19

Анонимен

преди 5 години

Договорките с мюфтийството етническа толерантност ли се наричат? Кой знае какво ще има в замяна на опростените пари. Договорки в основата, на които стоят пари НЕ са израз на етническа толерантност. Чиста сделка е това.

18

Верно

преди 5 години

До АнонименКойто е правил коалиция с ДПС-все го е отнасял!СДС и НДСВ направо изчезнаха,а БСП едвам се възстанови!Те затуй ГЕРБ панически се страхуват от явна коалиция и въртят тайна любов...Ама в един момент номера няма да минава!

17

Анонимен

преди 5 години

Не помня кой политик бе го казал, но "ако изборите бяха за народа, щяха да ги забранят".Като сеа ербап, нека правят избори без субсидиите си, които дерат от нашите данъци.Само си помислете каква е пенсионната система!Сменят формули през два месеца, за да намалят пенсиите.Няма значение, че си учил висше образование, че си гнил в някое тежко производство или на важен строеж, идва чиновник- калинка и - ***.Защо, защото дават парите на ц..иг.аните, да им гласуват, без да са произвели нищо!!!

16

А бе

преди 5 години

Цецо,за едно крило от Сараите няма ли да кандисаш на коалиция?Знаем че си падаш по недвижимостите!

15

Анонимен

преди 5 години

До шматка 15БСП и ДПС бяха в коалиция при Станишев...............след това БСП се сринаха, сега очакваме и ГЕРБ да се срине.................който е станал ортак с турската партия, се е сривал после!!!

14

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ има много повече "комунисти" отколкото в БСП............хаха.......................членове на БКП имам предвид, комунисти никога е нямало, защото комунизма с оказа лъжа и измама , също както и демокрацията!!!

13

шматка

преди 5 години

До 14Обаче винаги БСП и ДПС са в коалицияХихихе

12

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и ДПС са приятелчета..................това и децата вече го разбраха!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Тази новина може да е фалшива, но вчера самия Боко каза, че ще дотира посещенията на руски туристи и ще осигурява безопасността им съвместно с Русия.Чудя се какво каза точно тая тиква?Ще разполага официално руски силови структури у нас ли?

10

Хм

преди 5 години

Тая новина не е баш фалшива...То май не е и новина,а констатация.

9

Анонимен

преди 5 години

Долният слухтящ гестапо-фалшификатор на избори с апартаментите, кога ще влиза в панделата?

8

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, БСП ще спечели изборите през 2036

7

Анонимен

преди 5 години

Бебелоок ли е Цветанов?

6

Чудя се

преди 5 години

За колко ли апартамента Цецо ще се продаде на ДПС?Ако вече не го е направил,де....

5

..и кво сега..?

преди 5 години

Ние простосмъртните ходиме на работа и се трепеме , за парчето хляб ....а комунистите начело с др.Нинова , трупат сланина на *** и лежат по гръб у дома си , НА НАРОДНА ИЗДРЪЖКА! ХАЙДЕ ПАК МИ ГОВОРЕТЕ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ" ...И ЧЕ БЪЛГАРИЯ , НЕ Е ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИ К.Е.Н. Е.Ф-по руски образец!

4

уф

преди 5 години

Аз не виждам казус, за какъвто говори Цветанов. След като имат дългове, да си ги погасяват.Как така са ги натрупали тия дългове в милиони? Това "под една или друга форма" не върви.Ако ще опрощавате задължения, сигурно и други ще се навият.Че защо не ми опростите заема тогава?

3

Анонимен

преди 5 години

Не четох до края словоблудствата МУ, но освен фалшива новина има ли "хибридна" атака?

2

Анонимен

преди 5 години

Този с шестте апартамента трябва да си ги продаде, за да финансира предизборната кампания на партията, която аз наричам стотинка. Все пак, нейното официално име е Герб, но повечетно от нейните членове са бивши комунисти. Започнали са да се обвиняват взаимно, бившите и настоящи членове на БКП-то, а хората им гледат сеира, особено когато ги дават по телевизиите.

1

Анонимен

преди 5 години

Стига вече с тези субсидии за излишни партии и организации!