103

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

102

Съвет

преди 5 години

До Венецуела-тъжно е!Хайде престани да плачеш на чужди гробища. Може заплатите да не са големи, но 10 млн. венецуелци живеят без пари в новопостроени жилища и плащат стотинки за газ, ток и бензин. И аз искам така, а не да се чудя как да си платя ипотеката, сметките за ток, вода, телефон, парно. За бензин и храна каквото остане. Да не говорим за пенсионерите, дето едвам са живи. Никого няма да трогнеш с твоите фалшиви хленчения за Венецуела.

101

Анонимен

преди 5 години

Какво ме занимавате с гетото на Южна Америка? Космическия кораб Dragon Crew се приводни успешно преди повече от 12 часа. Айде съобщете го най-накрая че русофилите още стискат палци да се разбие.

100

Анонимен

преди 5 години

Пенко , ще те посъветвам да престанеш да гледаш Досиетата X , влияят ти зле .

99

ПЕНКО

преди 5 години

ХОЛИВУУД ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ НОВИТЕ СЦЕНАРИИ , ПОСВЕТЕНИ НА ТОВА КАК ГЕРОИТЕ НА ЦРУ СЕ " БОРЯТ " С ДИКТАТОРИ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА !?!? СПЕЦИАЛНИ ОТРЯДИ И "ТЮЛЕНИ" ; СПЕЦИЯЛНО ПОДГОТВЕНИ АГЕНТИ ;ВСЯКЯКВА СИГУРНОСТ И ДВОЙНИЦИ НА РАН И РЪТ / ПОМНИТЕ ЛИ ГИ ...УНИЩОЖИХА 1400 БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИАТИЯ / ...А ...И УНИЩОЖИХА РАКЕТИТЕ С ,КОИТО ДЪРЖАХМЕ АРАБИТЕ В " ШАХ" !!!!!!!! НчБиО И СЕРИАЛА ЗА "ЖЕЛЯЗНАТА БАНКА " , КОЯТО- НЕ ВЪРНЕШ ЛИ ЩЕ ТЕ "РАЗМАЖЕ" !!!!!!

98

Анонимен

преди 5 години

в България 90 % от електромерите са с динстанционно компютърно управление , некъф ако му стегне шапката и ще си останете на тъмно и вие :)

97

Анонимен

преди 5 години

На социализъма все някой друг му е виновен.

96

Анонимен

преди 5 години

Сега всеки е на режим на тока, на режим на парното, на режим на водата. Бедните стоят на режим на тока на студено.

95

Анонимен

преди 5 години

Празни са магазините, защото всичко е купено. И при социализма имаше опашки и празни магазини, защото всичко се купуваше. Заводите произвеждаха.

94

сладуран

преди 5 години

Има репортажи за празните магазини във Венецуела, но вие гледате туските телвизии.Там всичко цъфти и прецъфтява, но американците са виновни,където няма ток и вода.

93

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

92

комунизъм=проказа

преди 5 години

Помните ли режима на тока в България? Така е като *** вземата властта.

91

Предлагам

преди 5 години

ДА ВЪРЖАТ БОЛИВАРА КЪМ РУСКАТА РУБЛА

90

Анонимен

преди 5 години

Комунистите ако дойдат на власт в Сахара и пясъка ще стане дефицит

89

Анонимен

преди 5 години

250 кила рубли за тон боливари Курс на централната банка

88

Анонимен

преди 5 години

давам Лада с ремарке руски рубли---ПАК Е НЕЩО; ЩЕ СЕ ВЪДЪРЖА; РУБЛИТЕ И ЛАДА-ТА НЕ ВИНАГИ ВЪРВЯТ.....ХАХАХАХАХХА ОСТАВА РЕМАРКЕТО

87

Руснак

преди 5 години

От къде ще търся цели 1000 долара за толкова доч и жена проституират на месец давам Лада с ремарке руски рубли

86

Препатил

преди 5 години

По време на "зрелия социализъм" у нас - 1980-1989 г. - също имаше чести хибридни "атаки" - а всъщност червените дрОгари изнасяха тока в чужбина...За Народа - свещи, студена вода и увеличаване на раждаемостта.

85

Анонимен

преди 5 години

2-23-112-0Силно мой човек - МЪДУРО!

84

Анонимен

преди 5 години

Това е Хибридна атака. Паситата и крадливите ленчета все говорят за нея. Ето я.