37

Анонимен

преди 5 години

Що не се "Чекаутна" бе Явка....Натурално *** от централните части

36

УМЕН

преди 5 години

А някой знае ли от какъв произход е това???Аз за един приятел питам

35

Киро Кюмюря

преди 5 години

Не знам какъв артиС е, ама у бай брадър го мярках, кога хленчеше за кинти, че имаше някакви кахъри с храна ли, цигари ли, не си спомням, само се сещам, че е лигльо и женчо.

34

Анонимен

преди 5 години

Мамино синче, подкрепено от батко. Цял живот ще му е трудно, но това е, ще се научи в крайна сметка

33

и други хора снимаха

преди 5 години

До вила паркда снимахме ...цял ден спа във вила парк ...сръбската скара до спартак.и повръщаше на масата пред клиентите ....цял ден..има много снимки.искаш да ги видиш ли?!

32

вила парк

преди 5 години

всички те видяхме и снимахме колко повръща и спа цял ден в лозенец.ха ха имам мноого снимки ....какъв *** си....***!!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Мен би ме било срам, ако ми е брат!

30

Анонимен

преди 5 години

Мен би ме било срам, ако ми е брат!

29

Анонимен

преди 5 години

Те са го осъдили, което значи че е признал вина или е доказана такава. А тоя *** сега се жалва, че не бил направил нищо, да бе да, ние не сме балами.

28

Росенов

преди 5 години

Ей много мразИм актьорчетата. Това са най големите ***, които не са работили и един ден през живота си и си нямат представа какво е истински работа. Отделно от това са с много високо самочувствие и си мислят, че всички други са под тяхното ниво. Реално това са лежляци и сме виновни ние "обикновените" хора че им "вдигаме акциите"Поздрави.

27

друг път

преди 5 години

Ако наистина е осъден на пробация, значи въобще не става въпрос за наказание по указа за дребното хулиганство, а си е съден за престъпление, най-вероятно хулиганство по НК по реда на бързото производство, което вероятно е приключило със споразумение, което е със значение на влязла в сила присъда. Тва момче трябва да се вземе в ръце, да си гледа актьорството и да спре с глупостите.....щото работата явно не е била чак толкова невинна както му се иска.

26

Анонимен

преди 5 години

Тоя навремето беше от най-умните и красиви зорошоиди, които крещяха срещу Орешарски за пари.Така че ГЕРБ ще направят всичко възможно да не лежи в панделата.Да си спомним и другият им активист Митьо Дзъркелите, който от болен по-боленн.

25

Хахахахахахахаха

преди 5 години

Не бе, никого не си удрял!Трима човека - жена, случаен минувач и полицай нарочно дойдоха да си блъскат главата в твоите ръце, а ти никого не си удрял!!!А за какво ти дадоха 9 месеца пробация???

24

Анонимен

преди 5 години

Който пипне представител на властта трябва поне 5 години да лежи ЕФЕКТИВНО. Навремето Явор Бахаров бе един от рушителите на кабинета на Орешарски, риташе железни загражданеия и...нищо. Днес удря полицай ....пак нищо.. УТре ще убие шефа на МВР.

23

Анонимен

преди 5 години

те актьорите са все такива..Ласкин и Чочо умряха от алкохолизъм, Мутафчиев, така се пропи че до болницата до влачиха, а после КАТ го засича в ъв видимо нетрезво състояние. сидеров хубаво ги беше погнал, че са нетрезвеници, и пушат марихуана, ама Бойко ги спаси.

22

Анонимен

преди 5 години

Да бе не те знаем, през2011 те спипаха за наркотиции.

21

Анонимен

преди 5 години

Х*МНЕ

20

До 21

преди 5 години

И какви пpoстотии правиш в малките часове на деня, като си дрогиран.

19

ааау

преди 5 години

И как има очи да се появява това л е ке. Поне да се скрие в миша дупка да си смърка каквото там смърка и да не ни затормозява с присъствието и глупостите си.

18

Да обясня..

преди 5 години

..накратко:1. Олепват те надр.усан да правиш простотии в малките часове.2. При опит за задържане оказваш съпротива на полицаите.3. Заковават те на 100% и на сутринта си в съда. Росен-росен. И закован.4. В съда ти предлагат две възможности: да се признаеш за виновен и да се отървеш с условна. Иначе - съд по всички правила и влизаш на топло - закован си.5. Приемаш сделката, признаваш се за виновен. Иначе...6. После те пускат и започваш да обясняваш на всички, че си невинен. Цирк. Това е.