12

Анонимен

преди 5 години

В чужбина във всяко престижно училище има училищна униформа.Световната педагогика открай време е описала ползите и плюсовете от носенето на униформа.Те са много.Създаване на чувство за колективизъм и принадлежност към дадена група,липса на дискриминация по отношение на социалния статус на родителите(богати-бедни),дисциплиниране на личността.Само в Булга-ристан както винаги се водят дискусии,умува се,и накрая резултат нулев.Както винаги правила не се поставят.Всеки си прави каквото си иска

11

Анонимен

преди 5 години

Супер. Значи от утре тръгвам на работа със скъсани дънки, с гол пъп, а като се стопли и по джапанки и къси панталонки. И като ми каже нещо шефът, ще искам обсъждане.

10

Derstreichholz

преди 5 години

clickbait - означава заглавие или картина, която убеждава потребителя да прегледа някакво съдържание.И тука така. 2/3 от статията е за всичко друго, но не и дрескода.

9

Анонимен

преди 5 години

И като питате вече заформените 16 годишни чалгаджийки и бъдещи мутреси дали искат дрескод/униформи, какъв точно отговор очаквате, че ще получите??

8

Учителка

преди 5 години

От утре съм със разголено деколте и накъсани *** пред учебната скамейка.

7

Анонимен

преди 5 години

ШКОЛСКИ е русизъм, а ДРЕСКОД е заемка от английски.Кога ще се научите да пишете на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, все пак сайтът претендира да е български.Каламбурът ШКОЛСКИ ДРЕСКСОД на български е УЧИЛИЩНО ОБЛЕКЛО.

6

Анонимен

преди 5 години

С дрескда не става дума за мода, а за метод за възпитание.Облеклото трябва да отговаря на ролята на човека в обществото. Разбира се не трябва да се прекалява - скъсани дъники има от леко протъркани до тотално съдрани. Трябва да се прави разлика.

5

House M.D.

преди 5 години

Анисийче, за коя школа е този дрескод?Какво означава думата "дрескод"?

4

Анонимен

преди 5 години

А споко, като завършите в офиса никой няма да ви пита харесва ли ви да ходите с костюми или не ви харесва. Лете, зима, вратовръзките, ризите и костюмите са задължителни. Така, че не се нервирайте толкова. Скоро никой няма да ви пита.

3

Armani

преди 5 години

Това ли е най-големия проблем на бългаското образование? Дрескода? То учители не останаха, ама ние ще се борим с модата...

2

Чиновник

преди 5 години

Като стане обяд и коментарите рЕзко нямаляват. "Бедния" народ, като по часовник хуква да се натъпче с манджа и да изтърка поредните 2-3 билетчета.

1

Анонимен

преди 5 години

Защо директорите на училища нямат мандат? Сега те са несменяеми, което е меко казано т,ъпо.