,пращят по шевовете. А семестрите са много скъпи ;)

8

Бож.

преди 5 години

Това означава,че ромите са станали клаустрофоби и не могат да търпят Българи в махалите си. Така ги подучват специални турски емисари,които шетат в ромските махали предрешени като "***. Ние пък не можем да ги различим от робите,понеже са си лика прилика.

7

лекар

преди 5 години

Остават ми няколко години.След нашето поколение лекари няма кой да я работи тази работа.И нас няма да има кой да ни лекува.До там ни докараха,че имам колега на който синът му пожелал да учи медицина и колегата го вразумил като го пребил с атласа по анатомия на Синелников!Днес вразуменият живее нормален живот,има прилични доходи и е ууниверситетски преподавател!Нито едно от децата на колегите ми не е лекар.Е,поне те да са добре,да не повтарят нашите грешки!Медицината е грешен избор на професия.

6

Сеньор Галанте

преди 5 години

...а може би нещо да споделите,а...относно професор Генчев,дето не се посвени да декларира 15 милиона пред Сметната палата?! Жив да го ожалиш горкият лекар.

5

Анонимен

преди 5 години

Между лекарите вече има голямо разслоение, някои лекари работят за 900 лева заплата, а други-за над 20 000 лева!Има много добри и човечни лекари, но има и абсолютни търговци на здраве!!!Много са сложни нещата в медицината!!

4

Totenkopf

преди 5 години

Явно им харесва да ги замерят с камъни и да ги бият. Други обяснения няма!