30

ПроСоТо

преди 5 години

До Ф.С.В.да ти кажа честно,започвам и аз да си мисля,че "дамите и господата" се наслаждават на въпросния "куклен театър".....Явно тая уникална ТЪПНЯ се харесва на нашего брата...Това е единственото обяснение защо при тия нескончаеми гафове/престъпления на "полителита" ни,"Спи градът"....робска психика?....

29

Анонимен

преди 5 години

Няма визи и е разграден двор и стига да е богат плаща на адвокати и съдии и е добре. Цв. Василев го чакат 5 години,, а братя Галево се скриха.

28

Делян

преди 5 години

Жена на десетилетието преди два дни се проведе в......Хотел Маринел,какво по дяволите става????Думи нямам!

27

Ф.С.В.

преди 5 години

Ще ги държат докато ГЕРБ пак не сътвори някоя безумна идея за данъци върху бедняците или не стане пак корупционен скандал с Герберобизнесмените и -ТОГАВА ще Вкараме Арабаджиеви в БГ -хората да се занимават с тях) То семейства то БРАТЯ то братовчеди и лели- Къде е Брендо ? Ама мълчите защото ако си отвори устата ще падне Правителството- Къде е Василев банкера?- на няколко минути от София ! Прокуратурата ги търси и гледа да не ги НАМЕРИ! Пълен КУКЛЕН ТЕАТЪР Е БГ -ДАМИ И ГОСПОДА! НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ!

26

Анонимен

преди 5 години

Мазни,крадливи,долни селяци! Е това е огромния проблем на България! Те са навсякъде!

25

ПроСоТо

преди 5 години

ега ти "бг-елита"!той,мязащ на клоун-оли+гофрен",а тя-типична пенсионирана "Мадам" от някой третокласен бардак.....ега ти "бг-елита"!

24

Анонимен

преди 5 години

Евахти противните и мазни м'уцуни.

23

bolbov

преди 5 години

Буквален пример пример на поговорката Крадецът вика Дръжте крадеца!

22

Анонимен

преди 5 години

Just look at them...е казал братският монголски народ.

21

Анонимен

преди 5 години

Може ли да са толкова пр--ти.Там при Галеви.Там няма да имат ядове.

20

Анонимен

преди 5 години

A може и до няколко години.И какво ще стане като ги върнат?.Едно НИЩО.

19

Анонимен

преди 5 години

10 години на власт кво правихте бе уттрепкиии ,след 10 години ккрадене сега ли ги хващате минзухари ,долу герб вие сте всички такива крадливи ,ще дойде и вашия ден за затвора бъдете сигурни.

18

Waffen SS

преди 5 години

""Оправия няма. Трябва ни някаква симбиоза Сталин-Пиночет и прочистване""Смятам,че и двамата не са подходящи-твърде "меки"са. При създалата се ситуация в либерално-демокраничната територия България,която от куртоазия наричат държава смятам за по-подходящ,някаква личност между Пол Пот и Чингис Хан с уклон към Темерлад

17

Щерю

преди 5 години

Тия двамцата странно приличат на Гулиелмо, с големите зъби...

16

Анонимен

преди 5 години

Оправия има, всички искат да крадат , защото виждат , че това е единствения , а и най лесен начин и то демонстриран от горе. Ако управляващите са контролирани от народа и не крадат и са хора чели повече книжки и са добри хора с идеали и култура то това се пренася надолу. Но това е трудно постижимо, защото виждаме колко кандидати за оправячи има по модела на Велчев и сие. Първо трябва да има наказание за големите крадци, Което в нашите условия е почти непостижимо, без катарзис и революция.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Прекрасна идея - набери си диктатори и армия, която вярва, че всички са "маскари" и гледай масови кланета. Вземи се изсели към Роуанда и Конго. Чувам, че такива като теб са на мода ...

14

Анонимен

преди 5 години

Петя, а колко да чакаме за братя Галеви, овца?) Да ти имам заглавието!

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтаите български филми ...

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Тея поръчкови филми бяха, за да с мислят хората, че ако имаш два лева отгоре и не се трепеш на полете, ше станеш морално деградирал и злобен човек, който е пародия на предишнот си аз. Да се набие в главите на хората, че да направиш нещо и да вземеш апри за него е лошо.Ем извинявай, ама ако Бил Гейтс може да даде 20 милиарда за благотворителност и да се реди на опашката за хотдог, не вярвам, че всички хора с пари са зли и нравствено опропастени типове.

11

Анонимен

преди 5 години

Те че са за наказание и изземване на незаконно придобитото е ясно на всички. Въпроса е защо ли сега става това. Нещата са прости както и този който ръководи правителството, а и като самото правителство. Решили да да не плащат на вожда , а и по лошо, да спонсорират свалянето му. Това е причината , а не внезапно просветление на еднокнижните.